KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Sauli Niinistö

Sauli Niinistän muotokuva 2018 vuodelta

Sauli Niinistö

71 ääntä

36 kommenttia

2018-05-16 10:29:57

1 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+131

miesvittu

Kyllä noi presidentin muotokuvat voisi mun mielestä olla vähän perinteisempiä. Ehkä mulla on vanhahtava ajatusmalli, mutta presidentin esittelysalin pitäisi mielestäni enemmän kunnioittaa menneitä presidenttejä kuin olla nykytaiteen kiasma näyttely.
+46

Hydro

Taiteilijan vapaus on taiteilijan vapaus, mutta jos saat arvalla maalattavaksi nenän niin et sä nyt helvetti voi tehdä siitä alkoholistia.

Kommentit

+1

Eddie Dantes

Tää on vähän kuin ne 4chanissa tehdyt kollaasit, mutta ilman huumoria tai tunnetta.
0

liskoja

Mä nään tämän piirroksen sillä tavalla että Saulilla on otsassa pahan laatuinen ihosyöpä. Vasemmasta olkapäästä on purtu palanen. Sauli on heittäny myös mällit omalle olkapäälle. Tuo hevonen ihmisen puvussa kertoo kovasta sienitripistä ja sen johdosta aivokudokset on menny siniseks. Hevosen yläpuolella on kasa paskaa mikä taas kertoo Saulin poliittisesta urasta.
0

jackson

Sauli itse pyysi tälläistä mosaiikki teosta niin ei viedä nyt taiteilijoita siitä hirteen
0

CsMs0801

Jos tämä on taidetta niin en yhtään ihmettele kun siitä en ole koskaan pitänytkään. Tämä ei ole taidetta. Perseen nuolentaa kyllä. Piste.
0

Seregon

Onko sillä purkka olkapäällä?
+2

SipuliS

Onko tuo oikeesti joku linnunpaska Salen harteilla?! cmon! vähä jotai rispektiä
0

Da-gi

On kyllä ruma teos.
+1

The Shamrock

Koitin etsiä tätä kommenttia antaakseni sille peukun mutta en löytänyt: Vittu mitä paskaa
+1

psyko soma

onks tääl suodatinta oof
+1

zawu

Presidentti tässä maassa on kaikenkaikkiaan niin turha jätkä, että se on ihan sama mikä kuva sielä roikkuu..
+3

thirvi

Olishan siitä muotokuvasta voinut kunnollisenkin valokuvan tänne laittaa. Nyt on leikattu paljon pois ja värit ja kontrastit ihan vituillaan.. varmaan tahallaan korostaakseen jonkun mielipidettä.
+1

pausebreak

-peetu Mitä arvokasta tuossa Saulin kuvassa on? Tuon muotokuvan olisi voinut mielellään valita tässä tilanteessa joku muu. Nykyinen presidentti on vähän siinä ja siinä, että onko se enemmän meidän kansan vain EU:n koira. Yksilön halut on aika mitättömiä oman kansan edessä ja taide ei tule sen paremmaksi kun sitä yritetään selittää sillä, että se tuo muka jotain "piirteitä" esiin. JOS se sitä toisi niin se olisi ilmiselvää, jos se ei sitä tee niin silloin se on suoraan sanottuna paskaa.
+2

-peetu

pausebreak En väittänyt että kaikki arvokkuus pitäisi riisua modernista muotokuvasta. Mutta presidentti itse on valinnut muotokuvansa, sen tekijät ja toteutustavan. Ehkä nykyinen presidentti ei halua antaa kuvaa kaipaamastasi arvokkuudesta ja kunnioituksesta. Hänellä on ehkä toinen sanoma. "Muotokuvassa pyritään esittämään henkilön olennaisimpia piirteitä, hänen taustaansa, persoonallisuuttaan tai pyrkimyksiään." Muotokuvaa ei siis tehdä kansan halujen mukaan, se ei ole muotokuvan tarkoitus. En toki väitä että pitäisin muotokuvasta, mutta kunnioitan ja arvostan presidentin päätöstä.
+1

Pops_

Jos pidätte tätä kuvaa vitsinä, niin kokeilkaas Kiasmaa.
-1

pausebreak

-peetu Aika huono laittaa omia henkilökohtaisia kokemuksia taiteen harmaisuudesta syyksi miksi kaikki arvokkuus pitäisi riisua pois. Se mitä sinä kutsut tylsäksi on arvokkuutta mikä noissa muissa muotokuvissa tulee esille. Kaikki kansat haluavat katsoa omia johtajiaan arvokkaina ja kunnioittettuina henkilöinä eikä tikkurilan maalisarjoina.
+1

-peetu

miesvittu Olen hieman eri mieltä. Jos muotokuvan pitäisi olla perinteisempi miksi meillä ei ole esillä vain valokuvapotretteja presidenteistä (onhan toki nekin jossain esillä). Jos 200-vuoden päästä joku ihailee suomen presidenttejä salissa pystyy hän näkemään eri vuosikymmenet ja yksilöt. Varmasti antoisampaa kuin harmaa tylsä rivi perinteisesti maalattuja ukkoja ja akkoja. Eli kannattaa muistaa, ne taulut eivät ole vain meitä varten, vaan tulevia sukupolvia varten. Vaikka ihmettelisivät muotokuvaa inhoten on se parempi ja antoisampaa kuin että muotokuva ei herätä ajatustakaan.
+2

Ocarina

Miksi aina palkataan sellaisia hipster-pellejä tekemään asioita?
+3

LOMM

miesvittu Olet täysin oikeassa. Samaa logiikkaa vois soveltaa patsaisiin... joku saatana pronssinen kierukka tai kuppi ei vaan voi olla Presidentti Ahtisaari.
+1

BetBet

eric Joo itekin oli pakko ensin tarkistaa :D
+2

nyrtsi

Tähän päivään mennessä en ole ymmärtänyt miksi Salesta on tehty "koko kansan"- presidentti.
0

pausebreak

miesvittu Nykymaailma on sitä, että länsimaisia perinteitä rikotaan. Miksi annatte sen tapahtua? Näihin asioihin voi vaikutaa.
+2

eric

BMRMAMA Katoin eka että mitä sä oot oikein kirjoittanut, mutta ihan oikein olet taivuttanut huokua-verbin. On tää suomenkieli jännää.
0

MrFiufaufou

miesvittu Juuri tämmöisen ajattelun takia emme koskaan liiku eteenpäin, senkin sika rasisti! Perinteet ovat pahasta mussum mussum!!!
+1

zawu

miesvittu Ei pitäisi! Senkin sivistymätön moukka!
+1

BetBet

Ei huou presidentti-instituution arvovalta.
+1

aksutus

Theggis Ei se kyllä ollut jos rehellisiä ollaan, vaikka ei tätäkään nyt niin hienoksi voi kuvata.
+1

Hernepuikko

Vähän nenä punottaa, tainnu olla kosteat päivät lapsen syntymän jälkeen
+1

Cohibas76

Oikealla tossa varmaan miniatyyri samasta kuvasta :)
+3

Juk3s

On se kyllä saakelin ruma
+2

BokeLai

Sauli Niinistö itse halusi mosaiikkityylisen muotokuvan https://yle.fi/uutiset/3-10191230
+131

miesvittu

Kyllä noi presidentin muotokuvat voisi mun mielestä olla vähän perinteisempiä. Ehkä mulla on vanhahtava ajatusmalli, mutta presidentin esittelysalin pitäisi mielestäni enemmän kunnioittaa menneitä presidenttejä kuin olla nykytaiteen kiasma näyttely.
+1

Theggis

Se joku 8-vuotiaan versio Niinistöstä oli parempi kuin tämä tekotaiteellinen oksennus. Mut hei, päätön presidentti ansaitsee päättömän muotokuvan.
+46

Hydro

Taiteilijan vapaus on taiteilijan vapaus, mutta jos saat arvalla maalattavaksi nenän niin et sä nyt helvetti voi tehdä siitä alkoholistia.
+1

nuudeli

Kummisetä
0

Kytösavu

Vasemmistolla on aina ollut outo viehtymys rappiotaiteeseen.
+2

lask90

Minussa ehkä asuu pieni taiteilija, sillä mielestäni tämä on jotenkin hieno. Toinen on se kynällä sutkittu teos, tykkäsin siitäkin. Jotenkin hyvä tunnelma näissä ja itse kuvattavakin on kerrankin joku joka hoitaa työnsä ihan hyvin. psainio1.files.wordpress.com/2013/02/1305648508381.jpeg