KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Aukeaako se portti koskaan?

Kaverilla olisi kiire treenailla lähtöjä, mutta portti se vaan pysyy kiinni.

82 ääntä

10 kommenttia

2018-07-11 20:44:26

2 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+130

Grumpy Cat

Ei poikkea mitenkään 15v mopojonnen liikennevalokäyttäytymisestä

Kommentit

+2

Wickerman

haimaalainen Olet tainnut jäädä kehityksessä jonne-vaiheeseen. Varmasti jokainen miestä on lapsena/nuorena "jonneillut". Siitä huolimatta monesti lasten/nuorten käytös ärsyttää normaalijärjellä varustettuja aikuisia? miksi näin? No siksi, koska ikä yleensä tuo järkeä päähän (paljon on myös poikkeuksia). Siitä pääsemmekin heti johtopäätökseen, että lapset/nuoret ovat tyhmiä ja sen takia heitä pitää opastaa. Nykypäivänä valitettavasti vapaa kasvatus on "muodissa" joten opastusta he eivät saa ainakaan omilta vanhemmiltaan. Viranomaiset sitten joutuvat lopulta puuttumaan touhuun.
0

huga

Ihan kuin vaimon kanssa juttelis..
+2

Leksapeksa

Tunturi Super Sport nyt ja aina 5/5 vetäisin kekeä vielä uudestaan ympäri.
0

tuuhee

liskoja Ei se sitten kovin kauan kestäny. Itse vaihdoin suutinta omaan kaksitahtiseen, mutta en kehannut talon vieressä käydä kokeilemassa, että ottaako kierroksia lähemmäksi 13000rpm vai 14000rpm.
+2

liskoja

Grumpy Cat Mutta täytyy kyl myöntää että nykyään pojilla on mopot kunnossa nimittäin ite ajoin 90 luvulla semmosella Peuskulla missä roikku etulamppu, penkki oli kiinni vaan omalla painolla ja jarrutkaan ei aina toiminu vaikka mopo kulki sen 85km.
+2

slerbahuuli

Soramontulla ihan jees ja mukava kuulla mopon ääni, jossa on potkua. Tuostakin kuuluu pääasiassa imuäänet. Sitten "in real life" vituttaa, kun kello 02 yöllä mopojonnet ajaa läheistä suoraa talon ohi kuvitellen, että se hieman väljä 49cc vakiopaska on jotenkin tehokas, kun äänenvaimennin puuttuu tai tilalla on maaliämpäri.
-4

WoofBear78

Ikuinen valituksen aihe....teinit.Kaikki me ollaan oltu samanlaisia velliperseitä.
-5

haimaalainen

DRAVENN jännä mite aikuisena niin vallan ärsyttää nuorten pelleilyt. Mie annan heidän ainaki pelleillä ja kokeilla kaikkea rauhassa kuhan ei kenenkää henki tai terveys oo vaarassa. Itsekkin pelleilin ja pelleilen toisinaan vieläki vaikka en mopolla.
+5

DRAVENN

samanlaista perseilyä oli viikko sitten viereisen kaupan pihalla 2230 aikoja. Oikein sydäntä lämmitti kun poliisit ilmesty siihen parkkikselle ja parilta jonnelta lähti kortti viritetystä pelistä.
+130

Grumpy Cat

Ei poikkea mitenkään 15v mopojonnen liikennevalokäyttäytymisestä