KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Kaikilla meillä on kuule rajotteita!

Joillakin enemmän, joillakin vähemmän.

Kaikilla meillä on kuule rajotteita!

151 ääntä

52 kommenttia

2018-05-16 21:17:06

4.5 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+142

noonseny

no mutta onhan se aivo invaliidi
+79

ville__1

kokoomus on täynnä psykopaatteja! Omahyväsiä, manipuloivia, empatiaan ja syyllisyyden tuntemiseen kyvyttömiä lipeviä psykopaatteja! Mutta taidokkailla mainospuheilla saa ihmeitä aikaan ja kansaa kusetettua
+62

psyko soma

susanna koski yks kyrvänsyylä
+50

maggarasoosi

Somethingwild ehkä vanha, mutta jälleen ajankohtainen.
+36

Jeppe-epeli

lask90 luitko niistä syytteistä? Se oli KOPIOINU sen gradusta kolmanneksen toisesta gradusta joka oli samankaltaisesta aiheesta. Ei vitussa sellasta voi sulattaa. Opparit saa olla huonompaa tasoa mutta et sä sitäkään saa kopioida suoraan mistään.

Kommentit

0

Von Hiren

TinQQMissä hemmetissä kaksion ikkunoiden pesu maksaa 450e peruskoulupohjalta? Suomi on täynnä hanttihommia ja niilläkin on oma arvonsa, ei niihin hommiin kannata yliopistosta ketään palkata. 450e ikkunan pesusta kaksiossa on kyllä niin puhdasta propagandaa, että juttelenkohan nyt itse Sipilän kanssa?
0

TinQQ

Von Hiren Suomessa taitaa olla yli 150 000 täysi-ikäistä ja työikäistä ihmistä liikenteessä pelkällä peruskoulun päättötodistuksella. Minkälaisia työtehtäviä työnantajien heille pitäisi generoida, kun työnhakijalla ei ole mitään osaamista tarjota? Hanttihommia, mutta sekään ei käy, koska palkan pitäisi olla huomattavasti tukijärjestelmää suurempi ettei vajota kannustinloukkuun. Hanttihomma puolestaan on yleensä sellainen, että työn tilaaja osaisi sen tehdä myös itse, mutta haluaisi säästää vaivan. Maksaisitko sinä ikkunoiden pesusta kaksiossa 450€? En minäkään. Markkinaoikku pakko olla syy.
-1

Von Hiren

TinQQNää on niitä marginaalisia lusmuja, ei niiden takia kannata kaikkia työttömiä kyykyttää. Norjassa on paljon työpaikkoja ja työttömiä ei erityisesti kyykytetä eikä kyttäillä, silti työttömyysporsentti on maailmanhistorian matalimpia. Eli lähes 97 kykenevistä käy töissä, mikäli vain työpaikkoja on tarpeeksi, loput sitten lusmuilee. Meillä tuskin asiat olis sen kummemmin, jos työpaikkoja olisi enemmän tarjolla. Joten kyllä suurin vastuu on talouden rattailla tuottaa niitä työpaikkoja, se hyödyttää kansantaloutta merkittävästi enemmän. Sen jälkeen voidaan sitten antaa lusmuille keppiä.
+1

Featherthumbs

Jeppe-epeli Kiitoksia hyvistä linkeistä. Oikeassa olet. Aika härskiä copy pastetusta.
+5

TinQQ

Von Hiren Työn tekeminen on osaamisen myymistä palveluna osaamisen tarvitsijalle. Jos henkilö ei esimerkiksi hanki itselleen peruskoulun jälkeen maksutonta ammattiosaamista, eikä hän siten pysty täyttämään palveluntarvitsijan tarvetta, minkälaisesta "talounden kuopan luomasta tilanteesta" silloin on kyse? Tai jos keskellä Suomea asuu telakkatyöntekijä, mutta 600km säteellä ei sijaitse yhtään telakkaa niin onko kyse markkinaoikusta, vaiko siitä että ammattiosaaja asuu yksinkertaisesti väärässä paikassa?
+2

Von Hiren

ImpofanttiJos on 9 vapaata työpaikkaa ja 10 työtöntä, niin joku tietenkin jää ilman töitä. Joka systeemissä on vapaamatkustajia ja ne työllisetkin monesti selaavat nettiä työnantajan laskuun, lusmuilevat ja saikuttavat minkä kerkiävät. Kyllä suurin syy työttömyyteen on kuitenkin markkinatalouden rattaat. Historia tuntee talouden romahduksia, missä yhtäkkiä työttömien määrä nousee muutamasta prosntista jopa 30 prosenttiin. Tuskin siinäkään porukka yhtäkkiä laiskistuu, vaan kyllä talouden kuopat luo näitä tilanteita.
-4

JeppeS

Tieliikennelain mukaan liikennemerkin vaikutusalue alkaa kyltistä eteenpäin, tästä poikkeuksena on se sellainen nuolimerkki, jolla voidaan osoittaa vaikutusalueen päättymistä kylttiin asti. Eli tässä kuvassa emme näe väärin pysäköityjä autoja, vaan aivoistaan invalidisoituneen suunnittelijan kynästä suunnitelmiin pärähtäneen aivopierun, jonka tuloksena nyt nurmikolla on kaksi invapaikkaa...
0

Von Hiren

PandemicZNo eipä se eroa turhista julkkiksista. Rapakon takana tienaavat miljoonia, kun sattuvat vain olemaan toisten mielestä nättejä. Sama juttu musiikkibisneksessä.
+1

Impofantti

En ole yrittäjä enkä korkeastikoulutettu, kuten en punainen duunarikaan. Aina joutunut etsimään töitä rahojen eteen osin jopa laiskuudesta ryhtyä te-toimiston työhakijaksi :D mutta näillä perusteilla kyllä minua vituttaa jos jotkut möllöttää kotona tukia nostaen ja sanoo että ku ei oo töitä. Tulee heti fillikset ettei niitä töitä oikeasti etsitäkkään jos vuositolkulla ollaan työttömänä. Ja millainen mielenmaisema saa tuudittautumaan siihen että kyllä eläminen valtion toimesta kustannetaan.
0

Impofantti

Kokoomus on täynnä sairaita ja omahyväisiä psykopaatteja, vasemmisto idiootteja suvakkihuoria ja tyhmiä kommunisteja. Ja keskustassa sitä vasta sekopäitä onkin! Täällä kommenttikentissä haukutaan vuoron perään joka ikinen puolue ja poliitikko ja lytätään joka ikinen lakimuutos tai uudistus. Sanotaan että valtion ei kuulu elättää niitä jotka voisi tehdä työtä, mutta heti perään haukutaan jos yritetään keksiä työtä sitä tekemättömälle. Kyseiseen tapaukseen en ole perehtynyt mutta rupesi ärsyttämään tämä epäjohdonmukainen valitus.
+5

PandemicZ

Epäreilu avautuminen: Susanna Koski kyllä on aina vituttanut minua kaiken sen vuoksi mitä hän edustaa. On niin tyhmä, että sanoo suoraan mitä Kokoomus ei uskalla sanoa. Mutta silti vaan porskuttaa eteenpäin elämässään, koska on niin nätti. Vituttaa olla näin ruma ja yrittää kaikkensa, kaataa ruumis ja sielu työn alttarille, että voisi omilla näytöillään pärjätä bisneksessä. Ja toisten ei tarvitse muut kuin näyttää nätiltä.
+3

Jeppe-epeli

Featherthumbs Noita tekstejä ei ole kovinkaan vaikea vertailla. Siihen ei tarvi mitään kovinkaan kummoista asiantuntijaa. Jyväskylän yliopisto oli eilen ilmoittanut että se tutkii asian uudestaan, joten eiköhän tähän tule selvyys ja se tuskin tulee olemaan mikään yllätys. Sanasta sanaan kopiointi ja jopa kirjoitusvirheiden kopiointi on aika yksiselitteinen todiste.
+3
+2

LloydChristmas

Susannalle antaisi muutakin kuin äänen
-1

Riggee

Tarkkoja jos ollaan, niin tuo liikennemerkkihän pätee sen takapuolelle, ei etupuolelle. Tosin en puolustele susannaa missään nimessä. Hän menee hyvin pitkälle samaan kastiin kuin anne berner.
+5

Rosak

Featherthumbs Molemmat graduthan on jo netissä saatavilla, että sieltä vaan vertailemaan. Kyllä niissä oli niin paljon samaa, ettei Huutiksella varmaan yhtään omaa ajatusta ollu koko hommassa.
-6

Featherthumbs

Jeppe-epeli Kuka sanoi että kolmanneksen ? Yle ? linkkaappa juttu =). Sitä oli yleltä kysytty ja vastaus oli että joku heidän asiantuntia oli arvioinut. VMP.
0

penttipenis

Olisi edes rehellisesti narkomaani tai puistokemisti, niitä osaa jopa jollakin tavalla ymmärtää mutta ei tätä paska sakkia
+5

Kapa53

Sussun kanssa koko yläaste samalla luokalla. Kyllä on nainen alas vajonnut niistäkin ajoista. On liittynyt kokoomukseen ja kaikkea ja sanomisia saa hävetä silmät päästä. Pahinta tässä on että entisen kotipaikkakunnan ääliöt äänestävät tuotakin ihan vain siksi, että on tuttu likka. Arvoilla ei niin väliä. Sitten ihmetellään kun hallituksessa tehdään itseä kyykyttävää politiikkaa.
-5

Darg-83

Näkee taas millasia vatipäitä ja hyväuskoisia hölmöjä ihmiset ovat. Hänellä oli oikeus parkkeerata tuohon, joten ei tehnyt mitään väärin. Jos kaikki kokoomuslaiset ovat psykopaatteja ovat silloin kaikki äärivasemmisto puolueiden jäsenet kommareita. En oikein keksi huonompaa vaihtoehtoa maata johtamaan, kuin kommunistin ja sellainen ei tule ikinä hengissä selviämään Suomea johtamaan. Oli kyseessä äärivasemmisto tai äärioikeisto, kummankaan ihmisiä ei tule päästää asioista päättämään. Siinä kohtaa aseellinen väliintulo on pakollinen tai maasta pois muutto. Paras kommunisti on kuollut kommunisti.
-2

bakmani

No eipä siitä kai kovin kauan ole kun kansanedustajat kuuluttivat olevansa jälkeenjääneitä. Or am I missing something? I don't follow bullshi...politics.
0

jawhead

Älkää levitelkö tällaista paskaa.https://www.is.fi/vaalit2015/art-2000000898565.html
+1

Cohibas76

Sen verran inva jutuistaan päätellen, että lätkää vaan ikkunalle.
0

lask90

Jeppe-epeli luin vain ettei jyväskylän yliopisto tutki asiaa, joten jäin käsitykseen, että se oli vain tökerösti tehty teos. Mikäli olet oikeassa niin sitten kyllä perun puheeni ja menen suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta. Kuulosti vain kauheelta ajojahdilta tämä.
0

Bluester

proschoise Positiivista että täältä löytyy muitankin kuin internetin mielensäpahoittajia. Tossa on juttu kuvan taustoista: https://www.is.fi/vaalit2015/art-2000000898565.html En ota kantaa Kosken esiintymiseen tv:ssä, mutta en jaksa ymmärtää ihmisten yhksioikoista typeryyttä nähdä voiko jollakin yhden kuvan taustalla olla järkeen käypä selitys.
-1

TinQQ

Tässä täytyy tietää, että Susanna Koski on väärässä koska hän on Kokoomuslainen. Ei siksi, että hänen esittämänsä asia olisi virheellinen. Meillä käy töissä pyörätuoli-invalidi. Halleluja! Miten se on mahdollista??? Luulisi kaikkien pyörätuolivammaisten ihmisten olevan pakotettuja työkyvyttömyyteen. Ainoastaan Kokoomuslainen kehtaisi muuta ehdoittaa.
-1

MösjööTipsu

Kansa ei tykkää kun poliitikko on rehellinen. Muissa aiheessa Koskella on ollut ihan päteviä ajatuksia, joten tä on taas tätä turhaa mölyymistä yhden virheen perusteella. Maailman paras sahuri kun menee kerran homoilemaan, muistetaan hänet aina homona.
+1

N-Iron

noonseny, aivo-invaliidit on noitten äänestäjät.
+7

Hugaali

Katsoiko joku, onko kojelaudalla invapysäköintilappu? Tyyppi vaikka kuskaa äitiään, jolla invalappu, niin saa pysäköidä invapaikalle tai ihan minne vaan.
0

juippi10

Aivoinvalidi
0

thirvi

Aaro Hellaakoski ja poltti sormensa.
+1

jameson1

Susanna koski kun kukaan muu ei tohtinut
0

thirvi

Sen verran on jätetty oikealle tilaa, että olisikohan kyseessä invataksi johon on myyty kampanjamainokset.
+1

Jeppe-epeli

Suomessa pitäis ehkä olla enemmän AMK-koulutusta ja vähemmän yliopistokoulutusta nii ei tarvis tieteen tasosta tinkiä. Se on kuitenkin kaiken tiedon alku ja juuri.
+36

Jeppe-epeli

lask90 luitko niistä syytteistä? Se oli KOPIOINU sen gradusta kolmanneksen toisesta gradusta joka oli samankaltaisesta aiheesta. Ei vitussa sellasta voi sulattaa. Opparit saa olla huonompaa tasoa mutta et sä sitäkään saa kopioida suoraan mistään.
+4

PullaFei

Kun itse tein pro gradu- tutkielmaa, minun piti tuoda uutta tutkimustietoa tekemällä kuukausi kaupalla töitä laboratoriossa. Ei mitään takeita siitä, että kokeet olisivat onnistuneet. Kiitettävää ei saanut, ellei tuonut täysin uutta menetelmää yliopistolle. Minulla piti olla kaksi ohjaajaa, mutta kirjoitusapua niiltä en kyllä saanut. Näin myöhemmin ymmärrän, että ei niillä ole aikaa ohjata oppilaita. Toiset kirjoittelee pitkiä esseitä ja sillä on sama nimike.
+1

Realistic

Ehkä kannattaisi kuitenkin kuvata tuo auto myös tuulilasin puolelta koska jos sillä on invalupa niin se on tuulilasilla, ei täältä takaapäin voi sitä tietää
+2

Slickki

Susanna tarkoitti rajoitteita ja niitä on kuule monia muutakun fyysisiä.
0

hunterhelmsley

Keijolla on vahva tunne tästä kuvasta, ettei vaan olis käytetty fiilunkia...
+4

Von Hiren

lask90Aika moni tekee gradunsa hinkaten ja hitaasti valmiiksi. Käytännössä osa porukasta jää roikkumaan ikuisiksi ajoiksi gradua vaille maistereina. Tai sitten joku proffa laskee 15 vuoden kuluessa riman niin alas, että saavat valtionavut kun tyyppi saa vihdoin paperit ulos. Melkein sama kuin plagiointi, kun ohjaaja melkein kirjoittaa opiskelijalle valmiit ohjeet, mitä siihen pitää kirjoittaa. Itse olisin sen kannalla, että gradun vois vaihtoehtoisesti suorittaa vaikkapa jollain isommalla tenttikokonaisuudella.
+7

proschoise

Tässähän koskella oli kyydissä liikuntarajoitteinen vanhus, mutta miks pilata hyvää tarinaa faktoilla.
+4

343

ville__1 Sipilää unohtamatta, kyllä niitä kepulaisiinkin mahtuu.
+79

ville__1

kokoomus on täynnä psykopaatteja! Omahyväsiä, manipuloivia, empatiaan ja syyllisyyden tuntemiseen kyvyttömiä lipeviä psykopaatteja! Mutta taidokkailla mainospuheilla saa ihmeitä aikaan ja kansaa kusetettua
+3

Jeppe-epeli

Joo kyllä noi paikat kuuluu aivovammaisillekkin. Turha kuva.
+19

ville__1

lask90, tavallinen suomalainen ihminen EI plagioi graduaan! Ei sen takia että pelkää että jäis kiinni, vaan siksi että se vaan kuuluu tavallisen suomalaisen oikeudentajuun ja rehellisyyteen olla kusettamatta tuolla tavalla. (jos siis todetaan että hän on näin tehnyt)
+9

Monskuu

Susannaa vaivaa selvästi kyvyttömyys ymmärtää tavallista kansaa.
+62

psyko soma

susanna koski yks kyrvänsyylä
-16

lask90

Mutta eihän tämä ketään kiinnosta, kun parikymmentä vuotta sitten joku mahdollisesti saattoi väärin viitata lähteensä graduunsa, jota ei olisi uskonut enää kenenkään edes lukevan. Kohta kirjoittelen itsekkin opparia, joka ei todellakaan tule olemaan mikään Harvardin professorin väitöskirja, vaan suunilleen oikein väännetty vihkonen jolla pääsen ihan tavalliseen ammattiin. Vaikken Huhtasaarta kannata, on aivan naurettavaa häntä jahdata yhdestä kehnosta gradusta aikana ennen urkundeja. Ei varmaan ajatellut, että joskus olisi vielä pressaehdokkaana tämä tavallinen suomalainen ihminen.
+50

maggarasoosi

Somethingwild ehkä vanha, mutta jälleen ajankohtainen.
-7

Somethingwild

Vanha juttu.
+142

noonseny

no mutta onhan se aivo invaliidi
+6

slerbahuuli

Sekoomus on mun toteamus.