KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Brexit

Brexit

Brexit

74 ääntä

33 kommenttia

2019-09-10 15:01:39

3.2 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+160

AlbiinoOrava

Noh. . jos minäkin nyt kokeilen sitten. *kröhöm*Heh. . Sipilä.
+35

Jussi

highlander100 En ole soittanut, senkin satusetä.
+25

Cre4tive

highlander100 Muista Lääkitys...

Kommentit

+5

66Hukkaputki

highlander100 uuh ilman isää kasvanut poika saa huomiota.
+2

Monitoimimooses

highlander100 Todellisuudessa on enemmän dimensioita kuin oikea ja vasen.
+4

Jussipässi

highlander100 onko tarkoituksesi kerätä miinuksia vai kannatusta perussuomalaisille?
+1

Mamelukkikala_

Tapio_Rautavaara Harvinaisen hyvin kiteytetty.
0
0
0

Mamelukkikala_

Tapio_Rautavaara ja AlbiinoOrava Noi on ihan hyviä, mutta varautukaa ultimaattiseen komedian huippuun, jota rautaiset ammattilaiset on käyttäneet jo vuosia, ja joka on takuuvarma naurattaja sillä sen käytön kritisointia ei yleensä katsota hyvällä. Kyseessä on suorastaan nauruhermot orgasmin partaalle ajava letkautus, suosittelen käymään vessassa ennen lukemista ettette kuse allenne puhtaasta endorfiiniräjähdyksen voimasta. *krhm* *krrrrrhhhmmm* *hm* Noniin. TRUMP
+4

Sysiässä

surullista onkin että tää haikländeri tuskin on ees huumeis vaan ihan vaa aito vihervassari. helsingistä.
+6

Gannu Karpov

Brexit on myös osittain sen varsin elinvoimaisen harhan syytä, että UK olisi edelleen merkittävä maailmanmahti. Vaikka siirtomaita ei enää olekkaan, britit uskovat, että heillä on edelleen niin paljon vaikutusvaltaa nk. Commonwealth-maihin, että ovat suorastaan niiden henkinen johtaja.
+3

Gannu Karpov

Juk3s Skotlanti ei tässä rytäkässä tule saamaan itsenäisyyttä, koska se, kuten amerikkalainen sanoisi, avaisi separatismin matopurkin. Seuraavaksi irrottautumassa olisivat Baskimaa, Katalonia, Bretagne, Wallonia jne. jne. Lisäksi turkulaiset eivät itse vaatisi mitään, mutta muun Suomen mielestä se pitäisi erottaa emämaasta.
+4

Gannu Karpov

Jos olette Suomessa jo lopen kyllästyneitä Brexitiin, niin arvatkaa paljonko se pyörii mediassa täällä Britanniassa?Sitten analyysiin:Toryissä pari tyyppiä tappelee kuka saa leikkiä Pyhää Yrjöä, joka kaataa EU-lohikäärmeen. Loput kiistelevät siitä, kuinka lohikäärme tapetaan.Labour vastustaa kaikkea mitä Toryt tekevät (kuten aina), mutta ovat äänestäjien menettämisen pelossa liian munattomia sanomaan, että eihän se vittu edes ole lohikäärme.Loppuja, kuten liberaalidemokraatteja, ei kiinnosta mitä tapahtuu, koska mitä tahansa ym. kaksi tekevät, heille aukeaa lisää paikkoja.
0

LionKing138

Luulin että se tyyppi joka tunnisti animeseisokin 4chanissa oli jotenkin ihmeellinen autisti, mut huomasin että oma muisti kykenee vähän samantapaiseen. https://www.riemurasia.net/rejected/media.php?id=27595 kommentillani huomio
0

kaljamaharolli

Pohdimpa vuan, että kun tässä nyt ootellaan uutta mediaa niin voisko fisugirl ottaa uuden profiilikuvan?
0

jarski99

Britannian politiikka ei koskaan tule korjaantumaan tästä brexitistä. jos puolesta ja vastaan kansa äänestää 40/40% niin, häviävä puoli tulee kyrsiintymään ja pahasti. Ja jonka jälkeen ihmiset eivät äänestä enmää sen mukaan mitä haluavat, vaan sen mukaan mitä eivät halua.
0

Kapa53

On kyllä totta että äänestäjät eivät tienneet mistä äänestivät Brexitissä. Kaikille osapuolille olisi parempi, että koko sekoilu peruttaisiin, MUTTA, ei tuon eroamisen pitäisi olla noin vaikeaa. Toivottavasti ymmärtävät EU:ssa tehdä selvät eroamispelisäännöt ettei vastaavaa performanssia tarvitse enää todistaa.
+35

Jussi

highlander100 En ole soittanut, senkin satusetä.
+25

Cre4tive

highlander100 Muista Lääkitys...
-41

highlander100

Jussi soitti. JUSSI: Kyselit yks päivä miten me ollaan ajettu köyhien asiaa. Meillä on kiire muuttaa vihapuhelakia joten ei olla jaksettu miettiä. Sitä paitsi, me ollaan puoluekartassa eniten oikealla, enemmän kuin Kokoomus, joten jos joku työtön tai vähävarainen meitä äänestää, niin hukkaan menee ääni. Kato hakusanalla "puoluekartta", jos et usko meidän sijaintia siinä. MINÄ: Tiedän että olette Kokoomustakin oikeammalla. Siksi ihmettelenkin miksi em ihmiset teitä äänestää vastoin omia etujaan, ettehän de facto heidän asiaa aja. JUSSI:Emme niin, mutta heitä on helppo huijata äänestämään meitä.
-44

highlander100

Laura soitti aamulla. LAURA: Hei, oon keksinyt tosihyvän palindromin! MINÄ: No kerro. LAURA: Se alkaa i:llä, ja loppuu myös i:hin MINÄ: No niinhän palindromit alkaa ja loppuu aina samalla kirjaimella. LAURA: No mut tää on erilainen palindromi, se sana on "idiootti"! MINÄ: Ei idiootti-sana oo palindromi. LAURA: Ompas, se alkaa samalla kirjaimella ku loppuukin. Ja siinä sanassa on kaikki samat kirjaimetkin. Silloin se on. MINÄ: No, sovitaan niin. Viisaampi väistää. LAURA: Sitähän mäkin. Ei vitsi mä oon hyvä. Mä soitan heti Teukallekin asiasta.
+1

PeterNorth

Hakusanat spoilasivat.
0

Nokipannukahvi

Kyllähän byrokratia on perseestä, mutta kun miettii kuinka paljon Briteissäkin on Flattardeja, niin en ihmettele tuota touhua :D
+1

Normaalijorma

Rieti-kissa hienoa että kielsivät lailla eroamisen. Siitä onkin jo melkein 20 vuotta kun englannissa käytiin matalan intensiteetin sisällissotaa.
-2

viljorasia

Ei ihmekään että EU haluaa saarivaltiosta eroon.
+3

Rieti-kissa

Kalupalli Sellaista sattuu kun mobiilina lähettää...
+3

Kalupalli

Rieti-kissa vastasit sitten itsellesi?
-3

Kheldaur

Arvasin jo kolmisen vuotta sitten, että Britit eivät tule itsenäisyyttään saamaan Eurostoliiton ikeen alta, ja näyttäisi siltä, että oikeassa olin.
+2

MösjööTipsu

Mutta uskomattominta on, että osa porukasta vaatii myös meidän suomen eroa unionista. Kannattais ny kattoo miten toi brexit menee ja viisastua siitä. Ei toi nyt kauheen hyvältä oo tähän mennessä näyttäny. Yks pappa mulle alko selittää, et unionista ei oo mitään hyötyä, heti pitää erota. Mutta kyllä hänkin on entisenä kuorma-autoilijana siitä niin paljon hyötynyt tietämättään, jotta sopii miettiä tarkkaan mikä on oikea ratkaisu. Sillä paluuta ei sitten enää ole.
+6

Juk3s

Eiköhän me tätä keskustelua seurata vielä seuraavat 6 vuotta. Skotlanti itsenäiseksi, niin saa William Wallace huutaa FREEDOOM!
+2

Rieti-kissa

Rieti-kissa Eipä niin, mutta briteillä ei ole muuta tietä, kuin anoa pääsyä takaisin EU:hun ;)
+4

testo_jolle

Rieti-kissa Eipä ole EU:n ongelma Britanian sisäinen laki. Tulos: Potku perseelle tuosta vatuloinnista ja pihalle.
-4

BetBet

Brexit.
+160

AlbiinoOrava

Noh. . jos minäkin nyt kokeilen sitten. *kröhöm*Heh. . Sipilä.
+3

Rieti-kissa

Briteillä on nyt laki, joka kieltää sopimuksettoman eron. Tarjottu sopimus ei kelpaa ja lisäaikaa ei tipu. Tulos: Brittien pitää pysyä EU:ssa.