Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

FBI ilman johtajaa

Nyt äkkiä, kopioikaa kaikki VHS videonne!

3.1 / 5 (17 ääntä)

Julkaistu: 10.5.2017 12:45

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: FBI ilman johtajaa

Kuvaus: Nyt äkkiä, kopioikaa kaikki VHS videonne!

Hakusanat: fbi, johtaja, pomo, poissa, hetken, amerikka, James, Comey,

3.1 / 5 (17 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-05-10 13:11:39

+6489

<Lobo_Tomi_A>

OoC Ja siitä tämä nykyajan ironia. Jos katsot tv-ohjelman Yle areenasta niin olet kelpo kansalainen, mutta kopioi se koneellesi ja katso offline tilassa niin olet pahempi rikollinen kuin kaikki lasten raiskaajat ja sarjamurhaajat yhteensä, vaikka poistaisit tiedoston katsottuasi. No miksi sitten kukaan kopioisi omalle koneelle? No esim. nettiyhteys hidas ja et halua katsoa online:ssä tökkien ja nykien kuin täi tervassa. Teoston, Gramexin yms. rikollisjärjestöjen toimintaperiaate: 1. kerää rahaa ihmisiltä TYHJÄSTÄ 2. pidä 99% rahoista itselläsi ja loput "artistille" 3. profit.

85

Aika: 2017-05-10 13:23:55

+160177

<Garbanzo>

Olen jo muutaman vuoden odotellut että milloin lähes kaikki mahdolliset elokuvat löytyy laillisesti netistä. Ei ole varmaan ihan yksinkertainen juttu, mutta en keksi miksi ei voisi onnistua. Spotify on tämän jo tehnyt. Mulla on Netflix, mutta jos tulee hiemankin vanhemmista elokuvista vinkkejä vaikka täällä, niin pitää soittaa kaverille joka pystyy hoitamaan tämmöisen elokuvan salaisilla yhteyksillään. (tapaamme yöllä eräällä varastoalueella ja teemme vaihdon isohkoa setelitukkua vastaan, kuten tiedätte)

59

Aika: 2017-05-10 13:28:34

+61384

<OoC>

Garbanzo, tuo, ja lisäksi se, että miksi on olemassa maanosarajoitteita? Jos minä pytyisin katsomaan esimerkiksi japanilaista NHK kanavaa netissä (tai mikä tahansa japanilainen kanava), niin minä mielelläni maksaisin kyseiselle yhtiölle kuukausimaksua ko. kanavasta. Mutta nyt se ei onnistu koska "Sori, asut väärässä maanosassa, ei käy." Kaikki kanavat voitaisiin myydä ja esittää internetin kautta, niin kanavilla olisi kilpailua, ohjelmien laatu paranisi, ja paskat kanavat karsiutuisi pois markkinoilta.

24

Aika: 2017-05-10 13:18:13

+61384

<OoC>

Lobo_Tomi_A, jep. Kyllä tekijöiden pitää saada työstään palkka/palkkio, mutta nuo välistävetäjät on kyllä semmosia perkeleitä. Samastia syystä en myöskään lahjoita rahaa hyväntekeväisyyteen. Kiinnostais tietää ihan oikeasti että mihin kaikki ne rahat menee?

10

Kommentit (10)

Piilota OFF-Topic keskustelu

10.05.2017 15:14

<Mursunet> Nauroin mielissäni luettuani tuosta Elisan muutoksesta. Keskustelin taannoin erään tutun kanssa ja hän ei nähnyt suurempaa hyötyä elokuvakokoelman säilömisestä itselle pilven sijaan. Hän sanoi että hänellä on iso elokuvakokoelma Elisa Viihteessä ja sieltä voi paljon helpommin katsoa mitä haluaa. Niin no, ne leffat ovat kohta kadonneet samalla kun minä starttaan Ernest Goes to Camp leffan arkistolevyiltäni ja vedän popparit nassuun. Kyseinen tuttu saa katsella vaikka Buu-Klubbenin uusintoja. Eviihde ohjelma on ollut erinomainen, vedostin koko Elisa Viihteen tallennearkiston itselleni sillä.

10.05.2017 14:14

<kalleki> ennen jo VHS-nauhoitus oikeaa tv-kanavaa oli Laitonta ja kauhean rikollista tuohua. nykyisin se on täsmennetty "ohjelman/tallenteen kopiointi myyntitarkoituksessa". joten jos lataa ja katsoo itse, eikä jaa sitä eteenpäin on laillista.

10.05.2017 13:28

<OoC> Garbanzo, tuo, ja lisäksi se, että miksi on olemassa maanosarajoitteita? Jos minä pytyisin katsomaan esimerkiksi japanilaista NHK kanavaa netissä (tai mikä tahansa japanilainen kanava), niin minä mielelläni maksaisin kyseiselle yhtiölle kuukausimaksua ko. kanavasta. Mutta nyt se ei onnistu koska "Sori, asut väärässä maanosassa, ei käy." Kaikki kanavat voitaisiin myydä ja esittää internetin kautta, niin kanavilla olisi kilpailua, ohjelmien laatu paranisi, ja paskat kanavat karsiutuisi pois markkinoilta.

10.05.2017 13:23

<Garbanzo> Olen jo muutaman vuoden odotellut että milloin lähes kaikki mahdolliset elokuvat löytyy laillisesti netistä. Ei ole varmaan ihan yksinkertainen juttu, mutta en keksi miksi ei voisi onnistua. Spotify on tämän jo tehnyt. Mulla on Netflix, mutta jos tulee hiemankin vanhemmista elokuvista vinkkejä vaikka täällä, niin pitää soittaa kaverille joka pystyy hoitamaan tämmöisen elokuvan salaisilla yhteyksillään. (tapaamme yöllä eräällä varastoalueella ja teemme vaihdon isohkoa setelitukkua vastaan, kuten tiedätte)

10.05.2017 13:21

<OoC> jormaspekka höh? Totta kai ne menee jonkun taskuun. Eri asia että meneekö ne sen tahon/henkilön taskuun, johon ne kuuluu/on tarkoitettu. Kyllä rahan liikkua pitää.

10.05.2017 13:19

<jormaspekka> OoC ne rahat menee jonkun taskuun

10.05.2017 13:18

<OoC> Lobo_Tomi_A, jep. Kyllä tekijöiden pitää saada työstään palkka/palkkio, mutta nuo välistävetäjät on kyllä semmosia perkeleitä. Samastia syystä en myöskään lahjoita rahaa hyväntekeväisyyteen. Kiinnostais tietää ihan oikeasti että mihin kaikki ne rahat menee?

10.05.2017 13:11

<Lobo_Tomi_A> OoC Ja siitä tämä nykyajan ironia. Jos katsot tv-ohjelman Yle areenasta niin olet kelpo kansalainen, mutta kopioi se koneellesi ja katso offline tilassa niin olet pahempi rikollinen kuin kaikki lasten raiskaajat ja sarjamurhaajat yhteensä, vaikka poistaisit tiedoston katsottuasi. No miksi sitten kukaan kopioisi omalle koneelle? No esim. nettiyhteys hidas ja et halua katsoa online:ssä tökkien ja nykien kuin täi tervassa. Teoston, Gramexin yms. rikollisjärjestöjen toimintaperiaate: 1. kerää rahaa ihmisiltä TYHJÄSTÄ 2. pidä 99% rahoista itselläsi ja loput "artistille" 3. profit.

10.05.2017 13:04

<OoC> Mä vaan odottelen että tekijänoikeusjärjestöt keksivät että ihmisten pitää maksaa tekijänoikeusmaksua internetyhteydestä Miljoona euroa, koska netissä on laittomasti tarjolla musiikkia ja videoita, ja jotkut vitun kyrpäpoliitikot vielä lähtee niiden kelkkaan, ni sitten voikin muuttaa asumaan luolaan tai päättää päivänsä.

10.05.2017 13:00

<OoC> Miks? Melkeen kaiken näkee nykyään youtubesta tai areenasta tai netflixistä tai jostain muusta vastaavasta.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

FBIn arkistot

17 151 katselukertaa

Maailman vahvin valuutta

24 156 katselukertaa

Ensimmäisen maailman ongelmia

15 396 katselukertaa

Elvis Presley ilman musiikkia

11 501 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.