KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Too soon?

Anthony Bourdain rip

Too soon?

152 ääntä

27 kommenttia

2018-06-13 11:06:34

4.3 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+171

Akatora_

Hyvinhän se suomalaisuus sitten Anthonyyn tarttui. Itsemurhathan on Suomen kansallislaji.
+92

Sepizee

Vituttaa vieläkin tuo jakso, kaiken lisäksi sääkin oli sellainen, että positiivisempikin henkilö olisi laittanut itsensä Jo-Joon
+67

makkehas

Joo se oli kyllä paska jakso
+32

brian666

Bourdain kävi dokaamassa täällä vissiin kuusi vuotta sitten tai jotain. Melkoisella viiveellä se kaulakiikku heilui.

Kommentit

0

punos

Yarr1 no se "manneravintola" oli itseasiassa ihan mielenkiintoinen jännäosasto josta itsekkään en tiennyt. Jokkaosasto ei nappaa muakaan. Kannattaa nyt hävetä oikein kunnolla Suomalaisuuttaan kun maailmaa ns. hieman kiertänyt boheemi äijä tutustuu maahan, josta ei muutenkaan diggaa. Syystä että omien sanojensa mukaan täällä pohjoisessa kaikki on aina niin järjestelmällistä ja kunnossa.
0

Jiusonium

Joo toi suomijakso oli alusta alkaen ihan kauhea cringefest. Kuka vitun ääliö siihen Yaffan otti hoitamaan homman kotiin?
0

Jarell

Bizarre foodsin suomi-jakso oli vähän toista luokkaa :D Ei vittu sitä myötähäpeää ton Bourdainin jakson kanssa.
0

Tonny

Ja ainoa vitun nolo oli se kun en meni sinne junttien kotiin syömään. Miksei siitä oo mainintaa? Ja mikä vittu on paskasta Moskovassa tai Kotiharjussa?
0

topcatti91

Vihdoinkin semmonen ylis teksti jonka olen nähnyt ennenkuin se tuli rasiaan. Olen pettynyt itseeni...
+1

Yarr1

punos Joten vietiin se sitten keskelle pöpelikköä ajamaan jokkaria ja johonkin manneravintolaan? Lisäksi oppaaksi napattiin kaveri, joka ei vissiin ihan hirveästi Suomessa ole viettänyt aikaa 80-luvun jälkeen. Siitä sitä kaupunkikulttuuria sitten.
-3

punos

Kyseessä on kuitenkin kaupunkikulttuureja käsittelevä ohjelma eikä mikään lapin matkailumainos.
-2

punos

Jengi mussuttaa siitä jaksosta kun ei tajua että sekä Bourdain että tuotantoryhmä nimenomaan etsi ohjelmassa tiettyä rosoisuutta. Ei niitä kiinnosta mennä jonnekin metsään hyttysten syötäväksi vetämään kuksasta kossulla terästettyä kahvia ja venaamaan että loimulohi valmistuu.
+4

Enlike

Gordon Ramsayllekki ne syötti jotain fazerin valmiiksi kerran syötyjä karjalanpiirakoita, ei edes munavoita tarjottu päälle. Miksihän näille ei voi kunnolla esitellä Suomen kulttuuria?
+1

Von Hiren

Itseäni nauratti, että kerrankin kieli poskella tehdään suomesta jakso, joka ei ole jonkun mainostoimiston esite hiekkarannoista ja riippukeinusta. Eipä sen muutkaan jaksot muista maistakaan aina niin mairittelivia olleet, äijähän pyrki etsimään autenttista tunnelmaa ja sen se Suomesta ainakin sai.
+2

MösjööTipsu

Tommosii vieraitahan pitää just käyttää sellasissa normaaleissa paikoissa, eikä missään miljoonan euron luksushuviloilla. Sillon nimenomaan jää se kuva, mitä se normaali elämä on. Samanlailla naurattaa, kun kaveri opiskelee joksikin supermekaanikoksi, niin heille opetettiin, että pitää olla aina edustuskelpoinen, koska asiakkaat luottaa siististi pukeutuneeseen tyyppiin. Meikäläinen kun koneiden kanssa touhuu, niin selväks on tullu, et ne Härski Hartikaisen vaateissa pyörivät vanhemmat äijät saa minkä vaan vekottimen toimimaan.
+4

TomBale

Vitun hesalaiset
+1

Rieti-kissa

Onneksi Bourdain ei pitänyt Ruotsistakaan. Vihasi Abbaa.
+1

gandhie

Tässä kyseinen jakso Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=Q8LbkPaWZaw
-1

Alhainen satiainen

Herättää kyllä kaikkia mahdollisia paskoja tunteita tuo kyseinen jakso. Muistan hyvinkin kun tuli se töllöstä nähtyä... ei pysty katsomaan uudestaan. Yök. Harmillista, että kyseinen herra ei päässyt tekemään kunnollista Suomi jaksoa. Lepää rauhassa Anthony. :(
+5

junala

Helevetin hyvä jaksohan se oli! Siinä kyllä suomalaisuus iskostettiin ihan vitun hyvin. Nakkikioskin tappelut jäi vaan väliin.
+3

Why

"...Olisi kiva kuulla mikä muu kuin tällainen jaksossa hyvin kuvattu kevyt alakulo vastaisi mielestänne suomalaisuutta perimmillillään..." --> A-molli
0

Rapsytin

Onpa taas, kun pitää tästäkin tehdä joku Suomi-asia.
-6

Hejsan

Joku vois linkata videon tänne kun en tiedä mistä puhutaan mut vähän kinnostais mut ei niin paljoa et jaksaisin ite ottaa selvää. Tai no, tuskin koskaan palaan lukemaan kommentteja uudestaan mut ainaki olis linkki muille kaltaisilleni laiskoille.
+171

Akatora_

Hyvinhän se suomalaisuus sitten Anthonyyn tarttui. Itsemurhathan on Suomen kansallislaji.
+1

kirppusäkki

Kyllä myötähäpeämittari otti ja räjähti kun tuo jakso tuli telkkarista.
+3

rain666

Nyt on kyllä taas sellasta paskaa tämä media että huhhuh...Se että joku asia ei osu sinun toimintatapoihisi ei tarkoita sitä etteikö se voisi kuulua tämän maan kulttuuriin...Olisi kiva kuulla mikä muu kuin tällainen jaksossa hyvin kuvattu kevyt alakulo vastaisi mielestänne suomalaisuutta perimmillillään...just sellaisiahan me ollaan. Ja vitun ylpeitä siitä...Ja se mitä ruokakulttuuriin tulee niin meillä ei todellakaan ole mitään muuta omaa ruokakulttuuria kuin juuri se isoäidin tekele....Ja tämänkin Anthony osasi hyvin nähdä ja sitä jopa hienosti arvostaa.
0

Sepizee

Luulen että tällä alkkismummolla tarkoitetaan sitä Radio Rockin lähetykseen soittanutta naista ja sen äitiä/mummoa?
+3

bakmani

Jaa, se "alkkismummo" on yhden tuttavani mummo, olen tavannut hänet monta kertaa, mutta en koskaan siten että olisin nähnyt hänet humalassa tai edes juomassa, en ole koskaan edes kuullut että hän olisi juonut. Mutta en silti lähde hänen ruokiaan puolustelemaan tässä, snägärimättöä hän osasi jotenkuten vääntää. Mutta muut hänen tekemät ruokansa joita maistoin, eivät olleet oikein mistään kotoisin.
+92

Sepizee

Vituttaa vieläkin tuo jakso, kaiken lisäksi sääkin oli sellainen, että positiivisempikin henkilö olisi laittanut itsensä Jo-Joon
+67

makkehas

Joo se oli kyllä paska jakso
+32

brian666

Bourdain kävi dokaamassa täällä vissiin kuusi vuotta sitten tai jotain. Melkoisella viiveellä se kaulakiikku heilui.