KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Se fiilis kun leikataan taas...

...mutta tällä kertaa sun äänistä.

Hei!

Olemme piilottaneet kuvan koska se mahdollisesti sisältää lapsilta kiellettyä sisältöä.

Mikäli olet täysi-ikäinen voit näyttää sisällön painamalla alta OK!

Katselukertoja: 16909

Se fiilis kun leikataan taas...

124 ääntä

32 kommenttia

2019-04-15 15:24:12

4.7 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+157

ch-2015

Sipilää hymyilyttää sillä neljänvuoden päästä Keskusta on taas suurin puolue. Suomalaiset kun tuppaa unohtamaan asioita.
+92

julberistus

eniten huolettaa se et toi oikeesti sai vielä 16000 ääntä noin moni oikeesti äänesti sipilää...
+58

pikkumusta

lahkolaiset äänestää tollasta mätäkasaa.
+45

realtaste

kettu6 Työllisyys vai viralliset työllisyys lukemat? Onko ihmisillä oikeita töitä ja varaa kuluttaa, vai onko ihmiset vain puoli-ilmaisissa työkokeiluissa jolloin ei ole varaa kuluttaa? BKT on kuitenkin pysynyt ~samana vuodesta 2004
+40

Noddy

Makkula1 Täytyy muistaa että kaikki osallistui Sipilän talkoisiin. Kaikki matalapalkkaiset. Muille se oli vapaaehtoista.

Kommentit

0

liskoja

Jännä homma miten ylen asiantuntija ihmettelee että "miten näin kävi". Eduskunta ite nostaa palkkoja ja ottaa muilta pois. Just netistä löysin tämän. https://www.eduskunta.fi/FI/tiedotteet/Sivut/kansanedustajat-palkkiot-huhtikuu-2019.aspx Ja niistä päättää-> Kansanedustajien palkkioista päättää eduskunnan palkkiotoimikunta. Toimikuntaan kuuluvat puheenjohtajana varatuomari Jouni Ekuri, OTL Riitta-Leena Paunio ja pääsihteeri emeritus Seppo Junttila. Nykyisen palkkiotoimikunnan toimikausi on 1.1.2017–31.12.2020. Nyt on nostettu pojat palkkoja ja ihan uus on tuo 4 vuojen kokemuksella nousua.KIKY
-4

mörköjenmörkö

Ja kysyn tyypeiltä arvokysymyksen, kun verrataan kokoomusta ja vasemmistoa tyyliin "Kumpi on parempi?" Kysymys kuuluu näin: Haluatteko ennemmin, että työttömien ja/tai pienituloisten tilannetta kohennetaan hieman tasapuolisesti VAI että työttömien ja/tai pienituloisten määrä kokonaisuudessaan laskisi?
-4

mörköjenmörkö

Sipilän asettamista tavoitteista toteutui kuitenkin kaikki paitsi Sote, jota vasemmisto kampitti ihan vain kampittamisen ilosta. Ja myös siksi, että hallituksessa he voisivat pistää sen lopulta läpi ja kerätä kaiken kunnian Sote-uudistuksesta. Tuo jäbä, vaikkakin kyseenalaisin keinoin, sai aikaan Suomen taloudessa noususuhdannetta ja vähennettyä sitä velkaantumista, minkä demarit meille aiheutti. Suomi oli silloin velkaantumassa miljoona€/päivä tahdilla, joten siitä voit laskea kuinka paljon se neljässä vuodessa tekee. Eli edes pienet propsit siitä.Terveisin,En äänestänyt Keskustaa
0

penttipenis

Siinä vaiheessa kun momenttiavain alkaa puhumaan työajan pidennyksestä, ollaan saavutettu valittu momentti. Kiky
+1

Kapa53

Highlander100 Totta haastat. Yhteisellä vihollisella (pakolaiset) persut saivat ääniä, mutta muusta puolue ei juuri puhunutkaan. Nyt demareille vittuillaan, että hallituksen muodostaminen ei onnistu ja mieluiten PS, kok ja kepu hallitukseen, eli samaa, mitä kansa haukkui viimeiset neljä vuotta. Nyt ei ihan ymmärrys riitä kansan syvien rivien mieletilan analysoimiseen.
0

rumaorni

kettu6 Linkkaapa meille yksi tilastosi sitten. Semmoinen missä työllisyys ja ostovoima on kohentunut. Linkkaa samalla joku tutkimus mikä osoittaa että ihmiset ovat saaneet töitä, eivätkä ole työkokeiluissa ja kursseilla pois tilastoista.
-1

highlander100

Kylmää kyytiä luvassa vähätuloisille, Kokoomus ja Persut ovat ainoat puolueet, jotka haluavat leikata menoja, ja jokainen vähänkin fiksumpi ymmärtää kyllä, että se leikkaa tukia niiltä, jotka niitä eniten tarvitsisivat. Tuliko tämä persuja äänestäneille yllätyksenä? Taisi tulla, kun lukee kommentteja, muusta ei ymmärretty jauhaa kuin pakolaisista ja meitä eniten koskettavat asiat jäivät täysin lukematta. Persut sijoittuvat poliittisessa kartassa oikealle, ja oikeistoa ei ole koskaan ennenkään kiinnostanut vähävaraiset.
0

kettu6

realtaste Itseasiassa se nousi 2015--> 2018 aika hyvinkin. Mutta mitäs sinä tilastoilla. Silti huippu Suomelle on edelleen 2008 kun taas Ruotsissa 2013 on paljon korkeampi. 2015 taas kaikissa vähän aikaan pohjat.
-1

meitzi72

ei asialla ole enää mitään merkistystä. Se omistajaohjasi itselleen sellaisen suojaosuuden, että homma tuli vaan valmiiksi. Ei kait liikemies ehdi enää puheenjohtajana huseeraamaan, kun nyt se olisi vaan tylsää duunia ilman rahastusmahdollisuutta.
+1

TinQQ

OriginalContent Onko noin? Ainakin täällä etelä-suomessa on useat työtilastot näyttäneet ylöspäin. Talous on kohentunut, tilauskannat kasvaneet, yritykset palkanneet ja ihmiset työllistyneet. En oikein näe perusteluja väitteelle "työttömät on lakaistu maton alle". Voin toki olla väärässäkin.
+4

OriginalContent

TinQQ Kauheet määrät on siivottu pois työttömien tilastosta työntämällä ne jolleki huuhaakurssille tai muuhun, josta ne sitte päätyy takas työttömäks. Verho vaan niiden eteen siks aikaa ku lasketaan.
-5

TinQQ

Suomen työttömien määrä laski yli 100 000 ihmisellä viime vaalikaudella. Olkaapa mitä mieltä mistäkin hyvänsä, yli 100 000 suomalaisen elintaso oletettavasti parani huomattavasti. Aika kylmää kyytiä keskustalle siinä mielessä. Toki nuo ählämiongelmat on valtaosin hallituksen syytä, mutta oli siellä muitakin puolueita toteamassa ettei perussuomalaisten ehdotuksia kiristyksistä voi hyväksyä.
+2

BusaSnowman

Sipilä sai n.10% koko Oulun äänistä. Eli LLL-mafia jyllää todistetusti, LLL=Lestadiolaisuus. Siltikin vieläkin muitakin ko. lahkon edustajia pääsi läpi. Aamen.
-2

karvatura

Sibs avaa seuraavaksi myös kotitalonsa takaoven pakolaisille niin kyllä sillä seuraavaan neljään vuoteen ostaa muutaman lisä-äänestäjän. Tai sit ei.. :D
+13

karju

Mistä se johtuu että kaikki vihaa Sipilää ja samaan aikaan rakastaa kokoomusta kun nämä kaksi oikeistolaista puoluetta ajaa täysin samoija asioita eli eliitin etuja sillä erotuksella että Keskusta haluaa vielä lisää maanviljelijöille. Leikkasivat koulutuksesta, tekivät täysin turhan aktiivimallin, yrittävät saada ilmaista työvoimaa ja koittavat yksityistää kaiken valtion omaisuuden ja myydä kaivosmaat ulkomaille. Vitun vajakkeja molemmat puolueet täynnä ja kaikki jotka kumpaa tahansa noista äänestää.
0

rayman1

Toivottavasti Halla-aho on seuraava sisäministeri.
+45

realtaste

kettu6 Työllisyys vai viralliset työllisyys lukemat? Onko ihmisillä oikeita töitä ja varaa kuluttaa, vai onko ihmiset vain puoli-ilmaisissa työkokeiluissa jolloin ei ole varaa kuluttaa? BKT on kuitenkin pysynyt ~samana vuodesta 2004
-15

kettu6

Hallitus joka sai enemmän aikaan kuin moni uskalsi ennustaa. Työllisyys paras kolmeen kymmeneen vuoteen, mutta kansalta ei heru kiitosta.
+7

realtaste

shahira Et ole kyllä ensimmäinen joka ehdottaa yritystuista luopumista, mutta onko sulla jotain perusteluja miksi? Olis meinaa monta hyvää yritystä jääny perustamatta ilman starttirahaa. On sielläkin varmasti vähän karsittavaa, niinkuin missä tahansa valtion budjetissa. Mutta miksi just kaikki yrityksien tuet on turhia, yrityksethän ne tätä maata loppujen lopuksi pyörittää? Liekköhän saatais melkein sama säästö parissa vuodessa jos pienennettäis eduskuntaa puolella ja kaikkea muuta turhaa virkamieskoneistoa siinä ympärillä.
-4

shahira

rahaa suomella on ihan riittämiin, esim yritystuista luopumalla 4 miljardia euroa valtion kassassa lisää tavohkaa.
+8

jipper

Mies johon henkilöityi orjatyön paluu Suomalaiseen yteiskuntaan, kikyksi naamioituneena. On se ihme, ettei äänesstetty uudestaan. Valitettavasti kokoomus pääsee jatkamaan linjaansa. Suomalaiset palkansaajat kun eivät osaa lukea kyseisen puolueen perusideologiaa vaan uskovat kaiken, mitä ne suoltaa.
+10

Makkula1

Noddy Totta. Ehkä jotain olisi voinut tehdä toisin. Politiikka on vaikea laji. Jostain tarvittaisiin rahaa, mutta kaikki on sitä mieltä, että ei minulta saa leikata. Leikatkaa joltain toiselta. Anteeksi avautumiseni, mutta minua häiritsee tämä asia.
+4

Jaska1

Makkula1 Totuushan ei riitä, jos se osuu äänestäjän omaan nilkkaan. Vedetään SDP:n tyylillä pohjattomasta taikahatusta lisää kuvetta ja pelastetaan suomi.
+40

Noddy

Makkula1 Täytyy muistaa että kaikki osallistui Sipilän talkoisiin. Kaikki matalapalkkaiset. Muille se oli vapaaehtoista.
+5

Makkula1

Täytyy muistaa, että keskusta joutui korjailemaan edellisen hallituksen jälkiä valitettavasti leikkaamalla, jotta saatiin vähän taloutta nousemaan. Muistakaa, että kaikki maksaa. SDP:n lupauksekkin tulee maksamaan kalliisti ainakin yrittäjille ja maaseudulle.
+4

Kurukka

julberistus Tämä on ilmiö, jossa ääni annetaan henkilölle, koska tämä on jo ollut eduskunnassa ja ministerin pestissä. Tällä kaavalla toimii mm. moni vanhus, jotka äänestää demareita koska ne on demareita.
0

MösjööTipsu

Sipilällä, Halla-Aholla ja Väyrysellä oli silti vaalitenttien viisaimmat ajatukset. Muut suksikoot vittuun
+4

Odeprox

@ch-2015 Samalla lailla kun nyt tuppas unohtumaan että persut oli mukana leikkaamassa opiskeluista, vanhuksilta ja tekemässä kiky-sopimuksia yms. Ja ennenku joku uhoo et "sen takii persut eros hallituksesta", niin mestari ite mainitsi että oli valmiita sitoutumaan hallitusohjelmaan (eli kaikkiin leikkauksiin niinkuin siihenkin asti), mutta ainoo syy eroon oli maahanmuuttopolitiikan tiukentaminen johon muut ei suostunu.
+58

pikkumusta

lahkolaiset äänestää tollasta mätäkasaa.
+6

vääräklemmari

Yt-neuvottelut on saatu päätökseen, ei muuta kun aktiivimallit ja helvetin kikyt perään ja mikä parasta, yksi puolue hävisi kuin pieru saharaan yhtä nopeasti kuin saapuikin, ilman jotta sitä koskaan oltais äänestetty missään vaaleissa eduskuntaan.
+92

julberistus

eniten huolettaa se et toi oikeesti sai vielä 16000 ääntä noin moni oikeesti äänesti sipilää...
+157

ch-2015

Sipilää hymyilyttää sillä neljänvuoden päästä Keskusta on taas suurin puolue. Suomalaiset kun tuppaa unohtamaan asioita.