Quantcast

Lähettäjä:

Cinere Cinere

Kännykkä kokeeseen

-lunttaamista vai ajanviettoa?

3.6 / 5 (47 ääntä)

Kännykkä kokeeseen - -lunttaamista vai ajanviettoa?

Julkaistu: 12.10.2017 10:42

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Cinere Cinere

Otsikko: Kännykkä kokeeseen

Kuvaus: -lunttaamista vai ajanviettoa?

Hakusanat: Meme, Exam, koe, kännykkä, lunttaus,

3.6 / 5 (47 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-10-12 11:17:01

+118084

<lask90> +5 RR

Muistan kun meillä oli kaveri erityisluokalla, ja heillä alkoi sama koe jostain syystä päivää myöhemmin ku muilla. Jeesasimme häntä vähän ja yksi tyyppi lähetti hänelle kaikki kysymykset ja vastaukset mitä kokeessa on. Kaveri kuitenkin vetäisi kokeesta vaan jonkun kuutosen kun ei jaksanut opiskella kaverin hänelle antamia vastauksia :D

200

Aika: 2017-10-12 11:44:41

+69442

<WremahThD> +5 RR

lask90 Kaikkia ei vain kiinnosta. Olihan näitä tyyppejä joista näki jo kauaksi että näillä on täysin omia visioita elämälle mutta koulu ei ole yksi niistä. Eivät kaikki heistä kuitenkaan istu puiston penkillä aamuhämärässä kittaamassa hiluilla ostettua kaljaa joka saatiin lähimmästä K-marketista. Yksi esimerkiksi oli liian kiireinen purkamaan ja kasaamaan autoja (omistaa nykyään pienen mutta menestyvän autofirman) ja toinen taas menee ulkomailla hitsaamassa öljynporauslautoilla, koska tätä vietiin hitsausjälkensä takia ulkomaille töihin heti kun täytti 18.

109

Aika: 2017-10-12 11:48:01

+8880

<Tontza69> +5 RR

lask90 taisi olla viisas kaveri, kun opettajat olisi kyllä heti arvannut jos se erityisluokan jamppa ois vetäny hyvän numeron kokeesta.

92

Aika: 2017-10-12 12:25:27

+118084

<lask90> +5 RR

WremahThD kyseinen kaveri tykkäsi räpätä, juoda kaljaa ja polttaa pilveä asuessaan omassa yksiössä isän autotallin yläkerrassa. Nykyisin hän pelkästään juo kaljaa ja polttaa pilveä isän autotallin yläkerrassa. Jotkut menestyy koulusta huolimatta, kun taas toiset ei menesty vaikka mitä heidän eteen tehtäisiin... :)

81

Kommentit (16)

Piilota OFF-Topic keskustelu

13.10.2017 08:51

<The co> Meillä oli yläaste aikana joku sijainen ruotsin koetta pitämässä. Oli sitten jättäny kokeen vastaukset edelliseltä tunnilta taululle. Suurin osa meistä tajusi vain ottaa vastaukset sieltä ja vetää 10 kokeesta. Ryhmässä kuitenkin oli myös niitä jotka eivät näitä joko nähneet tai "halunneet" käyttää. Me järkevämmät sitten saatin hyvät numerot kun nämä muut vetivät numeron nelosen ja seiskan väliltä. Opettaja kuitenkin tämän virheen huomannut ja antanut kaikille muutaman lisäpisteen jos ei tätä ollut käyttänyt apunaan.

13.10.2017 08:04

<Garbanzo> lask90 Kaverini kertoi että olivat jollain luokalla tehtailleet lunttilappuja missä erilaisia kaavoja. Kopiokoneella pienennelleet ja säätäneet että olis sopivan kokoinen ja sais vielä jotain selvää. Homma osoittautui turhaksi, sillä säätämiseen niin paljon aikaa että kaikki muistivat kaavat lopulta ulkoa.

12.10.2017 23:02

<Nyrkki_perseeseen> Ite menin kans yhteen kokeeseen myöhässä ja kaikki istumapaikat oli jo menny, opettaja laittoi mut sit viereiseen tietokoneluokkaan tekemään koetta, kaikki koneet oli päällä, niin piti ihan tarkotuksella vastata pariin kyssäriin väärin etten herätä epäilyksiä. Kävin siis Googlesta hiukan hakemassa apuja.

12.10.2017 19:41

<TheJudge89> Hämmentävä kun ei ollu huomannu kirjautua sisään ja aloin kommentteja lukemaan...heti tuli mieleen että oonko hitto saamassa aivoinfarktin tai jotain :/

12.10.2017 19:09

<kalle__> löysin kerran opettajan kaapista matikankokeen tarkistus kirjan missä oli valmiiks oikein täytettyt laskukaavat ja tuloksen kopion kaikki luntti lapulle ja kokeessa sitten kopioin tyhjälle kokeelle osan vain koska olis epäillykset heränny jos olisin kaikki saanu oikein sitten vierus kaveri kysyin samaa lappua nii annoin tahallani väärät vastaukset sille :D

12.10.2017 17:57

<MickeA> Perus kusetus. Ei paljoa vaadi kun murkku vaihtaa nopeasti googlen vapaavalintaiseen meemipalveluun opettajan lähestyessä.

12.10.2017 17:54

<Tapio_Rautavaara> Yo-kirjotuksissa olis kyllä ollu kiva olla jotain ajanvietettä kun oli jo koe valmis ja tarkistettu muttei saanut lähteä.

12.10.2017 12:43

<WremahThD> lask90 Niinkuin jossain muualla elää erakoita jotka pitävät huolta parista vuohesta ja kuudesta kanasta, elävät jossain hökkelissä elämänsä loppuun asti ilman intohimoa ryhtyä tai tehdä mitään, on täälläkin näitä oman elämänsä erakkoja. Meillä se vain on eri asia kun ei voi erakoitua oikein lämmitysvajaaseen mökkiin keskelle metsään kun Tammikuussa saattaa vähän munia palella :D Ellei tietenkään ole muurannut omaa takkaa mutta valtio omistaa metsät niin mistä puita ja tontti mökille?

12.10.2017 12:25

<lask90> WremahThD kyseinen kaveri tykkäsi räpätä, juoda kaljaa ja polttaa pilveä asuessaan omassa yksiössä isän autotallin yläkerrassa. Nykyisin hän pelkästään juo kaljaa ja polttaa pilveä isän autotallin yläkerrassa. Jotkut menestyy koulusta huolimatta, kun taas toiset ei menesty vaikka mitä heidän eteen tehtäisiin... :)

12.10.2017 12:12

<Kurukka> lask90 Itse myös muistan vastaavan tilanteen kun sairauden takia olin jäännyt biologian kokeesta pois ja tein sen seuraavana päivänä. Opettaja sitten vei minut yksinään erilliseen luokkahuoneeseen josta sain ongelmitta tekstailtua kysymyksiä luokassa olleelle kaverille :D kymppihän se sieltä tuli :D

12.10.2017 11:48

<Tontza69> lask90 taisi olla viisas kaveri, kun opettajat olisi kyllä heti arvannut jos se erityisluokan jamppa ois vetäny hyvän numeron kokeesta.

12.10.2017 11:44

<WremahThD> lask90 Kaikkia ei vain kiinnosta. Olihan näitä tyyppejä joista näki jo kauaksi että näillä on täysin omia visioita elämälle mutta koulu ei ole yksi niistä. Eivät kaikki heistä kuitenkaan istu puiston penkillä aamuhämärässä kittaamassa hiluilla ostettua kaljaa joka saatiin lähimmästä K-marketista. Yksi esimerkiksi oli liian kiireinen purkamaan ja kasaamaan autoja (omistaa nykyään pienen mutta menestyvän autofirman) ja toinen taas menee ulkomailla hitsaamassa öljynporauslautoilla, koska tätä vietiin hitsausjälkensä takia ulkomaille töihin heti kun täytti 18.

109
12.10.2017 11:17

<lask90> Muistan kun meillä oli kaveri erityisluokalla, ja heillä alkoi sama koe jostain syystä päivää myöhemmin ku muilla. Jeesasimme häntä vähän ja yksi tyyppi lähetti hänelle kaikki kysymykset ja vastaukset mitä kokeessa on. Kaveri kuitenkin vetäisi kokeesta vaan jonkun kuutosen kun ei jaksanut opiskella kaverin hänelle antamia vastauksia :D

200
12.10.2017 11:00

<Calcifer-> N-Iron Varmaan kanssa se yleisurheilijapoika, kenellä oli paljon kavereita ja oli kaikkien kaveri. Kaikki halus olla sen kaveri ja tälleen. Sit se osas tanssia, esiintyä ja laulaa, unohtamatta englantia tai ruotsia. Matematiikassakin se oli ihan hyvä näin keskilahjakkaaksi yleisurheilijapojaksi. Ei tietenkään jälki-istuntoa tuosta mokasta koska iskä on paikallisen seuran koutsi. Vittu.

12.10.2017 10:53

<N-Iron> Se varmaan on osannut kaikki tehtävät muutenkin täydellisesti.

12.10.2017 10:44

<vattumies> Monenkohan sivuston kautta tämäkin kuva on vedetty, niin huono laatu

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Vastaukset kokeeseen

23 693 katselukertaa

Kiva kännykkäsäilö autossa

24 782 katselukertaa

Kännykkäteline

21 216 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.