KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Maanläheinen

Maanläheinen

112 ääntä

36 kommenttia

2020-06-06 14:10:28

2.6 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+74

Porhaltaja

Hihhulit riehukoon mitä lystää, en välitä, ei kiinnosta. Mediat arvostelen vain sen mukaan mitä ajattelen median laadusta, ihan sama kuka on lähettänyt. En viitsi käyttää mustaa listaa yms, jätän vaan kaikki ärsyttävien tyyppien kommentit lukematta ja en viitsi vaivautua vastaamaan tai välittämään millään tasolla. Tapelkoon yksinään kuvitteellista vihollistaan vastaan, kuka missäkin, miten milloinkin. Ja elämä on taas hitusen helpompaa elää kun ei tarvitse joka älinään reagoida.
+42

onzir

Keanu Reeves on muuten ihan 5/5, mutta keiländeri kalastelee tähtiä niin aika paha moraalineen dilemma tässä nytten että....
+40

Pirvainen Kallu

Alkaa menemään jo aika pitkälle. Yhdysvalloissa ihan senaattia myöten valkoihoisia on vaadittu polvistumaan ja pyytämään anteeksi mustien kokemaa sortoa. Siis ihmisiä joilla ei ole edes mitään tekemistä kyseisen asian kanssa. Ja nämä typerykset polvistelevat. Suomessa havaittavissa samaa pelleilyä. Kyllä on tyhmää kansaa.
+17

akimus

Porhaltaja Juuri näin! Etenkin tuolla videoiden puolella ärsyttää, jos pisteet on annettu lähettäjän mukaan. Kun en niitä kaikkia viitsi katsoa, niin olisi kiva nähdä ne oikeasti parhaat, eikä niinkään parhaiden lähettäjien mediat. Kuvat katson kyllä kaikki, kun niihin ei mene niin paljoa aikaa.
+17

eric

onzir Arvostele media, älä lähettäjää.

Kommentit

+1

Pirvainen Kallu

highlander100 Musta mies tekee ampuma-aserikoksen -> valkoisen vika. Musta mies raiskaa -> valkoisen vika. Musta mies joutuu teoistaan vankilaan -> valkoisen vika. Noista sun kirjoituksista voisi äkkiseltään päätellä, että mielestäsi mustassa väestössä ei olisi itsessään mitään vikaa eikä syytä korkeisiin rikostilastoihin. Mitäs mieltä olet, pitäisikö sinun mielestä kaikkien valkoisten alkaa häpeämään ihonväriään ja pahoittelemaan sitä mustille? Ja ihan täällä Suomessakin asti?
0

Ananatti

Genedz niinkuin tätä kukaan muu enää seuraisi
0

Genedz

highlander100 Vastaan nyt, kun tästä tulee näemmä hyvää viihdettä, kenties kaikille: mitä tulee raha-asioihin ja poliittiseen suuntautumiseen, USA:ssa kumpikaan puolue ei ole syytön. Molempien puolueiden edustajia lobataan armotta koko ajan ja edustajat ottavat mielellään rahaa suuryrityksiltä mm. pressanvaaleihin. Mitä tulee taas uudistuksiin, niin kyllä tuossa maassa on ollut vuosikymmeniä aikaa uudistaa rakenteellinen syrjintä ja vähemmistöjen potkiminen pois päiväjärjestyksestä. Demokraattienemmistölläkään ei ole tehty kuitenkaan kovin paljoa. Siksi kumartelu on omien etujen ajamista.
-1

jarskibbb

Pelottavaa ajatella Pirvainen Kallun kaltainen ihminen saa äänestää... Toisaalta kommentista päätellen taitaa olla puberteetti ikäinen Jonne, mutta joka tapauksessa. Huhhuh mitä paskaa ihminen voi suoltaa ja antaa ymmärtää että on tosissaan asiassa! :D
-4
-6

highlander100

Huvittavaa, ja taas kerran todistaa persujen älyvajetta ja asioista tietämättömyyttä, kun näkee, että PirvisKallun täysin valheellinen, tietämätön ja mutulla luotu kommentti on saanut (tähän mennessä) 22 plussapeukkua. Ignoorataan mustiin kohdistunut vuosisatojen, ja edelleen jatkuva, diskriminointi täysin, ja samaan aikaan persut itse uhriutuvat kaikesta mahdollisesta ANSAITUSTAKIN nega-palautteesta medioissa. Onko tyhmempää poliittista porukkaa olemassakaan? Pirviskin kaipaa viattomien lapsien murhauttajaa: aijaa.com/bqjeBa Varmasti huippuisä lapsilleen, jos niitä nyt saatu aikaiseksi.
-5

highlander100

"Aiheettomasti Washingtonissa viime kesänä pysäytetyistä 86 prosenttia oli mustaihoisia. Mustaihoiset joutuvat poliisin surmaamiksi Yhdysvalloissa selvästi todennäköisemmin kuin valkoihoiset. Mustia on noin 12% amerikkalaisista, mutta poliisin voimankäytön seurauksena kuolleista heitä on 26%.Valkoihoisia on 61%, mutta poliisin surmaamista heitä on vain 50%."yle.fi/uutiset/3-11382362 Koulutuskaan ei näy tasavertaisena palkkauksena mustien ja valkoihoisten välillä. Elinkustannusten nousu huomioiden mustan dollari on vain 48 senttiä. Ja tässä vasta pieni osa siitä rasismista mitä he kohtaavat.
-6

highlander100

Pirvainen Kallu Voisiko pirva-pelle laittaa faktalinkkiä väitteeseesi, missä todetaan, että "valkoisia on vaadittu kumartumaan"? Ei taida löytyä? Ei löydy, koska pirva-pelle kommentoi tyypilliseen persutapaan mutulla, ei faktoilla, ja koska tyypillä ei mitään tietoa historiasta tai edes niistä syy-seurauksista, miksi USAssa osoitettaan mieltä. Jos joutuisit elämään mustana ihmisenä USAssa, veikkaisin, että pirva-pelle olisi tällä hetkelläkin rähisemässä oikeuksiensa puolesta. Mieti: vielä 60-luvun lopulla värilliset eivät edes saaneet käyttää samaa vessaa valkoisten kanssa.
-6

highlander100

Genedz syyttää demokraatteja siitä, etteivät he ole saaneet mustien asioita parannettua. Tieto tai ymmärrys ei näköjään riitä siihen faktaan, että lähes kaikki demokraattien ajamat parannukset on torpedoitu REPUBLIKAANIEN taholta, koska heillä on enemmistövalta niissä portaissa, missä päätökset nuijakopautetaan. Genedz siis syyttää parannuksien ajajia, ei niitä, jotka ne torpedoi. Mitä rahaan tulee, se on selkeästi republikaanien arvomaailman ydintä, ei niinkään pahasti demokraattien. Republikaanit vastustaa veroja, eli sitä rahaa, jolla koulutusta ja varattomien elämää voisi parantaa.
-6

highlander100

Pirvainen Kallu "vaadittu polvistumaan". Joopa joo. Pirviskallu ei ymmärrä, että rasismi on rakenteellista, ja sitä tunnista ne ihmiset, joita se ei kosketa. Se vaatii pysähtymistä ja miettimistä mistä on kyse, ja keskustelua niiden kanssa, joita se koskee. Huvittaa sinänsä, koska persut itse toimii pelkkien luulojen perusteella, ja jotkut väittävät, että mustat vain luulee, että niitä sorretaan. Persun luulo on heille faktaa, mustien konkreettiset kokemukset ovat vain luuloa.
-7

highlander100

onzir Tuo sun tähtikalastelu-luulo kertoo vain sinusta, ei yhtään mitään minusta. Lähetän niitä medioita mitä haluan, ja kuten huomaat negapeukkujen määrästä, niin ei niillä ole mulle mitään merkitystä. Omasta spekuloinnistasi voidaan kyllä päätellä, että sulle niillä on merkitys, kun projisoit muhun tuollaisen luulosi.
-6

highlander100

Pirvainen Kallu on tyypillinen tietämätön persutonttu. Ei alkeellistakaan käsitystä, mistä mikäkin johtuu, ei syy-seuraus-tietoa koko asiasta, mutta silti kommentoi. Juuri RASISMI on se SYY, miksi musta väestö elää köyhempänä jne. RASISMI on se SYY, miksi mustia on myös enemmän vankiloissa, ja saa samasta rikoksesta pidemmät tuomiota verrattuna valkoisiin. Poliisi tappaa mustan, ja harvoin saa siitä tuomion, ja Floydinkin tappanut poliisi kulkisi nytkin vapaana poliisina, ellei olisi videoitu tappo, ja nostettu mielenosoitus kun JÄLLEEN KERRAN poliisi olisi kävellyt vapaana.
-1

Genedz

Pirvainen Kallu demokraattisenaattoreiden toiminta osoittaa heikkoutta ja feminiinisyyteen taipuvaa dramaattisuutta (fight me). Kyynisesti sanottuna jenkit saavat mitä kerjäävät, koska siellä ei olla pystytty sulkemaan mustien orjuuden ja inkkareiden nöyryytyksen aiheuttamien haavoja. Köyhillä ihmisillä on vaikeaa nousta ylös paskasta, koska valtio ei tue köyhiä tarpeeksi. Maa ei ole vapaiden ja rohkeiden vaan niiden, jotka kumartavat oikeaan suuntaan (tässä tapauksessa BLM-liikkeeseen) samalla kun näyttävät persettä toisaalle. Poliitikot osoittavat nöyryyttä, koska siitä saa rahaa.
+1

Pirvainen Kallu

Why No esimerkiksi niin, että valkoihoiset joilla ei ole ollut osaa eikä arpaa mustien kokemaan sortoon koko historian saralla, eivät alkaisi ihonvärinsä takia polvistelemaan yhtään kenellekään! Ja mitä tilastoihin tulee, niin oletko tutkaillut Yhdysvaltojen rikostilastoja, että minkä rotuiset ihmiset siellä ovat yliedustettuina? Ja minkä rotuiset viihtyvät eniten vankiloissa? Tottakai poliiseilla sattuu enemmän ylilyöntejä mustien kanssa, koska heidän kanssaan joutuvat enemmän myös ongelmiin.
-1

Ananatti

jaakko69pano oppi copypasten.
+1

toni90_

rasiassa pitkästä aikaan. medianlaatu on kyllä laskenut ja kommenteista päätellen sananvapauden riisto näyttää olevan edelleen muodissa. harmi. rasia oli joskus meikäläiselle jokapäivänen paikka jossa oli mukava käydä muiden käyttäjien kanssa keskustelua medioista tai ihan muuten vaan eri aiheista jubailua. eipä täällä näytä vanhoja rasialaisia enää olevan.
-1

Why

Pirvainen Kallu Miten ongelma pitäisi mielestäsi hoitaa? Minusta polvistuminen on hieno tapa ottaa kantaa asiallisesti asiaan joka on tärkeä ihan jokaiselle. Tilastot osoittaa ongelman laajuuden. Se, että paikat pistetään paskaksi on silkkaa kusipäisyyttä. Kohta taas itketään kun ruoka loppuu kun on ryöstetty kaupat puhtaaksi.
+5

pikkumusta

Olisko hieno ominaisuus että lähettäjän nimi tulis näkyviin vasta kun on arvostellut median. Olis arvostelu rehellisellä pohjalla.
-1

jaakko69pano

highlander100 Päivä päivältä SIEG HAIL ANDER100 ymmärrys asioista konkretisoituu: Tyypillä ei ole alkeellisintakaan tajua syistä ja seurauksista. Sellaista se on kun ei tunne historiaa, ja on ennakkoasenteinen ja -luuloinen. Toki on elämä on tietyssä mielessä helpompaa, kun on mustavalkoinen ja yksinkertainen maailmankuva, moni asia _tuntuu_ helpolta, kun ei tiedä ja ymmärrä miten monisyisiä maailmanluokan ongelmat ovat.
-10

highlander100

gilette Päivä päivältä giletten ymmärrys asioista konkretisoituu: Tyypillä ei ole alkeellisintakaan tajua syistä ja seurauksista. Sellaista se on kun ei tunne historiaa, ja on ennakkoasenteinen ja -luuloinen. Toki on elämä on tietyssä mielessä helpompaa, kun on mustavalkoinen ja yksinkertainen maailmankuva, moni asia _tuntuu_ helpolta, kun ei tiedä ja ymmärrä miten monisyisiä maailmanluokan ongelmat ovat.
+5
+4

343

gilette En nyt yhtäkkiä löydä lähdettä (postaan myöhemmin), jossa kerrotaan FBI:n tilastojen tuella, kuinka Yhdysvalloissa 10 000 valkoisten tekemää väkivaltarikosta kohden kuolee poliisiväkivallan aiheuttamana 4 valkoista vastaava luku afroamerikkalaisilla on 3.
0

ParadoX

Flatearth poijat on sitä mieltä nottei painovoimaa olekaan
0
+3

MösjööTipsu

DAI Tuosta tulee mieleen joukkueurheilusta tuttu fanikulttuuri, jolloin vastustajajoukkueelle ei hurrata, tekivät he miten hienon maalin tahansa oman joukkueen verkkoon. Tai se ikuinen Ronaldo vs Messi vääntö, kun ei voida myöntää, että molemmat ovat vaan ihan vitun hyviä futaajia, haukkuen toista, ylistäen omaansa. Mutta tuollaista epäloogista käytöstä on ihmiskunnalla aina ollut, ja tulee olemaan. Totean taas kerran, että ihmisen aivoista on viellä monta kommervenkkiä tutkimatta.
+1

eric

Porhaltaja Erittäin hyvin sanottu siellä perällä. Samaa mieltä.
+17

eric

onzir Arvostele media, älä lähettäjää.
+1

DAI

onzir: Mainintasi moraalisesta dilemmasta tulee vähän heikoilta vesiltä, kun koko kommenttisi on peukkujen huoraamista, kun haikkarin päälle paskominen porukalla on niin vitun coolia tällä hetkellä.
+2

gilette

Tilastoissa suhteutettuna tyyliin 1 / 100 000 valkoihoisia tapetaan huomattavasti enemmän poliisien toimesta sekä tummaihoiset tappavat enemmät poliiseja kuin poliisit tummaihoisia, siltikään virkavalta ei huuda blue lives matter ja riko yksityisyrittäjien toimitiloja?
+40

Pirvainen Kallu

Alkaa menemään jo aika pitkälle. Yhdysvalloissa ihan senaattia myöten valkoihoisia on vaadittu polvistumaan ja pyytämään anteeksi mustien kokemaa sortoa. Siis ihmisiä joilla ei ole edes mitään tekemistä kyseisen asian kanssa. Ja nämä typerykset polvistelevat. Suomessa havaittavissa samaa pelleilyä. Kyllä on tyhmää kansaa.
-8

sammukka

Elkää pojat olko noin solidaarisia. Jossei lähettäjän ja kommentoijien asiat kiinnosta niin päät kiinni ja päät auki.
+17

akimus

Porhaltaja Juuri näin! Etenkin tuolla videoiden puolella ärsyttää, jos pisteet on annettu lähettäjän mukaan. Kun en niitä kaikkia viitsi katsoa, niin olisi kiva nähdä ne oikeasti parhaat, eikä niinkään parhaiden lähettäjien mediat. Kuvat katson kyllä kaikki, kun niihin ei mene niin paljoa aikaa.
+74

Porhaltaja

Hihhulit riehukoon mitä lystää, en välitä, ei kiinnosta. Mediat arvostelen vain sen mukaan mitä ajattelen median laadusta, ihan sama kuka on lähettänyt. En viitsi käyttää mustaa listaa yms, jätän vaan kaikki ärsyttävien tyyppien kommentit lukematta ja en viitsi vaivautua vastaamaan tai välittämään millään tasolla. Tapelkoon yksinään kuvitteellista vihollistaan vastaan, kuka missäkin, miten milloinkin. Ja elämä on taas hitusen helpompaa elää kun ei tarvitse joka älinään reagoida.
+42

onzir

Keanu Reeves on muuten ihan 5/5, mutta keiländeri kalastelee tähtiä niin aika paha moraalineen dilemma tässä nytten että....
+1

SosiaListiEpäAlinen

Hups, sattui pieni vahinko, olen pahoillani.
-4

sammukka

Täytyy olla tarkkana ku heittää puoltatähteä. Ihan vaan perjaate.