Quantcast

KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Nykyajan tuotekehitys

Tuotekehityksessäkään ei asiakas ole aina oikeassa. Eikä varsinkaan pieni marginaaliryhmä.

Nykyajan tuotekehitys

58 ääntä

14 kommenttia

2022-06-18 23:27:42

4.7 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+46

Why

"Minua pistää vihaksi tämä ajattelu että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit." (Ihmisten puolue)

Kommentit

+1

Per-Einar

Raakamunakas Se on totta kyllä, että tämä wokettaminen, "vihapuheen" suitseminen yms överi feminismi vie meidät jollain aikavälillä tuhoon. Noh, ehkä kohta Ukrainan sota laajenee tännekin, niin voidaan unohtaa hetkeksi kaikki tämä hapatus ja keskittyä elämän kannalta olennaisiin asioihin.
+1

Flippi

Vastaavalla wokekansalle nöyristelyllähän moni pulju on jo omiin muroihin kusenut. Ei ne mitään osta kuitenkaan kun liian kiire mennä upottamaan seuraava firma.
+4

ville__1

Pah! Thingit ja Thangit suunnitellaan siten että ne tuottaa mahdollisimman paljon voittoa sijoittajille, eikä kuluttajan parasta ajatellen. Useilla aloilla ei ole oikeaa kilpailua, saadan vaan valita mikä logo paskassa tuotteessa on.
+3

Raakamunakas

Per-Einar "Ehkä on myös niin, että on myös ihmisryhmiä jotka pahoittaa mielensä jos jotain tuotetta muutetaan vaikkapa vain pakkauksen osalta, varsinkin jos liittyy esimerkiksi sateenkaari aiheeseen." Joo, mutta se siinä just vituttaakin, kun aletaan asioita ja koko kulttuuria muovaamaan vain muutamien ääriradikaalien feministien/SJW takia.
+2

Per-Einar

Tää on hauska media kyllä, mutta jos oikeasti alkaa miettimään että pitääkö paikkansa, niin eipä tule mitään mieleen. Noita huutelijoita kyllä riittää se on saletti, mutta tuosta tuotteiden muuntelusta valittajien tähden en sitten tiedä. Ehkä on myös niin, että on myös ihmisryhmiä jotka pahoittaa mielensä jos jotain tuotetta muutetaan vaikkapa vain pakkauksen osalta, varsinkin jos liittyy esimerkiksi sateenkaari aiheeseen.
-8

BetBet

En näe pitävän paikkaansa. Älypuhelimet, fifa ja nhl -pelisarjat, elokuvien jatkot, eloveena, mustamakkara, karjalanpiirakat, kaikki samaa paskaa mitä ennenkin.
+46

Why

"Minua pistää vihaksi tämä ajattelu että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit." (Ihmisten puolue)
+1

Onanaattori

Kaikkia ei voi aina miellyttää ja siksi pitäisi pääasiassa yrittää mennä enemmistön mielipiteen mukaan mutta se ei tarkoita sitä, että enemmistön pitäisi yrittää pakkosyöttää mielipidettään vähemmistölle. Ja sama luonnollisesti toisinkin päin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että oikeisiin faktoihin perustuvaa mielipidettä saa kyllä pakkosyöttääkin. Kaikki mielipiteet eivät kuitenkaan perustu faktoihin.
+1

Jussi

Puuhöylä?
+1

Kapa53

Kuin tieteen puolestapuhujia. Kerro yksi fakta, joka ei sovi maailmankuvaasi.Vastaanota riamua.
-1

Matsonius

Jännä kun valittajia kuunneellaan ja sit toivotaan että asiat muuttuisi. Vitut, ei se mihinkään muutu jos istut ja itket vaan t:viisi vuotta sitä tehnyt
-2

vitut_huumorista

Kaikkien mielipiteet on saman arvoisia, mutta se ei tarkoita sitä, että ne kaikki pitää saada huudettua mahdollisimman kovaa.
-3

Lyly83

Ai että! Nyt oli muuten hirmu hyvin onnistunut media. Erityisesti pisteitä siitä että oon aivan varma että hyvin monet jotka oikeasti olisivat tuolla kuvan vasemmassa laidassa äänekkäimmin älämölöämässä kuvittelevat itsensä tuonne oikeaan laitaan.
+3

SupaKillah666

Lumihiutaleita kaikkialla.