KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Putin kyydissä

Loppuporukka työntää

Putin kyydissä

24 ääntä

11 kommenttia

2021-05-03 09:30:01

3.1 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+16

mgmtbyprkl

Putinin Venäjä muistuttaa yhä enemmän 1930-luvun Saksaa. Sääliksi käy tavallisia venäläisiä.

Kommentit

+2

JormaJormakka

Mäkistartti.
0

uvracha

Very powerful man still
+1

MösjööTipsu

mgmtbyprkl Älä turhaan murehdi heidän puolestaan. Tavan venäläinen on ihan tyytyväinen elämäänsä, vaikka lännen media ja aktivistit yrittää luoda toisenlaista kuvaa asiasta.
0

hekokaivuri

Marckontscz voiskohan olla kyseessä uusi venäläinen innovaatio, lentojuna? Tai sitten ihan vaan kuvamanipulaatio.
+3

torakka88

Ohjekirja Suomalaisuuteen... by Soviet Venäjä. Neuvoja agenteille. https://www.rferl.org/a/a-guide-for-acting-finnish-for-soviet-spies-of-the-cold-war/30827524.html
+16

mgmtbyprkl

Putinin Venäjä muistuttaa yhä enemmän 1930-luvun Saksaa. Sääliksi käy tavallisia venäläisiä.
+1

Marckontscz

Isot on ikkunat Putinin lentokoneessa
+2

Henry Jay

Volgan lautturit v. 2. Tästä olisi Ilja Repin ihmeissään.
+1

Per-Einar

Käy se kai noinkin, työntämällä lentokone perille.
+2

Palaute

EU:n toimet Venäjän opposition tukemiseksi tai edes Valko-Venäjän räikeän vaalivilpin suhteen ovat olleet kuin höyhenellä silittelyä. Taloudelliset intressit jyllää liikaa taustalla, mm. Unionin metallin saanti Euroopan markkinoille ja venäläisten talousmahdin liikemiesten vaikutus suuriin markkinoihin. Anatolievich muistetaan historiankirjoissa hyvästä(?) yrityksestä Venäjän aluevaalien älykkään äänestämisen ideassa - mutta sille ei mahda mitään, jos ko. maan lainsäädäntö sallii lisä-äänien kannattajakorttien painattamisen vain valtapuolueille. Oppositiolle se olisi rikollista.
+1

Palaute

Venäjällä nykyiset vallan hierarkiat ovat ehtineet vakaantua jo kauan. Nimellisesti vanha mies pitää vallan lisäksi järjestystä yllä häntä alemman tason suhdeverkostoissa - toimintaa "Putinin käskystä, valtuutuksella, lähipiirin henkilönä, toverina" tms. Siinä vaiheessa kun isot saappaat potkaisee tyhjää niin alkaa ennennäkemätön uusi vallanjako itäisessä naapurimaassamme. Kuinka paljon painaa entiset suhteet Vladimirovichin vallan uusjaossa? Saattaisi muutama henkilö olla pyrkimässä istumaan tuonne ykkösluokan istuimelle muiden työnnettäväksi.