KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Suomen kesän pistiäisiä osa 2.

Muutama pörisevä ja suriseva kesän pieni pallero selityksineen.

Suomen kesän pistiäisiä osa 2.

101 ääntä

47 kommenttia

2018-05-16 20:42:31

4.3 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+106

Basee

Kattoremonttia tehdessä on kiva löytää ampiaispesä, kun purkaa vanhaa kattoa; pudotus vai ampiainen, pudotus vai ampiaiset...
+93

Heikos Hapes

Sitten on se kukkakärpänen, ampiaisen värinen feikkihomo joka enimmäkseen pörrää paikoillaan mutta liikkuessaan näyttää robotilta.
+72

Marqs

Lihavat on leppoisia.
+50

Moottorivaunu

Ei ihme, että ampiainen on niin vihainen, kun serkku vetää sen steroideja.
+27

Nikotiini pöö

Ei niinkään pistiäinen mutta kaikista pahin pörisijä on kyllä paarma

Kommentit

0

jusagrossi

Tais tulla reput biologiassa.
-1

cheppy80

Herhiläisä saa hyvin houkuteltua polttamalla tuoreita havupuiden oksia. En tiiä mikä siinä on mutta oon saanu juosta niitä karkuun pari kertaa polttopuita tehtyä ja oksia polttaessa.
+1

Rajaniemi

Syy miksi mehiläinen yleensä kuolee pistäessään ihmistä on ihmisen ihon paksuus, repii sen pistimen mukanaan. Muilla eläimillä ei välttämättä ole yhtä paksu nahka niin ei sitten revi pistintä mukanaan.
+3

VenVan

Ampiaiset syö kärpäsiä. Eli on niistäkin jotain hyötyä.
0

naserix

Kaikista pahin vittusaatana on paarma sekun puree nii ne mällit on euron kokosia ja kutiaa nii helevetisti
0

maapu

Minä sain niin kauheat allergiset oireet ampiaisenpistosta pari kesää sitten, että nykyään ampparivaara-aikana kuljen adrenaliinikynä mukanani. Sitä ennen oli ampiainen pistänyt joskus penskana eikä silloin tullu ku itku ja paha mieli. Nyt sit viimeksi kurkku alkoi turvota umpeen ja pistokohtaan tuli violetinvihreänmusta sellainen 10-15 senttinen mustelma tms, joka oli ihan koholla. Jänniä allergiahommeleita.
0
-2

teppo42

Ei kyllä ampiainenkaan pistä mitenkään huvikseen, eikä ahdistele ihmisiä jos ihminen ei häiritse niitä. Ainoat oikeat hyönteismulkut on paarmat.Eikä muuten kukkakärpänen ole ampiaisen värinen. Kukkakärpänen on lähes läpinäkyvä ja noin nuppineulan pään kokoinen. Mitähän elukkaa Vetokoira tarkoittaa?
0

mathri_qutra

Ikävästi tuli mieleen kun heräsin huoneessa kuuluvaan surinaan, joka oli lähtöisin kuningatar ampiaisesta, joka pörräs parin sentin päästä naamasta.
+1

ProPaska

Hyödyllinen media. Hauska aina katsoa, kun ihmiset kimpoilevat paniikista kun herhiläinen tulee tsekkaamaan onko pölytettävää tuheroa hollilla.
-1

JuuanJohnny

Ilmojen kusipää tulee ja puree peenoriin.
0

zawu

kirppusäkki Perhana. Meikäl on sama juttu, ei ne taida huvikseen pistää.
0

Gimcrack

Sikäli on tuuria käyny, et on päässy vaan yks söpö pieni kimalainen pistämään. Tosin sen seurauksena en enää ikinä luule, et on vaan irtohius joka selkää kutittaa.. Mut oon myös istunu ampparin päälle ja siideritölkistä juonu samanmoisen pörriäisen ja niistä oon selvinny ilman vammoja.
0

N-Iron

Kaveri näytti tempun miten ampiaista saa tapettua käsiä yhteen taputtamalla - samalla lailla kuin hyttysiä. Jos aukaise kämmenet saman tien se ei vaan kerkeä pistä. Rohkeille kokeiltavaksi, itse testasin ja toimii.
0

chillG_G

Täydelliset kuvaukset. Herhiläinen on ihan ko suomalainen, vastaa kymmentä rssää :) tässä tapauksessa tosin pimpparia. Hörhön pisto voi aiheuttaa kuoleman, tai jos hörhö on hörhö, riippuvuuden.
+93

Heikos Hapes

Sitten on se kukkakärpänen, ampiaisen värinen feikkihomo joka enimmäkseen pörrää paikoillaan mutta liikkuessaan näyttää robotilta.
+1

toukkis

Toissa kesänä kun mulle esiteltiin mehiläispesän sisustaa mainospuheilla "ei nämä ole vielä ketään pistäneet" niin minuutin päästä yksi pisti niskaan.
+1

Hege24

Ulkona kusiaisia,sisällä paskiaisia!
0

Sahhen

Marqs ei me kaikki olla....
+1

perato

Basee valitsin ampiaiset, kolme pisti.
+2

Tomazki

PoikA-79 Jarrukliineri tai puhdistusspray toimii kans hyvin. Ja kuivuessaan ei jätä jälkiä.Tippuu laakista kun osuu ja pesään suihkauttaa niin bileet alkaa.
0

Milo

Parasta on, että Saksassa voi herhiläisen taposta saada parhaimmillaan 50 tonnin sakot, mutta jengi ei erota niitä ampiaisista. "European hornets benefit from legal protection in some countries, notably Germany, where it has been illegal to kill a European hornet or nest since January 1, 1987, with a fine up to €50,000"
+3

ranevaan

Hoito-ohje räystään alle pesineelle ampiaisyhdyskunnalle: 1) Odotetaan iltaan että koko populaatio on kasassa.2) Puetaan päälle paksut vaatteet, niiden päälle sadehousut, sadetakki ja Kontio-saappaat, käsiin nahkahanskat ja päähän mehiläishoitajan lierihattu alaslaskettuine verkkoineen.3) Teipataan kaikki vaatteiden välit varulta, mielellään myös suojalasit ja aerosoleja pysäyttävä nasse päähän.4) Tyhjennetään pari pulloa Baygonia tai muuta vastaavaa pesän suuaukolle.5) Lentävät vittusaatanat purkautuvat tuhatpäin ulos helvetinmoisella kiukulla ja tippuvat samantien alas.
0

Kanakotka

Kimalainen pistää ja helvetin monta kertaa jos tuntee itsensä uhatuksi. Vaikein näistä kaikista saada tulitikkuaskiin ja rahdata ulos talosta, mutta ehdottomasti myös hyödyllisin. Jotkut mehiläislajit ovat yksineläjiä ja eivät tuota hunajaa
+27

Nikotiini pöö

Ei niinkään pistiäinen mutta kaikista pahin pörisijä on kyllä paarma
-2

shahira

ampiaiset syö myös broilerin lihaa ja mikä oudointa, myös purkkihunajaa :O herhiläisen pisto on ikävämpi kuin minkään muun noista. kiva syöttää noita syksyisin, ku niil ei ole ruokaa tarpeeks. joskus ottanut sisään lämpiämään kylmillä ilmoilla ku raukat ihan kohmeessa ja nälkäisiä.
+3

kirppusäkki

Itseäni ei ole koskaan pistänyt ampiainen tai mikään muukaan, koska annan niiden olla enkä huido hullunlailla jos ne tulevat lähelle. Sisään eksyneet yksilöt vapautan elävänä luontoon, koska olen vähän pehmo. (huom tiedän kyllä että olen myös onnekas kun en ole saanut pistoa. joskus sille ei voi mitään jos astuu maa-ampiaispesään)
+50

Moottorivaunu

Ei ihme, että ampiainen on niin vihainen, kun serkku vetää sen steroideja.
+2

psyko soma

@tissiseppo1 no joo mut sattuu niin birusti itteeni pisti sukan läpi kerran
-8

TissiSeppo1

Kimalainen muka harmiton pallero, joskus tuli testattua montako pitää ottaa kämmenen sisään ilman että pistää, kolmas pisti. Toki on mahdollista että oli omaa syytä, mutta sen todennäköisyys on hyvin pieni. (Kimalaisia ei ollut tarkoitus vahingoittaa vaikka tieteen nimisdä yksi pääsi hengestään, leppoiset 2 kaveria jäivät henkiin)
+5

Toza

Ampiaiset on kyllä kesien kusipäitä, mutta ei niitä silti hävittää kannata elleivät liian lähelle pesi. Ne syövät ihan hemmetisti muita vittumaisia pieniä ötököitä, ja lisäksi vielä pölyttävät kasveja.
+4

joo-joo

Pari kertaa olen tehnyt sen virheen, että olen syönyt ulkona jotain. Kyllä nämä kyseiset vittupäät vain aina saatana onnistuu tulemaan juuri minun tykö. Ei kesällä enää uskalla pitää autossa ikkunoita auki, saati jos syö jäätelöä, apajille tulevat saatana.
+6

taivaanpukki

Perhetutun pihasta pienenä matoja kaivoin onkeeni. Rauhallisesti tupakka huulessa pihan omistaja tokas varomaan, että siellä on "jossain" ampiaispesä. 10 pistoa myöhemmin selvis että se oli mun toisen jalan alla ollu koko ajan 0_0
+3

Pastilli_peku

Ja jos mietite nii tää ei tullu täst mieleen:: /kuva/Blackout Pena/38196
+3

Pastilli_peku

Tulloo vahavasti mielleeni tämä täst.::/kuva/Oiva konsti muurahaisten tuhoamiseen/163011
0

noonseny

ei muuten ole paijattava tuo mehiläinen ainakaan kun menet hunajakennoja kattomaan...
+1

psyko soma

mut missä kiimalainen xD
0

slerbahuuli

Samaistuin kimalaiseen
+4

herald

Neko Tai sit haluu herättää keskustelua. Sama, ku pitäs lehmää, hevosta ja hirvee samana lajina koska niillä sattuu olee neljä jalkaa.
+1

Neko

Arab on idiootti
+3

herald

Arab Voihan olla tuota mieltä, jossei tunne niiden eroja mutta aika erikoista :O
+1

PoikA-79

WD-40 ja tippuu vittusaatana alle sekunnissa! Kantsii kokeilla muitakin! Mökin terassilla aina kesällä offia ja purkki WD-40!
+1

herald

Tuossa pikaohjeet vittusaatanoiden hävittämiseen http://hyonteismaailma.fi/torjunta/ampiaispesan_havittaminen.html
+3

GoodGuyAdolf

hyttyset vituttaa silti enemmän
-19

Arab

Samaa ampiaista kaikki. Ainoastaan neitsyet ja urpot jaksavat kinastella itku silmässä nuiden eroista ja nimistä.
+72

Marqs

Lihavat on leppoisia.
+106

Basee

Kattoremonttia tehdessä on kiva löytää ampiaispesä, kun purkaa vanhaa kattoa; pudotus vai ampiainen, pudotus vai ampiaiset...