KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Omakehuviikko

Tulipa tuossa joskus 2010 pelastettua reilu vuoden ikänen kaukkari. Tuota otustsa oli hakattu,hylätty metsään puuhuun sidottuna jollain metrin narulla päiviksi. Oli usutettu toisten eläinten kimpuun ja pidetty nälässä. Kun menin noutamaan koiraa niin hän oli heti minun ystävä, silloinen omistaja sanoi että tuota koiraa et autoon saa. Avasin takaluukuun ja piski siellä. En ole koskaan yhtä uskolista koiraa nähnyt. Hommaa tietenkin oli että hän rupesi luottamaan ihmisiin. Aliravitsemuksen takia jäi vähän kitukasvuiseksi mutta sai koiran elämän. Huomenna piikille. Lapseni opetteli kävelemään hänen turkissa roikkuen. Jos en muuta osaa niin osaan ainakin pelastaa koiran. Harmi kun kaikki kylän lapset jää kaipaamaan tuota koiran näköistä lammasta.

Omakehuviikko

138 ääntä

19 kommenttia

2020-05-22 18:20:41

4.1 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+55

brian666

Aika hiekkasilmäinen fiilis tuli. En varsinaisesti tiedä miksi. Onnellinen loppu ja hyväkin elämä päättyy aikanaan.
+43

ETH1976

Hienosti toimittu, arvostan.

Kommentit

+3

Kurukka

Saatoit pelastaa revityn sielun, annoit täyden elämän ja olla osa muiden elämää ja nyt päästät irti ennen kuin kärsii liikaa. Hyvä mies.
+4

Joke_75

Laitoin sulle k-rauta + 100 riemurahaa ihan vain upeasta ja inhimillisestä toiminnastasi. Toivon, että itse voisin olla yhtä hyvä ihminen, kun sinä ilmiselvästi olet.
+3

TappiPiri

"Tuota otustsa oli hakattu,hylätty metsään puuhuun sidottuna jollain metrin narulla päiviksi." Tiedän että ihmiset voi olla perseestä, mutta miten pipi pitää päästään olla että tekee tuommoista. Ei helvetin helvetti ja saatana. Vaikka olikin hyvänmielen mediaa niin silti rupesi kummasti otsasuoni sykkimään tota kuvausta lukiessa.
+2

tri-jesus

followme Touché. Laskuhumala, koiran menettämisen ajatus, tippa linsissä, missä meidän koira on? haluan paijata. voisihan sitä lähteä vaikka lenkille.
+1

LionKing138

Teit mitä piti. Hieno mies
+3

Ro-Ro

Per-Einar Ärsyttää kun ihmiset käyttää lyhenteitä puhuessa suurelle yleisölle.
0

followme

Per-Einar Kaukasianpaimenkoira...oletan
+1

followme

tri-jesus Luin joskus jostain ilmeisesti saman jutun tai samankaltaisen...noh ei sen väliä. En ymmärrä tosiaan tätä(kään) ihmislaatua. Itse olen saattanut kaksi koirakaveriani ja ei olisi tullut mieleen edes poistua. Jotenkin tuntuu, että jopa ymmärsivät, mistä oli kyse ja molempien loppu oli rauhallinen. Vain suuri raukka ja paska jättää ystävänsä viimeisellä hetkellä.
+3

Per-Einar

Mikä rotu on kaukkari?
0

tri-jesus

Joskus luin jostain kuinka eläinlääkäriä harmitti kuinka koiran omistajat ei halua olla samassa huoneessa lopetuksen aikana. Koira panikoi minne omistaja hävisi samalla kun annetaan se viimeinen piikki. Uskon että sinä/te ette tätä tee tai ainakin toivon niin.
+2

followme

Omakehuviikon voittaja huolimatta monista upeista muiden kilpailijoiden monipuolisista ja loistavista suorituksista on ylivoimainen ja se on tässä.
0

Vepsi

Arvostan että ei ollu joku rescuekoira ulkomailta. Suomessakin satoja koiria mitkä tarttee paremman kodin nii miksi hakea ulkomailta sitten sillä lesoilla ympäriinsä.
0

tuuhee

Elokuva the art of racing in the rain sopii erityisesti koiraihmisille, se koira erottui joukosta.
+4

-Juki85-

k-rauta Ainutlaatuisen kaunis tarina joka saa huomenna päätöksen. Voimia sinulle, hieno mies. Muistot onneksi jäävät elämään <3
+4

k-rauta

Nyt olen istunut liiterissä kaulapanta kädessä ja toisessa viski leka. Onneksi muksu ja vaimo on mökillä.
+55

brian666

Aika hiekkasilmäinen fiilis tuli. En varsinaisesti tiedä miksi. Onnellinen loppu ja hyväkin elämä päättyy aikanaan.
-18

Jiusonium

Ei hän, vaan se
+43

ETH1976

Hienosti toimittu, arvostan.
+4

Why

Hyvin vedetty!