Quantcast

KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Aamiaisseteli

Tarviiko tätä enempää kuvailla

Aamiaisseteli

109 ääntä

64 kommenttia

2021-06-10 09:35:23

3.1 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+69

tappajafin

SDP myös palautti valtaan päästyään Sipilän lopettamat avustajapalkkiot johon on mennyt jo 170000€ :D
+41

ville__1

Kunnallisvaalien 2021 tärkein vaaliteema: Pääministerin ateriaedut
+32

Random sample

Puhtaasti Kehä-III ulkopuolelle toivoisin uusia tuulia jo paikoin pahasti pölyttyneeseen kunnallispolitiikkaan. Sama mitä te siellä isolla kirkolla eduskuntinenne vatvotte ja vänkäätte. Mutta täällä uutispimentojen alueilla samat veli hopeiset hoitaa hiljaista hys-hys kunnanasioiden totuttua kaavaa. Puutteellisella asioiden valmistelulla ja piilottelevalla päätöksenteolla. Vielä kun saisi järkeviä ehdokkaita toimimaan kuntien hyväksi yli puoluerajojen - mutta siellä on eläkeläisiä vaalipäivänä tavaamassa taas keskustan ehdokkaita maaseudun hyväksi. Uskonsisarien ja -veljien lisäksi, tietenkin.
+9

Henry Jay

Tämä vaalikampanjointi alkaa olla myöhäistä. Paska sivusto, paskoja käyttäjiä. Tämänhän piti olla huumorisivusto...?

Kommentit

0

Camfer

Ja Tynkkynen lässyttää reilu 8h jostain, minkä sisältöä tavan kansa ei jaksa lähteä selvittämään ja journalistit eivät ole jaksaneet edes referoida = GG. Oho, montako edustajaa oli tätä kuuntelemassa? kuinka monta tuntia meni hukkaan ja millä keskiarvolla? Uskallan olettaa tähän menneen enemmän hukkaa kuin pääministerin aamupekonien verran - ja kaikki alle 10 tunnissa = GG.
-1

Kapa53

Se on jännä, miten jaksetaan pysyä näissä samoissa aiheissa. Kuten vaalitulos näytti, hallituspuolueet kuntavaaleissakin nauttivat yhteensä yli 50% kannatusta. Eli normaalijärjellä varustettu näkee tämän säälittävän lokakampanjan taakse.
0

ZalehanderZ

pikkumusta Tässä on hyvä myös miettiä että mitä tällä hetkellä sovitaan verhojen takana, kun ihmisten huomio on keskittynyt taas johonkin.
0

pikkumusta

Eiko muuta uutisoitavaa enää ole. Suomen politiikan arkipäivää jauhaa jotai asiaa niin kauan että kaikkia vituttaa. sais siirtyy seuraavaan aiheeseen.
+2

PeterNorth

Random sample Kepun äänestäjät ovat onneksi katoava luonnonvara.
0

Important

Valemediaa. Lounasseteleistä täytyy maksaa verot.
+5

ville__1

Theggis samaa mieltä. krhm. Laura Huhtasaari, Mika Niikko jne. "Perussuomalaiset on isänmaallinen ja kristillissosiaalinen puolue" - ps kotisivut Arvomaailmamme, ensimmäinen lause.
+3

Theggis

Random sample Eiköhän ne eläkeläiset sieltä kohta kuolla kupsahda pois, niin ei tartte enää katella niiden äänestämiä kristillisiä ja keskustalaisia. Sanon tämän ihan positiiviseen sävyyn. Aika jo heivata uskontoperustaiset puolueet hevonvittuun päättämästä asioista.
-27

BetBet

jokuvaan Varmasti näin.
-25

BetBet

Mikään taho ei epäile Marinin syyllistyneen väärinkäytöksiin piste.
-1

jokuvaan

...Ryhmäkansliamalliin siirtyneet ryhmät saavat eduskunnan kanslialta tukea edustajien määrän mukaan ja ryhmät voivat näin itse päättää avustajan palkasta. Hyötynä tässä mallissa on se, ettei jokaisella edustajalla ole henkilökohtaista avustajaa ja päällekäisistä töistä päästään eroon. Se mahdollistaa myös sen, että ryhmään voidaan palkata ammattitaitoisempia avustajia erilaisiin erikoistarpeisiin, mutta samalla avustajamäärä on pienempi. Kumpi vaihtoehto on sitten parempi, niin jokainen ryhmä päättää siitä itse.
+1

jokuvaan

BetBet Tuota eduskunta-avustaja asiaa ajattelin kommentoida. Muutama vuosi sitten eduskunnassa siirryttiin niin sanottuun ryhmäkansliamalliin. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen eduskuntaryhmä saa itse päättää pitääkö avustajat vanhan mallisena, eli edustajat itse valitsevat "narttunsa", kuten kirjoitit. Tässä tapauksessa avustajat ovat työsuhteessa eduskuntaan ja eduskunta on määritellyt avustajien palkat, maksaa työnantajamaksut jne.Ryhmäkansliamallissa sen sijaan avustajat ovat työsuhteessa eduskuntaryhmään, joka määrittää palkan sekä työetuudet jne...
+2

imzi

Jaksetaan jostain helvetin aamupuuroista vaahdota, vähä useampi miljoona menny HUS kilpailutus suhmurointiin, joka lähentelee kyllä järjestelmällistä korruptiota mm. leikkaussalin laitteet ostettiin HUS ceo kummilapsen isältä... Mut ymmärrän kyllä toisaalta miksi tämä puuro asia on tapetilla, tuntuu vaan saavan kohtuuttomat mittasuhteet.
+4

Jukuri1

AlbiinoOrava Per-Einar laittoi pöytään vinhan pointin. Yksinkertaisesti mitään väärinkäytöksiä, olkoon sitten kuinka pieni tahansa, ei pitäisi suvaita tai hyväksyä olkapäitä kohauttamalla "No mut kun se on nyt vaan ihan peanuts se rahamäärä tai pikku asia" Ei sillä ole mitään merkitystä. Väärinkäytös on väärinkäytöstä ja sitä myöten korruptiota. Ja korruptiolle tulee olla Suomen kaltaisessa maassa täysin ehdoton nollatoleranssi. Viis mistään muista maista ja miten siellä toimitaan, Suomessa sen korruption pitää olla nolla. Puolueisiin tai ihmisiin katsomatta.
+3

Jukuri1

BetBet Onko tämä sinun, pohjasakka uhkailijan, puolesta nyt sitä "niin hyvää triggeröitymistä"?
-2

uvracha

Money talks
-30

BetBet

Ja virkamies on pikkiriikkisen eri asia kuin (eduskunta-)avustaja, look it up dum dums. No lyhyesti. Eduskunta-avustaja on kunkin kansanedustajan itse valitsema narttu. Virkamies taas on valtiolla hommissa, jonka silmille ei edes ministerit hypi, kts. Haavisto keissi ja virkamieslaki.
-31

BetBet

Eli näyttää siltä, että vanha malli palautui automaattisesti Marinin tekemättä sille yhtään mitään, miten se noita kehtaa!
-1

BetBet

"– Tulospalkkiojärjestelmä on aikanaan ollut pysyvä. Sarkion mukaan ylimmän johdon tulospalkkioiden palauttamisessa ei ollut mitään erillistä päätettävää, koska ne oli poistettu käytöstä vain Sipilän hallituskaudeksi. – Tilanne palasi ihan normaaliin niin kuin ollaan oltu kymmenen tai viisitoista vuotta ennen Sipilän hallituskautta." https://www.is.fi/uutiset/art-2000008035465.html
-29

BetBet

rumaorni Hyvä, nyt sama "avustajapalkkioilla" chop chop.
-31

BetBet

"Höhö vitsi ku se ei hae toisten väitteitä höhö, voitteks hei uskoo höhöö."
+1
+6

rumaorni

"BetBet Kyllästyin etsimään uutisointia "avustajapalkkioista"."Sun älynlahjoilla kaksi päivää vanha uutinenkin on täysin saavuttamattomissa
-2

Media-Jonne

Jaakko69pano Classified yleiseen jakoon
-22

BetBet

"Siis eka tyyppi nukku sielä, sitte aamulla söi päälle, siis meirän pääministeri, että julkes!"
+6

jaakko69pano

Media-Jonne Niin mistäs sinä tiedät että maksoi ne aamupalansa takaisin?
-7

Media-Jonne

Niin ja btw, Marin makso ne aamupalansa takaisin sekä ei käytä enää etuuttansa hyväkseen, herätkää jo!
+6

jaakko69pano

BetBet Jäikö levy päälle? VNK :N päällikkönä toimii itse Marin. Onse jännä systeemi että alaiset päättävät johtajansa etuudet? Jos etuudet ei ole kohdillaan, niin voipi olla että hommat loppuu. Suomalaista korruptiota parhaimmillaan.
-3

terapeutti

Vitun Sipilä. Avustajapalkkiot 170.000e. Kiky. Vitun Sipilä.
-25

BetBet

"Siis hän söi ne aamiaiset, tajuuttekste, meidän pääministeri söi, kun tarjottiin. Miten röyhkes!"
+5

Raakamunakas

BetBet on kyllä siinä mielessä ihan jees kun tuo todella hyvää mainosta persuille. Kaikki muistaa viimeistään tämän herran kommentteja lukiessaan, että tosiaan pitää käydä niitä persuja äänestämässä. Kiitos siitä BetBet :)
+2

Per-Einar

AlbiinoOrava Minä näkisin sen pelkästään erittäin positiivisena asiana, että näinkin pienestä saadaan Suomessa kohu aikaiseksi. Minusta olisi paljon huolestuttavampaa jos kohistaisi vasta sitten jos Marin alkaisi tappamaan kansalaisia.
+2

Sampsoni86

Hauskinta tässä on, Että marin muistetaan tulevaisuudessa vain tästä. Kuten Holkeri kahvistaan
-24

BetBet

Tulkaa vielä mussuttamaan kuinka lehdistö on puolueellista, peräti jahtaa persuja, tämän perseilyn jälkeen :D
-24

BetBet

"Kyl meirän mestari olis kieltäynyt, siltä seisomalta ottanut virkamiehiä ryysyistä kiinni ja kiistänyt hänelle minkään aamiaisen kuuluvan, pöh, että yöpaikka JA vielä muka aamiainen päälle, johan on aikoihin eletty."
+1

Aradia

Tässä on vielä kiva lisämauste, että tuo 850 € on arvonlisäverotonta. Todellinen arvo voi olla á 1000 €/kk (lähde: https://areena.yle.fi/audio/1-50830826 kohdasta 14:45 eteenpäin)
-26

BetBet

"Yhyy meidän pääministerille tarjottiin aamupalaa, yhyy ja se söi ne, voitteko uskoa kato yhyy."
+2

jaakko69pano

ZalehanderZ Marinin palkka(17k€/kk) ja 2k€/kk aamupalat ei maksa kuin jotain 0,0034545454545455 centtiä per suomalainen (5500000) per kuukausi. Ei oo hei keltään pois tollanen summa, BÖTBÖT Logiikalla
+2

ZalehanderZ

On se kyl kiva kun ite syön aamupalaksi ruisleipää, jossa on suurimman osan aikaa jopa juustoa päällä.
+2

vitut_huumorista

Mun kannattama poliitikko on parempi kuin sun kannattama poliitikko. Koska suosituin = pätevin
+32

Random sample

Puhtaasti Kehä-III ulkopuolelle toivoisin uusia tuulia jo paikoin pahasti pölyttyneeseen kunnallispolitiikkaan. Sama mitä te siellä isolla kirkolla eduskuntinenne vatvotte ja vänkäätte. Mutta täällä uutispimentojen alueilla samat veli hopeiset hoitaa hiljaista hys-hys kunnanasioiden totuttua kaavaa. Puutteellisella asioiden valmistelulla ja piilottelevalla päätöksenteolla. Vielä kun saisi järkeviä ehdokkaita toimimaan kuntien hyväksi yli puoluerajojen - mutta siellä on eläkeläisiä vaalipäivänä tavaamassa taas keskustan ehdokkaita maaseudun hyväksi. Uskonsisarien ja -veljien lisäksi, tietenkin.
+2

StormyIX

Marin pyrkii ilmeisesti voittamaan edellisen meemikuninkaan (Rinne) kovaa vauhtia.
+2

torakka88

tappajafin juu niin lopetti. Huomasi kyllä päätöksistä että ei ollut porukalla hajuakaan miten tehdä hommia kun laittoivat kansainväliset asiantuntijat pois listoilta häiritsemästä. Näin katosi ammattitaito tyystin valmistelusta ennen virkamiehiä. Sen kyllä huomaa. KELA uudistus, Taksi uudistus. Lähes jokainen päätös sai laajaa kritiikkia hallituksen ulkopuolelta ammattilaisilta. Oliko hieno päätös.. Kysy taksikuskilta ^^
+5

Oloneuvos

Henry Jay No Suomen poliittinen kenttä on yksi helvetin vitsi.
+9

Henry Jay

Tämä vaalikampanjointi alkaa olla myöhäistä. Paska sivusto, paskoja käyttäjiä. Tämänhän piti olla huumorisivusto...?
-34

BetBet

Oma politiikka tyhjää, niin pitää rääkyä kaikesta ja kaikista.
+2

AlbiinoOrava

Miten tässä maassa saadaan näin vähäsistä asioista skandaali aikaiseksi? Venäjän pressa tappaa omia kansalaisiaan. Siellä on oikeita ongelmia.
-32

BetBet

Kyllästyin etsimään uutisointia "avustajapalkkioista". No, tyhjä väitehän se toistaiseksi onkin.
-35

BetBet

Mitäh, että avustajapalkkioista voi olla toinenkin mielipide! On tässä aikoihin eletty. P.s. Persujen oma "puoluekokous" eduskunnassa maksoi sen . 75 000 euroa.
-10

Ananatti

Eräs nuorisojärjestö "palautti" 115 000 e vaikka hehän ei tehneet "mitään" väärin.
+69

tappajafin

SDP myös palautti valtaan päästyään Sipilän lopettamat avustajapalkkiot johon on mennyt jo 170000€ :D
-1

pikkumusta

Heidenreich hulluista sanotaan että nillä näkyy iiriksen ymprillä reilusti vakoista, juuri tämä kuva sitä ei esille tuo. Tarviikin olla joku pyskopaatti noin tuulisella ja arvostellulla pallilla.
-6

Terä äss mies

30€ päivä aamupalasta ja kylmästä ruuasta, joku sen aamupalan valmistaa ja joku sen kuljettaa.. Ei kai siihen nyt leipää, jugurttia, tuoremehua ja puuroa kummempaa tarvita,, kylmä päivällinen voi olla joku kanasalaatti. On siellä eduskunnassa muitakin etuja joista ministerit nauttii ja Sanna lupas maksaa takas kaiken ja verot päälle. Mites edelliset pääministerit jotka etua käytti kun luuli että se niille kuuluu?
0

pukk01

En usko että kukaan mussuttaisi jos kyseinen etu olisi ollut veronalaista.
-3

Per-Einar

Alkaisikohan tää aamiaisgate olla hilijalleen käsitelty? Alkaa oleen niin hassunhauskoja jo nämä.
-47

BetBet

Vain Suomessa mussutetaan pääministerin ilmaisesta aamiaisesta :D olkoonkin sitten virheellisesti tarjottu. Räkäsissä hotelleissakin saa, mut jumankauta ei pääministerin virka-asunnossa :D Maailmalla jollekin Trumpille läheteltäisiin aamiaislaskuja, haloo maailma nauraa meille.
0

Mondue

Ei oo varmaan ton robotin länkytyksellä mitään tekemistä sarja-maken bisnettien kariutumisen kanssa
-5

Heidenreich

Suu hymyilee, silmät eivät. Tällaista pahuutta ei olla nähty sitten Stalinin.
+6

Why

Haistakaa vittu! Ne joita tuo koskee varmasti tietävät itsekin, että olisi tosiaan haistelun paikka. Joseph Goebbelsin sanoin ”Kun valhetta toistetaan riittävän monta kertaa, se muuttuu totuudeksi”
+5

Jiusonium

Ei Suomessa korruptio kuki, se on vaan maan tapa.
-6

Alaric

Heikoilla ruuilla näyttää Sanna olevan kun iho niin kalpea että aurinko paistaa läpi eikä varjoakaan meinaa näkyä. Olis nyt käyttänyt seteliä ahkerasti ettei olis vaaraa että tuuli vie mennessään...
+41

ville__1

Kunnallisvaalien 2021 tärkein vaaliteema: Pääministerin ateriaedut
+1

Basee

Marin vei eläkeläisten aamiaissatasen