Quantcast

Lähettäjä:

mustalaisnaamio mustalaisnaamio

En voisi ikinä rokottaa lapsiani..

4.3 / 5 (75 ääntä)

En voisi ikinä rokottaa lapsiani..

Julkaistu: 8.9.2018 16:22

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Otsikko: En voisi ikinä rokottaa lapsiani..

Hakusanat: en, voisi, ikinä, rokottaa, lapsiani, lääkärin, tehtävä,

4.3 / 5 (75 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-09-08 16:29:50

+37907

<Monskuu> +5 RR

Rokotukset lapsille täytyisi olla pakollisia. Ne jotka jättävät rokottamatta, tekevät päätöksen etteivät vie lapsia hoitoon tai minnekkään muualle jossa on muita ihmisiä.

105

Aika: 2018-09-08 16:42:51

+118085

<lask90> +5 RR

Mun mielestäni kans rokottaminen on epänormaalia. Vien puolestani lapset kirkkoon kuuntelemaan kuinka ihmisiä naulittiin ristille ja kivitettiin uskonnollisista syistä. Se on normaalimpaa.

80

Kommentit (30)

Piilota OFF-Topic keskustelu

29.09.2018 21:39

<Kommunaattori> Drizzl Terveydenhuollon työntekijä kohtaa paljon enemmän sairastuneita ja on tämän takia korkeammassa riskissä saada tartunta ja tartuttaa eteenpäin, kuin muut ihmisryhmät. Lisäksi terveydenhuollon työntekijä kohtaa usein immuunipuutteisia potilaita, joiden infektioriski on muita suurempi. On väärin sanoa, että "riippumatta siitä mitkä on riskit tai miten on tutkittu", koska ensinnäkin THL ja vastaavat eivät käytä mitään huuhaatutkimuksia turvallisuudesta rokotteita valitessaan ja toisekseen tilastot vuosien ajalta kertovat, että riskit ovat erittäin pienet.

15.09.2018 11:04

<marjapiiras> Herd immunity, grafiikan avulla selitetty: https://www.youtube.com/watch?v=kLUzwT9tWxY

09.09.2018 20:44

<april7> Olipas ovela kettu!

09.09.2018 16:47

<Kalupalli> Drizzl no LOPPUJEN LOPUKS ei paljon rokottamisilla ole väliä kun kaikki kuolee kuitenkin ja maapallo tuhoutuu ja ihmiskunta häviää ja maailmankaikkeus päättyy.

09.09.2018 05:11

<Drizzl> Monskuu Terveydenhuollossa uuden hienon lain mukaan mein PITÄÄ ottaa influenssarokote joka vuos, välittämättä siitä mitkä niitten riskit on tai mite niit on tutkittu. Ja jokainen sen ottaa joka on potilastyössä, eli aika vitun monta immeistä. Ja varmaan iha paikallaan, eipähä levitä riskiryhmälle tautia, koska heidän kanssa tehdään töitä 24/7. Ei, ite en ottais joka vuos rokotetta ellei työn kannalta olis aika hiton tarpeellista. Jos osastolle tulee influenssapotilas, ja miu pitäis valita otanko varman 0% suojan vai 50% -100% mahollisuuden suojautua, ni juuh. Ensvuonnaki piikin alle.

09.09.2018 04:55

<Drizzl> Monskuu Kuume on aika yleinen reaktio elimistölle rokotteen antamisen jälkeen, koska puolustusjärjestelmä alkaa tekee työtänsä. kuume sinäänsä on vaaratonta mikäli kestää kohtuullisissa lukemissa. Kerroppas tarkemmin mitä tarkotat "erittäin olemattomaksi"? Onko esim 75% suoja jotenki huonompi ku 0%? On A ja B virusta, niistä jompikumpi on ns.vallalla ja siihen se rokotus minkä kunnalliselta saa niin puree. Yleensä. Mut tänävuonna oli molemmat liki yhtä vahvoja, joten valtion kassasta tulleet rokotteet suojas VAIN toista vastaan. Yritätsie nyt puhuu rokotteiden puolesta vai vastaan?

08.09.2018 23:39

<Monskuu> Drizzl Viimeksi viime vuonna kausi-influenssa rokotteen vaste jäi erittäin olemattomaksi (siitä uutisoitiin). Se on tottakai tärkeää lapsilla, vanhuksilla ja sairailla, mutta tavan perus ihminen ei vältämättä sitä tarttee. Mutta jos sen vaste jää olemattoman vähäksi, sitä punnitsee olisiko senkään antamin hyödyllistä? Se esim. nostaa monesti kuumeen ihmisellä.

08.09.2018 23:23

<Drizzl> Rotten Hyena, important on iha oikeessaki viel. :) Rokotettuihin ei tartu, niistä ei tule kantajia eikä ne levitä eteenpäin. Tai jos ne sairastuu ni oireet on paljo lievemmät, yleensä vältytään jälkitaudeilta. Mut samalla tavalla muut taudit tääl leviää, ihmiset sairastuu yms. Se vaan nyt vaa vähä kuuluu tähän juttuun mitkä kutsutaan elämäksi. Myö voidaan kourallisen verran estää virusten leviämistä rokotteilla. Mut siel on kyl arsenaalii vastassa mitkä voi tappaa iha samalla tavalla. #possunuha #lintuinfluenssa #myyräkuume #jnejnejne

08.09.2018 23:09

<Drizzl> Rotten Hyena No tämä TuBi nyt johtuu iha vaa siitä ku se ei ole enää yleisten rokotusten piirissä.. Et sitä vaa niiku ei saa enää ellet ite osta. Tubi saatiin hävitettyä Suomesta kokonaan ja rokotusten riskit oli kasvanu suuremmaksi ku hyödyt, joten se lopetettiin. Ja mistä ne tulee? Ulkomailta, lähinnä venäjältä.

08.09.2018 23:06

<Drizzl> Monskuu Voi ku kausirokotteen ottaminen on tärkeempää pienille lapsille ja iäkkäille, ku normi rokotteet. Kausi-influenssaan ei ole kenelläkään normaalisti vastustuskykyä, ja on todellakin vaarallinen pienille lapsille ja iäkkäille sekä monisairaille. Iäkkäistä on liki kaikilla immuniteetit mein rokotusohjelmaan kuuluviin tauteihin. Joo, yhdyn siihen että on tyhmää jättää rokottamatta, ja olen rokottanu omat lapset sekä koirat, mutta en kyllä tuomitse lasta loppuiän pahoinvointiin ja yksinäisyyteen/eristykseen muista ihmisistä vanhempien tekemien päätösten vuoksi.

08.09.2018 23:03

<Rotten Hyena> Important No, nämä rokottamattomat kersat tartuttaa aikuisia ja vanhuksia. Jos esim. tuperkoloosi on saatu hävitettyä liki kokonaan Pohjoismaista, niin enpä tuota nyt tänne uudelleen haluaisi, paitsi että nythän näitä on tullut takaisin.

08.09.2018 23:00

<Monskuu> Drizzl Nyt puhutaan nimenomaan siitä rokotevastasuudesta mikä on kokoajan yleistymään päin. Ja en puhu kausirokotteista, enkä siitä että joku lapsi ei voi allergian takia jotakin ottaa. Vaan siitä että joku hörhö vanhenpi kieltäytyy rokottamasta typerän syyn takia lastaan. Se on älyttömän aivotonta toimintaa ja se yksikin lapsi voi olla riski muille lapsille.

08.09.2018 23:00

<Drizzl> Kalupalli Mut niiku LOPPUJEN LOPUKS, jos tää olis vaikka elokuva, ni täähä päättyis kuitenki samalla tavalla, rokottais joku muksunsa tai ei. Se ei ole juonen kannalta millään tavalla relevanttia. Ehkä hänen oma ipana saattaa saada jonku pöpön, mut se o vähä voi voi ja vanhemmat miettii seuraavan kohalla et kannattiko. Niin pitkään ku meil on valinnan vapaus, eikä se uhkaa kansallista terveyttä, ni jättäkööt rokottamatta. Jos ne taudin saa ni on tod näk eristettynä jo enneku ehtii muihin 0-5% rokottamattomista tartuttaa. #### elukkaa ei ollu, kiitti täst, pääsee purkaa paineit.

08.09.2018 22:42

<Important> Outoa että rokotettujen lasten vanhemmat pelkää rokottamattomien lasten tartuttavan tauteja. Se tauti ei siis tartu siihen rokotettuun. Tai sitten meitä huijataan.

08.09.2018 22:33

<Kalupalli> Drizzl no on siinä sellainen ero että lääketieteellinen ongelma, johon itsekin viittasit kun sanoit ettei kaikkia voi rokottaa, todellakin estää rokottamisen. Kun taas ideologinen ei estä. Vertaa keliaakikko - gluteeniton ruokavalio. Mielestäni molemmilla on oikeus tehdä kuten lystäävät, mutta vain perustelluin syin valtion (tai kanssaihmisten) tuulisi joutua maksumieheksi (sananmukaisesti tai kuvannollisesti). Onko teillä ollut lähipiiriissä häshtäg-eläintä? ###

08.09.2018 21:57

<Drizzl> Kalupalli Mutta loppujen lopuksi, onko sillä mitään väliä onko takana uskonto, ideologia vai lääketieteellinen syy? Koska jos rokotusporsentit pysyy hyvänä niin riskit ei kasva mihinkää. Suomessa vaan ei tällä hetkellä ole edes riskiä siihen et tää paska levähtäis käsiin, siksi en ymmärrä miksi pitäisi "pakottaa" jos toisilla on joku vtun idea tai ajatus. Sallitaanha meille uskonnon vapauski?Ja offtopic, miul oli nuorena naapuris koira nimeltä Pilkku, joten... anna joku toinen merkki katotaa sit.

08.09.2018 21:51

<Kalupalli> pepeplus tosiaan. Vaan onko se ymmärtäjän vika, vai sen joka kirjoittaa niin vaikeasti ettei riittävän mlni ymmärrä? Tiedä tuosta sitten.

08.09.2018 21:49

<Kalupalli> Drizzl tässä ehkä puhuttiin ideologisesta kieltäytymisestä, ei lääketieteellisesti perustellusta. Ja tässä pari pilkkua mikäli vielä panettaa ,,,,,,

08.09.2018 21:47

<Drizzl> Monskuu Ja lisätään vielä se, että ulkomailtahan voi tuoda jos millasen pöpön. Ja sillo vanhempien pitää olla valppaana et mitä rokotuksii on annettu vai mennäänkö Jumalan voimalla. Mutta, jos väestöstä on vaikka 90-95% rokotettu tai iäkkäämmät on taudin jo sairastanu, niin jos tänne joku yks lapsi tulee jonku vaik esim. tuhkarokon kans, ni se ei tarkota et kukaa muu siihe ees sairastuu. Koska suurimmalla osalla on immuniteetti jo sitä vastaan. JA vielä lisäksi, mitä edes rokotetaan on rotavirus, tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, vesirokko, tytöille HPV, ja ekana vuotena viitosrokote X3.

08.09.2018 21:35

<Drizzl> Monskuu Eih. :/ Kun koskaan missään tilanteessa, kaikkia EI voi rokottaa. On olemassa allergioita jotka käytännössä kumoaa rokotteesta saadun hyödyn (kuten kuolema, tai iso riski siihen). Eli kyseiset lapset pitäisi siis suoranaisesti eristää koko yhteiskunnasta, koko aikuisikä mukaanlukien? Vai onko karenssilla joku aikaraja, sitten kun opit olemaan sairastumatta ni saat käydä vaik kaupas? Laimaimmuniteetti suojaa kyllä sen et jos jokunen sadasta jää ilman rokotteita, ni ne ei kyl suomessa siihen sairastu.

08.09.2018 21:21

<Monskuu> Drizzl Tän rokotusohjelman idea on juurikin se että kun kaikki rokotetaan, se myös toimii. Jos vanhemmat ei halua rokottaa lapsiaan, ei heillä kuuluisi olla oikeutta tuoda sitten niitä muiden lasten ja esim. vanhusten lähelle. Aikuisen immuniteetti saattaaki kestää taudit, mutta lapset ja sairaat onkin toinen juttu. :/ Typeryyttä.

08.09.2018 21:17

<Drizzl> Monskuu Aika rajut sanktiot antasit. Meitä kuitenkin suojaa laumaimmuniteetti, eli kun suurin osa rokotetaan niin todennäköistä on että muillakin menee hyvin. Joten edes 5 rokottamaonta sadasta ei luo juurikaan minkäänlaista riskiä. Mie tyytysin vaa kysymään kuukauden välein laittamaan tarjouksen mittatilaustyönä tehdystä arkusta kasvukäyrän mukaan.

08.09.2018 20:52

<pepeplus> Kalupalli Sarkaismi on vaikeaa, ainakin ymmärtää.

08.09.2018 20:01

<Nokipannukahvi> Kyllä kannatan rokotteita joita pidetään tärkeinä ottaa, mutta esimerkiksi kausiflunssarokotteita en kannata.

08.09.2018 19:48

<slerbahuuli> Monskuu Olen hyvin samaa mieltä. Etenkin täällä suomessa, missä on rokotusohjelmassa monia, turvalliseksi todettuja ja oikeasti aika tarpeellisia rokotteita, ILMAISEKSI. Mihinkään koeluontoisiin juttuihin en itsekkään omia muksujani antaisi, kuten ei annettu minuakaan (koulussa aikanaan oli vapaaehtois-painotteinen uuden rokotuksen testaukseen haettuja henkilöitä, joista 50% sai uutta rokotetta, 50% lumerokotetta), mutta nuo "vakiot" kyllä antaa mennä vaan.

08.09.2018 18:38

<Kalupalli> Tää rokotushomma on vähän epäilyttävöä. Laitetaan kuolleita tai heikkoja pöpöjä ihmiseen ja toivotaan että se parantais. Kyllä kun järjellä miettii niin samankaltainen parantaa samankaltaisen, eli vedellä tietyllä tapaa laimennettuna myrkystä tulee hoito. Vedellä on muisti, tiedättehän. Ja mitä laimeampi, sitä voimakkaampi, kuten kaikki fiksut tajuaa.

08.09.2018 16:42

<lask90> Mun mielestäni kans rokottaminen on epänormaalia. Vien puolestani lapset kirkkoon kuuntelemaan kuinka ihmisiä naulittiin ristille ja kivitettiin uskonnollisista syistä. Se on normaalimpaa.

08.09.2018 16:29

<Monskuu> Rokotukset lapsille täytyisi olla pakollisia. Ne jotka jättävät rokottamatta, tekevät päätöksen etteivät vie lapsia hoitoon tai minnekkään muualle jossa on muita ihmisiä.

105
08.09.2018 16:29

<Auron> Tökkään, en tökkää, tökkään...

08.09.2018 16:29

<SaKoz> Everything went better than expected.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 35 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Uusi perheenjäsen

1 672 katselukertaa

Aikuisuuden ongelmia

3 777 katselukertaa

Auringonpimennys

9 317 katselukertaa

Täydellinen aloitus poolissa

6 699 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.