Quantcast

KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Persuja huoneessa

Niitä on kaikkialla.

Persuja huoneessa

125 ääntä

37 kommenttia

2021-06-09 15:02:52

3.8 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+77

juippi10

Kyllä ovat, useinkin. Olen siitä todella iloinen. Onneksi näen viherpunikkeja todella harvoin. Ainakaan ei tarvi sotkea niiden vaalijulisteita.
+72

Exelinen

Ja ikkunan alla on natsikulkue
+62

pikkumusta

Vielä kun kaikki kävis uurnilla eikä osoittais mieltään kotona, äänestämättömyys ei ole kannanotto vaan tyhmyyttä.
+45

Pyrex

"Sanna Marin: Joo, jokaikinen päivä."
+39

pikkumusta

Kaikissa suomalaisissa asuu sisällä pieni persu.

Kommentit

-5

Ananatti

Vastaus kysymykseen, ovatko persut samassa huoneessa kanssani on "Ei, koska en ole ollut enkä ole vankilassa".
-5

Ananatti

Persut ei näissäkään vaaleissa tainneet esittää mitään ratkaisuja oikeisiin ongelmiin, joihin kunnilla on päätäntävaltaa. Koti, uskonto ja sovinismi, niitä sopii puolustaa. Niin ja rikollisia. Äänestä Suomi takaisin kivikaudelle.
-1

TheSankari

juippi10 Itse en noista hallituksen toimista ole tyytyväinen. Kysynpähän vaan, että mitkä olisivat olleet Persujen toimet hallituksessa (jättäyivät sieltä pois, helppo huudella oppositosta), kuin huutaa maahanmuutajista
+1

ville__1

Kanakotka missä kohtaa olen kutsunut sortokausia stalinin terroriteoiksi?
0

Kanakotka

ville__1 Mietippä sitä. Mieti myös sitä, miksi kutsut sortokausia "Stalinismin terroriteoiksi", ja sitten väität yht'äkkiä ettei sillä ole mitään sen kanssa tekemistä.
0

ville__1

Kanakotka Mutta mitä sortokausilla on tekemistä kommunismin kanssa? Ne oli venäjän keisarikunnan aikaisia.
-1

Kanakotka

ville__1 Jos puhutaan sortokausista johon viittaat jotenkin "Stalinismilla", mistäköhän 20 vuodesta on kyse? Nyt annan 3 mahdollista vastausta, tämä on monivalinta: a) Suomen Presidentti, Martti Ahtisaaresta b) Siitä, ettei Stalin ollut vallankahvassa sortokausien aikaan c) Islannin banaaninviljelyn epäonnistumisesta.
0

ville__1

Kanakotka en vastannut vielä kysymykseen koska minulle on epäselvää mistä 20 vuodesta puhut. Sulla on varmaan helppo elämä kun pystyt noin helposti päättämään mitä ihmisiä toiset on.
-2

Kanakotka

ville__1 Eli vältellessäsi suoraa kysymystä vastaat, että olet. Kiitos, muuta ei sitten tarvitsekkaan sinusta tietää. Tiedoksesi myös, että Stalinismi on kommunismia. Niiden erottelu toisistaan on myös suhteellisen selvä merkki kommunismiapologiasta. Itse en lähtisi apologistiksi ideologialle, jolla on suurin kuolleisuusluku koko ihmishistoriassa, mutta meitä on moneen junaan... Jos luet edelliset viestini, saat vastauksen kysymykseesi.
0

ville__1

Kanakotka en kuulu niihin idiootteihin jotka luulee että vihreät ja vasemmistoliitto on ajamassa kommunismia tai stalinismia Suomeen. Mistä 20 vuodesta puhut?
-3

Kapa53

Toivottavasti eivät. Mutta eIköhän tämäkin kerro Perussuomalaisten käsittämättömästä itsetietoisuuden puutteesta. Tännekin työnnetään Sannamediaa joka toisessa postauksessa, että kumpikohan tässä nyt taas pelkää kumpaa ja on epävarma itsestään. Eihän tänne edes hyväksytä, oman persuideologian vastaista mediaa. EIköhän se kerro kaiken tarvittavan. Jotenkin vain säälittävää, että sivustoa, joka keskittyi ennen hauskoihin kuviin, nyt jokainen pikku persuli askartelee koneellaan paintilla mediaa.
-7

Ananatti

Kultainen aamunkoitto taitaa olla vähän jo kuopattu, mutta jos kannattaa oikeistopuoluetta Suomessa, niin kannattaako tätäkin puoluetta? Ideologiassahan voi olla samaa, mutta ei kai joku nyt tosissaan syytä suomalaisia noiden teoista? Vain idiootti taitaa väittää koko puolueen perustuvan yhteen teemaan...
-1

Kanakotka

ville__1 Ai sun mielestä ideologia oli Stalinismia yli 20 vuotta ennen kun Stalin oli vallankahvassa? Oletko niitä idiootteja, jotka ajattelevat ettei oikeaa kommunismia/sosialismia ole koskaan kokeiltu, vaan se "jostain kumman syystä" aina on muotoutunut diktatuuriksi? Punavihreillä ei muuten tarkoiteta, eikä koskaan ole tarkoitettu SDP:tä, vaikka se mielestäni kusinen puolue onkin. Punavihreät tarkoittaa mm. Vihreitä, Vasemmistoliittoa ja Kommunistista puoluetta.
0

hanskaaja

Mitä väliä, kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu jopa samaan huoneeseen jos ovat sivistyneitä.
+3

perliitti

mistä voi tietää onko joku persu? möyhääminen kuuluu kilometrin vastatuuleen.
-11

Ananatti

"Kekkosen hiustenhoito", "Ruotsalaiset sotasankarit", "Perussuomalaiset esittää ratkaisun terveyspalveluiden järjestämiseksi", "Mestari vastaa suoraan, tuleeko yleissitovuudesta luopua". Lomalukemiset oli nopeasti hoidettu.
-2

what_moonbone

Äänestämään ja sitten persut olalle!
-4

MösjööTipsu

Demareiden, persujen vassareiden ja vihreiden radiovaalimainokset on niin ärsyttävää paskaa, että kiusallakin äänestän jotain muita puolueita. Toki muutenkin ne oli pois jo listalta, mutta niiden länkytysten jälkeen sitä suuremmalla syyllä :D
+4

MikkoP

Hetkinen, minäkin olen pitänyt persuja todellisina...Pitääkö nyt varata aika?
-9

Ananatti

Onko median lähettäjän mukaan "persut" siis vain harhaa?
+2

Why

Mitä jos oma ehdokas on samassa puolueessa kuin se kaupungin mulkuin ääliö jolle ei antaisi ääntä vaikka nipistettäisi. Oma ehdokas ei pääse läpi ja äänesi menee mulkulle. Äänestä siinä sit pelkkää ehdokasta.
0

ville__1

Kanakotka juuri tätä tarkoitan. mikä ero on natsikortilla ja kommarikortilla? Ei vasemmistoliitolla, vihreillä tai SDP.llä ole mitään tekemistä stalinismin terroriteoilla.
+7

Kanakotka

ville__1 Punavihreät eivät ole ainoa persujen vastapuoli tai kilpailija. Punavihreät ovat olleet jo ennen persuja täysin aivoton kasti, jota äänestävät vain idiootit, ja he tulevat aina sellaisia olemaan. Koko "vihreä puolue" perustuu turvallisimman ja vähimmän saastuttavimman energiamuodon vastustamiselle. Esimerkiksi Saksassa vihreät saivat sen aikaan, ettei rakenneta muutama vähäsaasteinen ydinreaktori, mutta niitten sijalle sitten parisenkymmentä kivihiili- ja öljyvoimalaa. Punaiset, eli kommunistit ovat maanpettureita. Lue sortokausista. Ideologia myös tappoi >100milj ihmistä alle 100v.
-4

ville__1

Chandler Silkkaa toiveajattelua että tuo olisi yleinen syy siihen että siihen ettei naiset äänestä persuja. Ja jos seuraa "keskustelua" täällä riemurasiassa niin se on kyllä aika systemaattista "punikkikommareiden" demonisointia, maanpetturit sitä maanpetturit tätä jne. joten vähän väärä foorumi itkeä vastapuolen demonisoinnista.
+14

Chandler

Tuttu parikymppinen nainen sanoi ettei tiedä mitä kuntavaalit on mutta aikoo käydä äänestämässä VAIN siksi "ettei persut voita". Kysyin että mikä niissä persuissa sitten ärsyttää/pelottaa niin ei osannut kommentoida mitään, kuulemma persut on vaan pahasta ja niitä kuuluu vihata. Tällanen systemaattinen mädätys tuntuu olevan todella yleistä varsinkin naisten keskuudessa, demonisoidaan puoluetta (ja sen kannattajia) koska vastapuoli on nostanut aina natsikortin esiin kun faktat on loppunu, ja mielikuva ilkeistä natseista on syöpyny yksinkertaisten ihmisten takaraivoon.
-9

Terä äss mies

On meillä asiat ihan saatanan hyvin, kun valtakunnan suurin ongelma on, että kuinka paljon pääministeri käytti hänelle kuuluvaa etua hyväksi linnottautuessaan koronaa pakoon hänelle kuuluvaan asuntoon. Ja kun selvisi että hänelle oltiin virheellisesti ilmoitettu edut joista hän nautti pitäisi maksaa verot, Sanna sanoi että ihan sama, maksan edut ja vielä verot niiden päälle kokonaisuudessaan, kunhan pääsen taas tekemään töitä. Ei o paska ämmä vaikka sen kuinka haukutte.
0

Onanaattori

Persu, sitä kissakin äänestäisi.
-35

BetBet

gilette Kunnallisvaalit derp.
+8

gilette

Kohta on eduskunta persuja täynnä ja alkaa taas näkymään vähäpukeisia naisia, jotka vihdoinkin uskaltavat liikkua yksin ulkona
+39

pikkumusta

Kaikissa suomalaisissa asuu sisällä pieni persu.
+72

Exelinen

Ja ikkunan alla on natsikulkue
-49

BetBet

*Rasia täynnä persumediaa* "Yhyy meistä keskustellaan yhyy, öyh öyh" :D
+6

TerttuK3ttu

Sarkasmi on joillekin hankalaa ymmärtää :D
-53

BetBet

Nyt ne öyhöttää itsestäänkin :D
+62

pikkumusta

Vielä kun kaikki kävis uurnilla eikä osoittais mieltään kotona, äänestämättömyys ei ole kannanotto vaan tyhmyyttä.
+45

Pyrex

"Sanna Marin: Joo, jokaikinen päivä."
+77

juippi10

Kyllä ovat, useinkin. Olen siitä todella iloinen. Onneksi näen viherpunikkeja todella harvoin. Ainakaan ei tarvi sotkea niiden vaalijulisteita.