KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Rajansa kaikella!

Rajansa kaikella!

86 ääntä

8 kommenttia

2020-08-03 19:27:59

3 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+88

pjotrthegreat

Onneks purkivat noita määräyksiä täällä suomessa että voi pitää sen normaalin 20m etäisyyden muihin ihmisiin ei tartte värjyä enää siinä 5m etäisyydellä.

Kommentit

0

Why

Kyllä maailmassa tilaa riittää. Kaikki Suomalaisetkin mahtuu reiluun neliökilometriin :D
0

miloz

testo_jolle Niin, tai sitä kuuluisaa "on the edge"-selfietä...
+2

testo_jolle

Miksi muuten kukaan litteän maan teoreetikoista ei ole käynyt ottamassa valokuvaa sieltä reunalta?
+1

ZalehanderZ

april7 Onneksi ei oo tarvinnut miettiä yksityisautoilusta luopumista. Edellisessä työpaikassa Tampereella työmatka autolla taittui 10 minuutissa mutta bussilla meni helposti se 50-70min samaan matkaan, joista paluumatkalla yleensä joutui venaamaan 30min pysäkillä, joka on vähintään 2km päässä. Nykyiseen 8km päässä olevaan työpaikkaan pääsee autolla noin 10min, mutta bussilla voi mennä se 45-60min samaan matkaan, joihin ei ole taaskaan sisällytetty odotteluja bussivaihtojen menemistä päin prinkkalaa.
0

april7

pjotrthegreat mut onneksi suosittelevat maskien käyttöä mm. julkisissa. Mikseivät suosittele samalla yksityisautoilua? ym. Olen kyllä samaa mieltä, Suomalaiselle mentaliteetille kunnon eristäytyminen tekee hyvää! Veikkaan että joku meistä on se Marsinkin ensimmäinen asukas vielä jokupäivä, sitten kun tulee lisää porukkaa koko hohto onkin poissa!
+1

Von Hiren

pjotrthegreat Mutta on se kumma, miten suomestakin aina löytyy se höpöttävä kesämies ja utelias yskivä mummo kauppajonossa. Silloin puhutaan metrien sijaan senttimetreistä.
+88

pjotrthegreat

Onneks purkivat noita määräyksiä täällä suomessa että voi pitää sen normaalin 20m etäisyyden muihin ihmisiin ei tartte värjyä enää siinä 5m etäisyydellä.
+4

Kheldaur

paitsi Suomella