KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Yksi- vai kaksikätinen tacontekijä?

Yksi- vai kaksikätinen tacontekijä?

53 ääntä

16 kommenttia

2020-08-01 12:07:44

2 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+21

april7

Joo tää on varmaan Jenkkilän arkipäivää nykyisin, ei taida poliisit enää kaikkiin kutsuihin lähteä, Defund Police on sitä samaa vasemmisto meininkiä kun meillä, peruutetaan uudet Hävittäjät, lahjoitetaan ne etelä-eurooppaan!

Kommentit

0

Ananatti

Kukahan se ketjussa keskustelun taas politiikan puolelle veti? Eipä ollut taaskaan se, joka aina muistetaan mainita...
0

Normaalijorma

Tuo poliisien määrän lisääminen riippuu hieman muustakin kuin määrärahan lisäämisestä poliisien koulutukseen. Hieman karumman kuvan tilanteesta saa kun lukaisee vaikkapa PoHan lausunnon valtion talousarvioesityksestä. https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatieto/Documents/EDK-2019-AK-265772.pdf ...siis jos mielenkiinto riittää.
+2

kalalala

highlinder100 mutuiletko?vai luuletko koronan piittaavan politiikasta?
-4

highlander100

gilette "EHKÄ luotan kuitenkin enemmän konstaapeleihin.." Siinä tuli se ehkä-sana, joka tarkoittaa, ettet ole varma. Vahvasti tuoksahtaa se, että onko em keskustelua edes käyty. Talousarvioesityksessä on määrätty lisää rahaa poliisille, ja se on faktaa ja löytyy myös netistä nämä päätökset. Ja tämä päätös on tehty Marinin hallituksen toimesta, että se siitä mutuilusta. Marinin hallitus on tehnyt erinomaisia päätöksiä, koronatilanne kertoo siitä. "Populisti"maissa tilanteet on toisin, Trump, Johnson, Bolsonaro, Erdogan.. erittäin huono tilanne. Em tyypit eivät ota vastuuta mistään.
+2

tilastokeskus

gilette Mitä konstaapeleiden mielipiteillä on tekemistä ensiavun, palokunnan ja virkavallan rahoituksen kanssa? Ja miten Marinin hallitus liittyy tähän jos asiat ovat sun mielestä olleet huonosti jo vuosia? Sisäministeriön talousarvioesityksessä vuodelle 2020 lisätään rahoitusta poliisille, ja hätäkeskuspäivystäjiä palkataan ja koulutetaan lisää: https://valtioneuvosto.fi/-/1410869/sisaministerion-talousarvioesitys-vuodelle-2020. Marinin hallitus on myös lisännyt poliisin määrärahoja tälle vuodelle, kuten highlander100 sanoi, mutta se on koronan vuoksi.
-1

BetBet

gilette Luotat konstaapelien juttuihin siitä onko hallitus lisännyt määrärahoja vaiko ei :D :D
0

SosiaListiEpäAlinen

hexagon Voi siellä olla useampiakin 2 kätisiä miehiä, mutta yksittäinen yksikätinen mies ei kuulemma kykene valmistamaan tacoja, paska puhetta.
+2

gilette

highlander100 Ehkä luotan kuitenkin enemmän konstaapeleihin joiden kanssa on tullut juteltua ja jaan heidän näkemyksen sekä huolenaiheet siitä minkälaiseksi suomi on tullut ja varsinkin minkälaiseksi se muuttuu tulevaisuudessa. Voisit sinäkin käydä joskus jutttelemassa näille ihmisille jotka ovat kosketuksissa realismin kanssa jatkuvasti ja kysyä miksi he eivät ole samaa mieltä kanssasi asioista, vaan äänestävät opposiota. Fiksuna ihmisenä voit myös miettiä miksi en tunne yhtäkään virkavalllan edustajaa joka haluaisi tukea vihreää puoluetta tai monikulttuurisuutta...
-9

highlander100

gilette Horiset taas kerran omiasi pelkällä luulolla ja mutulla. Marinin hallitus on tänä keväänä lisännyt 5,6 miljoonan euron määrärahan poliisille. Samoin poliisien määrää hallitus on lisännyt nostettavaksi 7500 henkilöön. Että se siitä sun höpinöistä. Kannattaisi ottaa asioista selvää, ennen kuin lähtee tekemään itseänsä naurunalaiseksi kommentoimalla omiaan.
+3

Ressumies

gilette Mutkun persut ja monikulttuurisuus ja hetkinen....
0

gilette

april7 Poliisin vasteaika venyy valtaosilla paikkakunnista joka vuosi eikä kaikkiin tehtäviin edes ehditä. Hätäkeskuslaitoksia on lakkautettu niin, että niissä toimiva henkilö ei usein tunne soittajan paikkakuntaa ja apu ei löydä perille silloin kun hätä on suurin. Ensiapu, palokunta sekä virkavallan kapasiteetti on kiistatta alimitoitettu jo nyt, mutta silti valtion budjetista "ei löydy" rahaa vaikka kyseessä on sankarit joiden läsnäolo vaikuttaa ihmisten elämään merkittävissä määrin ja johon kansalaiset haluaisivat panostaa entistä enemmän. Hymyilkää vaan marinin hallitukselle...
+21

april7

Joo tää on varmaan Jenkkilän arkipäivää nykyisin, ei taida poliisit enää kaikkiin kutsuihin lähteä, Defund Police on sitä samaa vasemmisto meininkiä kun meillä, peruutetaan uudet Hävittäjät, lahjoitetaan ne etelä-eurooppaan!
+1

Why

BetBet On kyl todella hauska sarja :D
0

BetBet

Reno 911! Pitääkin katsoa uudemman kerran jossain välissä.
0

hexagon

ei vitsi toiminu ku oli kirjoitettu "men".
+5

Tomizor

Se avunpyyntö meni käsille :D