Quantcast

Lähettäjä:

mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Nyt loppuu se syyttely!

4.1 / 5 (73 ääntä)

Nyt loppuu se syyttely!

Julkaistu: 26.5.2018 18:08

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Otsikko: Nyt loppuu se syyttely!

Hakusanat: syyttely, paholaiset, trump, uskonnot, kristityt, katoliset, church, of, satan,

4.1 / 5 (73 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-05-26 23:51:23

+7407

<TheSupervisor> +5 RR

Heidenreich Giljain LaVeyn uskonto on Satanismia. Saatanan palvonta on täysin eri asia. Satanismiin ei kuulu "Saatanaan uskominen", se on lähinnä symboli ihmisen omalle pahuudelle ja vapaalle tahdolle. Saatanan palvonta on taasen täysin anti-kristillinen uskonto, jossa uskotaan saatanan sekä jumalan olemassa oloon, mutta ollaankin sitten sen saatanan puolella jumalan sijaan, kaikkine rituaaleineen jne.

38

Kommentit (19)

Piilota OFF-Topic keskustelu

27.05.2018 22:45

<TheSupervisor> Giljain samoilla linjoilla oltiin siis. Tarkotus sut linkatessa ei siis ollut hyppiä sun varpaille tai mitään vastaava. Seuraavaan kertaan.

27.05.2018 22:35

<Lekaatti> Muistan edelleen, kun lukion uskonnonopettaja sanoi tunnilla satanismin olevan "ateistinen uskonto". Pyysin tarkennusta miten se voi olla uskonto, jos siinä ei uskota mihinkään. En saanut tarkennusta, sain tuhahtelevan uskonnonopettajan ja satanistin leiman ottaan. :D Kyseisen opettajan mielestähän siis kaikki muut oli niitä saatananpalvojia tai niihin verrattavissa, paitsi kristityt. Hän oli pappi ja hyvin vahvasti vakaumuksellinen.

27.05.2018 22:34

<Giljain> TheSupervisor Pointtini aina kaikessa keskustelussa on omani ja muiden tiedon lisääminen. Ja eipä tässä mitään, oli mukava turista.

27.05.2018 22:29

<TheSupervisor> Giljain äh, alkaa meneen jo turhaksi kun en saa enää edes kiinni siitä mikä sun pointti tässä edes loppujen lopuksi on :D sori että en osannut lukea sun lainausmerkkejä oikein.

27.05.2018 22:21

<Giljain> TheSupervisor "todellinen saatananpalvonta ei ole ateistinen filosofia" Niin, sen takia siinä ne lainausmerkit olivatkin. ..."eikä mediahuomion hakua." Ei tässä ole puhuttu muusta kuin satanistisesta kirkosta, ja satanistisesta kirkosta puhuttaessa juuri mediahuomiohakuisuudesta on kyse kirkon nimen, julkisuuskuvan ja visuaalisen esillepanon suhteen. "Satanismi ei ole myöskään synonyymi ateistiselle filosofialle." Kukaan ei ole väittänyt näin. Se on yhdentyyppinen ateistinen filosofia. "Kylläpä sulla meni jotenkin henkilökohtaisesti tunteisiin..." Kenellä tässä muka tunteisiin on mennyt?:D

27.05.2018 21:39

<TheSupervisor> Giljain se pitäisi mainita sillä todellinen saatananpalvonta ei ole ateistinen filosofia, eikä mediahuomion hakua. Se on kirjaimellista saatananpalvontaa sen uskonnollisessa merkityksessä. Satanismi ei ole myöskään synonyymi ateistiselle filosofialle. Kylläpä sulla meni jotenkin henkilökohtaisesti tunteisiin se, että referoin yleisesti Satanismin ja saatananpalvonnan eroja. https://youtu.be/Da0huNi7nLo

27.05.2018 21:27

<Giljain> TheSupervisor "on se kumma sitten kun itse luen kommentteja niin ensimmäinen maininta Satanismista on mun kommentissa." Miksi se pitäisi erityisesti mainita, kun kyseessä kerran on ateistinen filosofia? "Vai yritätkö sanoa että kun saatananpalvonnan mainitsee lainausmerkeissä niin se pitäisi tulkita silloin satanismiksi?" Ei, vaan esitetyksi performanssiksi, jolla tavoitellaan mediahuomiota, niin kuin jo selitin aikaisemmin.

27.05.2018 19:50

<N-Iron> Heidenreich, on siinä aika paljon uskomusta magiaan ja muuhun mystiseen, joka ei ateismiin oikein istu.

27.05.2018 19:02

<TheSupervisor> Giljain on se kumma sitten kun itse luen kommentteja niin ensimmäinen maininta Satanismista on mun kommentissa. Vai yritätkö sanoa että kun saatananpalvonnan mainitsee lainausmerkeissä niin se pitäisi tulkita silloin satanismiksi?

27.05.2018 18:18

<Giljain> TheSupervisor "Saatanan palvonta on täysin eri asia." joo-o, tiedetään. Johan se tuli jo kerran sanottua, että satanismi on ateistinen filosofia. Itselläni tuo sana saatananpalvonta pääsi virheellisesti lipsahtamaan mukaan, sillä olisi pitänyt puhua "saatananpalvonnasta". Ei näet ole tuulesta temmattu väite, että "saatananpalvonta" on imagokikka, sillä kun kyseisen "kirkon" sivuilla käy, niin ensi vaikutelma on hyvinkin se, että jonkinlaisista pimeydenvoimien palvomisesta on kyse, vaikka näinhän ei ole: https://www.churchofsatan.com/

27.05.2018 11:45

<pikkumusta> miten vittu tohon mulkkuun joku vielä uskoo.

27.05.2018 11:29

<bakmani> Trump vai Saatana? En kyllä usko että itse pääperkele voisi olla noin pirun tyhmä.

27.05.2018 00:30

<Bonie> Onneks oli merkattu toi hauska kohta, ois menny muute iha ohi...

26.05.2018 23:51

<TheSupervisor> Heidenreich Giljain LaVeyn uskonto on Satanismia. Saatanan palvonta on täysin eri asia. Satanismiin ei kuulu "Saatanaan uskominen", se on lähinnä symboli ihmisen omalle pahuudelle ja vapaalle tahdolle. Saatanan palvonta on taasen täysin anti-kristillinen uskonto, jossa uskotaan saatanan sekä jumalan olemassa oloon, mutta ollaankin sitten sen saatanan puolella jumalan sijaan, kaikkine rituaaleineen jne.

26.05.2018 20:22

<lask90> Heidenreich ehkä aikoinaan kaikki ateistinen oli saatananpalvontaa, josta nimi sitten lie tullut?

26.05.2018 20:14

<Giljain> Heidenreich On. Se saatanallinen piirre siinä on, että mikäli joku kysyy sulta, että "mitä sä sellasessa kirkossa teet?", niin heti alkaa jäätävä vaahtoamiinen siitä, kuinka tietämätön kysyjä on. Saatananpalvonta on enemmän vain imagokikka kyseisessä "kirkossa".

26.05.2018 19:13

<Tenkainen> Tottakai saatananpalvojat loukkaantuvat tuollaisesta rinnastuksesta.

26.05.2018 18:23

<BeeBee_> Ilman tekstiä jota ei ole laatikoitu, ei ole vitsiä. Ei ole ennen näin tarpeetonta merkitsemistä vastaan tullutkaan, kaikenlaista...

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Kissa venyttelee

14 562 katselukertaa

Kissa ei tykännyt papukaijasta

13 649 katselukertaa

Jos nyt vielä koirankoppi

22 805 katselukertaa

Nyt tulee rahaa

20 880 katselukertaa

Nyt loistava äitienpäivälahja!

25 205 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.