KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Pullopostia

Pullopostia

34 ääntä

14 kommenttia

2021-04-06 21:04:54

3.1 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+60

tertsico

Biisi itsessään ei ole huono, päin vastoin aika hyvä, tietenkin vähän "cheesy" täytyy myöntää. Kuitenkin kun tästä biisistä tuli meemi, ei sitä enää pysty kuuntelemaan vakavalla naamalla. Kiitos internet.

Kommentit

-1

Mursunet

Minulla on tatuoituna tuo linkki käsivarteen. Sääli sitä joka hykertelee itsekseen ja luulee pääsevänsä johonkin privaattivideoiden ääreen, tulee Rick vastaan. Privaattivideolinkki on tatuoitu mulkunvarteen, sen näkevät vain harvat ja valitut, sekä Kauppaopiston työt.
0

Basee

Tulee mieleen kun joku myi kirpputorilla kasetin jossa ei lukenut mitään, ja siinä kasetilla oli tämä. Se jos mikä oli ebin meemijekku
0

Z00

urly.fi/20hb kauppaopistontytöille lyhytversio
0

thirvi

tertsico Hyviä biisejä opiskelijabileisiin. Kyllä näitä kuunnellaan.
0

Raastaja

Minua ei muuten haittaa se, että minua rickrollataan, mutta kun se biisi on vaan niin hyvä niin joudun aina kuuntelemaan sen loppuun asti... Ja pari kertaa uudestaan :)
0

PeterNorth

RikuRullaus
-2

ruukku89

Heittää tuosta nii tunni päästä joku jo löytää rannasta..
0

Wickerman

Aloin miettimään, että mikäköhän tulee korvaamaan Youtuben. Veikkaan nimittäin, että sitä ei ole enää olemassa tyyliin 25 vuoden päästä. Tällä hetkellähän Youtube on niin iso palvelu, että tuntuu ettei mikään voi sitä syrjäyttää, mutta olihan Nokiakin aikoinaan maailman suurin matkapuhelinvalmistaja. Ei (valitettavasti) ole enää.
0

prohvetoija

tertsico Ja itse artistikin on aika pätevä. Hyvin vetelee omaa poppiansa.
0

Jiusonium

Rick Astleylla on parempiakin biisejä
0

Chiparish

Toisaalta, ihan hyvä källi niille, jotka täällä tallailee vielä tämän huipentuman jälkeen..
+1

Cre4tive

tertsico Kyllä mä pystyn, kuhan se tulee jostain Radiosta tai muusta ihan luonnollisesti. Kyllä se alkuun aina tulee mieleen ja nauratuttaakin hetken, mutta siitä kun pääsee yli, niin pystyy taas keskittymään mukana ja hyräilemäänkin, kun ne sanat on väkisin tullu opittua :)Lepposa ja positiivinen biisi, siksi tää sopii "suihku-kappaleeksi" todella hyvin ja joskus tulee vedettyä shamppoo-pullolla Elvis elkein oikein tunteella :D
0

Tomizor

Kokeilkaas kääntää biisin sanat lennosta suomeksi :D
+60

tertsico

Biisi itsessään ei ole huono, päin vastoin aika hyvä, tietenkin vähän "cheesy" täytyy myöntää. Kuitenkin kun tästä biisistä tuli meemi, ei sitä enää pysty kuuntelemaan vakavalla naamalla. Kiitos internet.