KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Pojat kelkkailemassa

jekkud

65 ääntä

18 kommenttia

2019-10-09 14:51:11

4.1 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+26

Von Hiren

Sehän alkoi kun normi remppahommat mulla yleensä.
+13

gtxx

Kyllä nuo piippaa joissa on sähköpakki
+11

juippi10

Kilpailija otti takapakkia.

Kommentit

+1

Camfer

Mikä tuo tuollainen peruutusmahdollisuus on? Ei tuossa minun Winha 35:ssa tuollaista ole.
+1

kallekinkku

Reilukerho kokoontui siinä pikaisesti.
+1

testo_jolle

gtxx Piippaa kerran ja kierrokset käy alhaalla, mutta ei siihen välttämättä kiinnitä huomiota kun juttelee kaverin kanssa. Eikä ole itse painanut.
0
+3

Antero Vipunen

gtxx ei se montaa kertaa ehdi piipata tuossa välissä. Vaikka piipaisikin niin eihän se oma kelkka ole kun ei ite ole nappia painanu :D
+1

neropatti97

se on hauska kun sitä sähköpakkia ei edes vätämättä kuule näin omalla henkilökohtasella kokemuksella voin kertoa kun oon tuon saman jekun teheny ja mullekki on tehty :D
0

Mursunet

Meillä Saudeissa jekkua kutsutaan nimellä yeqqu.
0

Sambooty

Takavasemmalle poistu!
-3

Arvon_Herra

ta mitä teille syötetään ette te voi nille asioille mitään laput pois silmiltä ja sankoin joukoin tekemaan Suomesta jälleen onnelinen ja hyvä maa elää jossa pidetään yhtä ja ennenkaikkea huolta omistamme ja toisitamme ensisijaisesti. Mitä vittua me muista kun ei ne muutkaan meistä.
-3

Arvon_Herra

Pakko avautua kun kattelin irwinin ja juicen pätkiä netistä ja haastatteluja missä näky suomen meno 80 luvulla miten meillä (Suomella) meni silloin niin lujaa taloudessa yms. teollisuudessa vaikka sääntelyä ei ollut oikein paskaakaan ?? Nyt on kaikki säädelty ja mietitty valmiiksi ja elämä niin kurjaa viherhippi paskaa ettei tänne tee edes mieli tehdä lapsia jotain saatanan rinteen anatudea kuuntelemaan kun se jauhaa paskaa. Kun ihmisillä menee liian hyvin aletaan voida pahoin pienistä asioista. Kansalaiset juhlikaa ja nauttikaa elämästä älkääkä poteko huonoa omaa tuntoa siitä kaikesta paskast
+2

K-pää

Toiset tuunaa ja fiksaa kelkkaansa ja ottaa kaikki irti mistä ei tykkää. Viilaten ja höyläten joku lauloi.. Naapurin pojan kelkka ei ainakaan piippaa eikä kulje, mutta savuttaa ja pitää vit*mmoista meteliä siitä huolimati.
-1

Toza

Vepsi Sähköisellä pakkinapilla ainakin kaikki on tähän asti alkanut piippaamaan oli sitten joku rallipätkä tai pitkä työjuhta, mutta mistä sitä tuossa yhtäkkiä tajuaa että se on oma kelkka kun ei ole edes nappulaa painanut.
0

maggarasoosi

Jaa pimppaa? Joo!
+13

gtxx

Kyllä nuo piippaa joissa on sähköpakki
-8

DAI

Vepsi: Ei varmasti nopeeseen ralliin tarkoitetut kelkat ala piippaamaan. Työjuhdat on vähän toinen juttu. Taitaa muutenkin olla piippaavat kelkat vähemmistössä. Ainakaan itse en ole eläissäni nähnyt piippaavaa kelkkaa.
+2

Vepsi

Eikös nää ala piippaamaan jos pakki päällä? Ainakin omassa kelkalkassa niin teki.
+26

Von Hiren

Sehän alkoi kun normi remppahommat mulla yleensä.
+11

juippi10

Kilpailija otti takapakkia.