KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Apple keventää kuormitusta

Apple keventää kuormitusta

47 ääntä

33 kommenttia

2020-10-15 08:02:31

1.9 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+93

vattumies

Apinaa koijataan ilmastonsuojelun nojalla
+73

freereg

ennen kuului kauppaan samalla hinnalla, nyt ostat erikseen - apple profit!
+46

rikkkkku

Tuohon uuteen malliinhan ei sovi mikä tahansa laturi. Puhelimen mukana toimitettava latausjohdon laturin puoleinen pää on USB-C liitin, joka ei sovi noihin normilatureihin. Puhelimen pää on tietenkin Applen oma liitin. Eikä uusi johto ole yhteensopiva kuin iPhone 11 mallin laturin kanssa. Joskus tuntuu, että Apple tarkotuksella katsoo kuinka paljon voi kusettaa Apple uskovaisia, ennen kuin ne vaihtavat valmistajaa.

Kommentit

+1

wolffy90

JeppeS Siun ''kiva lisä'' ei ole ikinä ollut ilmainen lisä vaan apple päätti et laitetaan kuulokkeet mukaan ja nostetaan hintaa = pakkomyyntiä joka on pakko ostaa puhelimen mukana. Poistetaanko nyt se kuulokkeiden hinta uusien puhelimien hinnasta? todennäköisesti vain pieni osa siitä eli maksat vieläkin tyhjästä. Ja vielä vähän valehtelemalla hymy huulilla, et tää on muka asiakkaan hyväksi on saatu siun kaltaiset idiootit ylistämään kuorossa firmaa joka nauraa teille Siun kaltaiset henkilöt on niitä jotka nostaa meille myyjille hymyn huulille kun helppo provisio kävelee ovesta sisään.
0

JeppeS

Näitä lukutaidottomia ja/tai luettua ymmärtämään kykenemättömiä riittää maailmassa, eihän Trumppiakaan muuten olisi pressaksi valittu ja valittaisi pian uudestaankin... Se paketissa tuleva USB-C --> Lightning -kaapeli on niitä varten, jotka haluavat hyödyntää aiempaa USB-C - eli kilpailevan valmistajan latureita Applen lataamiseen. Kaikilla muilla on ennestään Applen vanha laturi, eli kaikki vanhat Iphone laturit sopivat edelleen tämän uudenkin lataamiseen.Toisekseen on erittäin hyvä muutos jättää ne täysin turhat nappikuulokkeet pois paketista. Ne oli kiva lisä antiikin aikaan.
+1

Dillinger515

kommenttikenttä täynnä köyhien ulinaa, musiikkia korvilleni :DD
+3

Flinck

Kohta iPhoneja myydään ilman koko puhelinta
+1

äh_läm

rikkkkku Tosta viimeisestä lauseesta oon kyllä samaa mieltä. Ylipäänsä Apple valmistaa nykyään aivan päättömiä tuotteita ihan järjettömillä hinnoilla, esimerkkinä tonnin maksava näytönjalka tai viimeisimpänä tonnin maksavat pöytätietokoneen pyörät. Tosta jälkimmäisestä kun kuulin niin aloin olla vahvasti sitä mieltä että Applen johto naureskelee pyöreän pöydän äärellä, keksii mitä hullumpia tuotteita ja katsoo kuinka typeriä juttuja hölmöt vielä ostaa.
+2

dd1

1600e puhelin ja ei edes laturia. Hyvin ovat brändänneet, jos tuollaista kuraa joku tuolla hinnalla ostaa.
0

Pertti P

Catrik ” ei Applea oikeasti kiinnosta mikään kierräytys jos siitä tulisi itselle taloudellista tappiota” Ketä kiinnostaa kierrätys jos siitä tulee tappiota?
+4

Kommunaattori

Jos kyseessä ei olisi firma, joka vaihtaa liittimiä ja lisälaitteita joka sukupolvi ilman mitään järkevää syytä, on käyttänyt miljardeja oikeustaisteluihin pieniä korjausfirmoja vastaan (jotka ovat kehdanneet korjata Applen korjauskelvottomiksi väittämiä laitteita halvalla, palauttaneet käyttäjien 'tuhoutuneita' tiedostoja halvalla ja vaihtaneet akkuja laitteisiin, joihin niitä ei kuulemma voi vaihtaa - halvalla), niin sanoisin että ok. Mutta nyt on kyllä turha itkeä, kun pakottavat ylihintaisen luurin ostajat ostamaan vielä laturin ja kuulokkeet, jotta Apple voi raiskata luontoa rahasta
0

zipa666

Hyvä, olen tainnut viimeksi joskus vuonna 2015 kääriä noita latureita tai kuulokkeita ulos paketeista. Aivan turhaa roskaa.
+5

Enlike

Niin, tilataan erikseen, tulee erikseen muoveissa ja pahveissa, eri rekalla ja laivalla.
+2

Nyrkki_perseeseen

Apinaa koijataan.
+1

Crosby

Mulla on jo laturi ja langattomat kuulokkeet. No ostan uuden puhelimen, niin minulla kaksi laturia ja johdolliset, sekä langattomat kuulokkeet.
+2

Jiusonium

Kate mielessä ne sieltä on pois jätetty. Se, joka muuta väittää, on aivopesty idiootti
-1

Lefaus

Varmaan näkyyy alennettuna hinnassa
0

SosiaListiEpäAlinen

pannukahvi Riippuu varmaan käyttäjästä, mutta jos kerran hankkii sen kestävän laturin, niin ei tarvitse enään välittää noista paperijohtolatureista.
+1

Catrik

Noin niinkuin muuten olen kyllä saman linjan puolella että puhelinten mukana ei tarvisi tulla mitään kuulokkeita tai latureita, vaan ne ostattaisi erikseen tarpeen mukaan.
+2

Catrik

Mursunet Applehan haastoi niiden kierrätysfirman oikeuteen kun siellä oli jantterit (omin päin ilman lupaa) laittaneet murskattavaksi toimitetut Applen laitteet korjattavaksi. Joo, sopimusrikkomus, mutta ei Applea oikeasti kiinnosta mikään kierräytys jos siitä tulisi itselle taloudellista tappiota.
-1

bakmani

Seuraavaksi iCar, ratti ja polkimet.
+46

rikkkkku

Tuohon uuteen malliinhan ei sovi mikä tahansa laturi. Puhelimen mukana toimitettava latausjohdon laturin puoleinen pää on USB-C liitin, joka ei sovi noihin normilatureihin. Puhelimen pää on tietenkin Applen oma liitin. Eikä uusi johto ole yhteensopiva kuin iPhone 11 mallin laturin kanssa. Joskus tuntuu, että Apple tarkotuksella katsoo kuinka paljon voi kusettaa Apple uskovaisia, ennen kuin ne vaihtavat valmistajaa.
+4

pannukahvi

SosiaListiEpäAlinen Tunnetusti applen laturit ei kestä montaa vuotta ennen ku on rikki ja sama pätee kyl muihinki merkkeihin./kuva/Syy siihen miksi Apple on triljoonaluokan/214485
-3

SosiaListiEpäAlinen

Varmaan ihan järkevää, monilla saattaa jo ennestään olla käyttökelpoisia latureita ja uudet olisivat turhia, keillä ei ole, niin he voivat tietysti ostaa ne laturit erikseen. Apple-tuotteiden hintoihin liittyvistä asioista en tiedä mitään, enkä halua tietää.
+5

Mursunet

Samaan aikaan Apple kuitenkin lähettää suunnilleen kaikki huoltoon toimitetut luurit (toimivat tai ei jonkin pikkujutun takia) mitkä ovat korvanneet asiakkaalle uudella, murskattavaksi kierrätyskumppaneilleen. Applelle on täysin kestämätön ajatus se että luurien osat tai koko luurit voitaisiin kierrättää uusiokäyttämällä. Ei, ne pitää murskata jotta kukaan ei saa niistä iloa ja ympäristövaikutus olisi maksimaalisen negatiivinen. Samalla ollaan kuitenkin niiiin ympäristötietoista ja ilmastonsuojelullista, tämä kuvan juttu mukaanlukien. Kaksinaamaista paskaa, sanon minä.
+2

Tmmy

Viime vuonna valmistettiin yli 1,5 miljardia älypuhelinta, niin on se kyl ihan turhaa jos jokaisen puhelimen mukana tulee se tarpeeton kikkare millä ei tee yhtään mitään.
+1

antennihousu

Onko tää trollausta vai oikeasti totta? Juuri kun luulin ettei Apple voisi olla enää paskempaa :D
0

stygenius

Toivottavasti tää lataa mistä vaan usb portista. Talon naisväelle on saanut välillä niitä latureita kaivella sieltä täältä, koska Apple ei suostu ottamaan virtaa kaikista paikoista, johon piuha sopii.
+1

Pertti P

kirppusäkki ”Se, että onko laturin puute huomioitu hinnassa onkin sitten eri juttu.” Miten tuollaisen alle kympin kikkareen puuttuminen pitäisi näkyä tonnin laitteen hinnassa? :)
0

pjorkell

Apple... ...makes for a smaller...
0

kirppusäkki

No, sinänsä ymmärrän kyllä pointin. Apple on kaiketi käyttänyt samaa laturia jo vuosia ja useimmille apple käyttäjille niitä on kertynyt ehkä jo useampi. Pikalaturi ei käsittääkseni ole ikinä tullut puhelimen mukana, vaan on ostettava erikseen, jolloin puhelimen mukana tuleva tehoton laturi jää turhaksi. Se, että onko laturin puute huomioitu hinnassa onkin sitten eri juttu. Olisihan se ihan hyvä idea että ostaja voi napata laturin mukaan vain jos tarvitsee sellaista. Ja ei, en ole apple fani, enkä ole ikinä omistanut yhtäkään applen tuotetta.
-2

jepjep666

Mun mielestä toi on ihan järkevää jättää se usb-poweri pois jo. Eikö niitä ole jo jokaisella nurkat täynnä? Ja freereg eihän tuota Applelta tarvitse ostaa mikäli et usb-poweria omista jo entuudestaan..
+6

Kheldaur

Ja Applesopulit ostavat. Väkisinkin tulee mieleen että iPuhelimia ostavat ihmiset tuppaavat olemaan hieman jälkeenjääneitä.
+73

freereg

ennen kuului kauppaan samalla hinnalla, nyt ostat erikseen - apple profit!
0

posseli

Ilmeisesti muitakin, joilla telakka eivätkä käytä kuulokkeita. Luulin olevani ainoa :D kaappi täynnä latureita ja kuulokkeita
+93

vattumies

Apinaa koijataan ilmastonsuojelun nojalla