KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Why you

Lidl

Why you

80 ääntä

12 kommenttia

2020-09-16 13:11:54

1.9 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+86

Essoc

Homerin pään kohdalla vois olla Keskon ja S-ryhmän logot.
+17

pireol

Lidl sneiks :--D

Kommentit

0

Crosby

Lidl tulee kyllä halvemmaksi, kun huomaa, että eihän täältä löytynytkään kaikkea etsimäänsä. Kyllä sieltä perunat ja makkarakastikkeen saa tehtyä...
+1

OsKuukkeli

Kommunaattori Mutta ku on halapaa vissyä, puukonteroituskonetta ja hyviä sämpylöitä. Kyllä meikän lompsa sannoo että henkilökohtaisella tasolla LIDL on hyvä kauppa. Jos ois enempi tuohta ni kävisin useammin maitopurkin Ääsmarketista. Se on sentään 200m lähempänä.
+4

Kommunaattori

Se on kätevää kun firman veroparatiisissa sijaitseva tukkuliike ostaa tehtailta ja alkutuottajilta tavaran 1 eurolla, paikallinen myymälä tai ketju ostaa sitten saman tavaran tukkuliikkeeltä 9 eurolla ja myymälä myy 10 eurolla, niin veroja ei makseta kuin 1 eurosta(miinus verovähennettävät muut kulut) vaikka voittoa tuli 9€ ja sen jälkeen voidaan sanoa "rehellisesti", että maksettiin verot ihan lainsäädännön mukaan. Näin minä ainakin toimisin jos olisin monikansallinen halpakauppaketju...
0

pepeplus

Tästä tulikin mieleen että miksi kukkahattutädit ei ole nostanu tästä perheväkivallasta haloota ja pakottanu sarjaa luopumaan siitä?
0

MösjööTipsu

Essoc Pakko kuitenkin nipottaa, että lidl on moninkertaisesti suurempi yhtiö kuin S ryhmä ja Kesko. Vitsi vähän ontuu kun pienemmät haukkuvat isompaansa pienemmäksi. Joten minusta vitsi oli hauskempi näin.
+1

SirJakkuson

Niin hyvää puujalkaa.
-2

terapeutti

Mut onhan se hyvä käydä Lidlissä välillä ja huomata, että "jaa eiks nää ollutkaan 70e vaan 40e?" ... kun tottunut sittariin.
+1
+1

pikkumusta

Natsisiva hyvä kauppa. heil hinnoille.
-5

NPN

No nyt on taas surkeeta matskua laitettu...
+17

pireol

Lidl sneiks :--D
+86

Essoc

Homerin pään kohdalla vois olla Keskon ja S-ryhmän logot.