KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Mersumies

62 ääntä

26 kommenttia

2018-08-10 15:32:22

3.7 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+153

Tapsapoika

Tuollaisia miehiä kun on valitettavasti oikeastikki olemassa.
+101

Froqert

Aina huumori perustuu jotenkin tosielämään. Tässä sketsiä ei erota kyllä todellisuudesta. T: Autoalalla työskentelevä
+81

tsiku

Kyllä rahamiehen tunnistaa siitä kun se ajaa vanhalla ooppelilla! Millään normituloisella ole varaa pitää vanhaa ooppelia.
+27

Matti Saari

Tämä automerkki, jolla itse satun liikkumaan on ylivoimaisesti parempi, kuin muiden valitsemat automerkit.
+7

iJöpötin

Minä ajan Mazdalla, kyllä minä tästä nyt mieleni pahoitin

Kommentit

-4

rap

Äijähän puhuu asiaa :D t.Mersumies
0

Why

Joo, joo. Tehty matka on tehty. Ihan ..tun sama millä. Kun auto hajoaa se ei merkkiä katso. Leimattu auto on hyvä.
+1

nostokurki

Retrotäpinöissäni ostin kaverin naapurilta halvalla -90 Sunnyn, ajattelin että käytän leimalla ja ajelen työmatkat, kun oli niin siistikuntoinen. Nyt 3kk myöhemmin siinä on uusi kytkin, sytytysosat, termostaatti, pakoputki sekä 27 tuoretta palaa peltiä ynnä erinäinen määrä pakkelia ja maalia. Ja tietty tuore leima. Auton hinta nelinkertaistui enkä raaski enää ajaa sillä :D
+4

Presidentti

Mä olen nyt vuoden ajellut vm 02 vanhakoppaisella micralla. Tässä on se juju, että tämän vuoden aikana kilometrejä on tullut 8000, eli rapiat 600 kuussa. Eli noin 20 päivässä. Tuossa on siis jälkikasvun kuljetus hoitoon, töihin, firman paketit postiin jne. Mihin vittuun mä tarvisin siis yhtään tuon kummempaa autoa tässä elämäntilanteessa? Liikennevakuutuskin maksoi huiman 106€ kun kerralla maksoin vuodeksi. Autovero nyt on 235€ mutta sama se. Bensaa mennyt kuussa reilu tankillinen, eli 50€/kk, vuodessa 600€. Autoilu maksnaut vuodessa 941€ + määräaikaishuolto ja akku 130, yht 1071€. ei paha
-1

eyeofodin

laittasin farkkumersun jos ei ois niin jäätävän kalliita pitää. mukavia ajaa, kohtuu pieni ruokasia ja tilaa aivan mahoton. toki vanhemmissa joutuu varmaan tukivarsia vaihteleen.
+3

Mendol

Yks vanha työkaveri ajeli vain Audilla, muut on autoja mutta Audi on Audi. Vitutti välillä kuunnella kuin hienoa sillä on mukamas ajella ja mikään muu automerkki ei pysty samaan. Lisäksi sillä oli muutaman numeroa liian iso audin takki. Hän ois sopinu enää ehkä johki kummelin/studio julmahuvin sketsihahmoksi....
0

pakkopulla7

Köyhälle on kaikki kallista.
0

pakkopulla7

Mursunet Kusipäisimpiä kuskeja on tojotan omistajat jotka ajaa pääsäintöisesti 10km/h alle nopeusrajoituksen. Tojotan mittari on ilmeisesti tarkempi kuin oma GPS mittari jonka turvin tykitän audilla ohi, 23v ilman ylinopeussakkoja tällä ajotyylillä.
0

Mursunet

VeikkoVälikäsi se on S-500, 1999 vuoden malli. Omistin sellaisen ja ruostui perhana läpi runkoa myöten. Möin sen lopulta varaosiksi kun en muuta keksinyt. Ostin tilalle toisen Mersun ja nyt olen tarkempi sen ruosteen kanssa.
+1

Mursunet

Ippen olen pannut saman merkille. Audien jälkeen kusipäisimmät näkemäni kuskit jotka kaahaavat, ohittelevat luullen säästävänsä aikaa ja änkeävät väliin ovat olleen farmari Volvo kuskit. Aina kun huomaan erikoisesti ajavan kuskin, alla on jostain syystä toistuvasti farmari Volvo. Onkohan niissä tasainen vitutus mukava vakiovarusteena?
0

Ippen

Volvomiehet on paskapäitä,en tiedä vielä onko ne jo ennen ostamista vai tuleeko volvon omistamalla paskapää.
0

Kantasolu

Ajoin tuoreella E-mersulla työkseni noin kolme-neljä kuukautta mutta se oli kyllä auto joka ei mun ruumiinrakenteelleni sopinut mitenkään. Puolitoista tuntia yhtämittaista istumista sai oikean jalan niin puuduksiin, että ei autosta meinannut ulos päästä. Minä en henkilökohtaisesti tule ikinä haluamaan mersua, loput vuoden taksipestistä ajoin Vitoa joka oli ehkä äänekkäämpi mutta helvetin paljon mukavampi minulle kuin tuo nokallaan maata raapiva Eemeli.
+2

_Lore_

Mersujen yleinen ongelma vain tuppaa olemaan jäätävän nopea ruostuminen, jopa uudemmillakin malleilla.
-2

TapolanMUSTAjööti

Pitkään olen ajellut japanin ihmeillä, mutta nyt on kolmas mersu menossa, eikä voi kyllä valittaa. Auto se on siinä missä muutkin, mutta tekniikka on keskivertoa kestävämpi, joka näkyy katsastustilastoissakin. Itse kyllä ensimmäisen ostin lähinnä koeajolla havaitun loistavan ajomukavuuden ja varusteiden takia, ulkonäkö ei kovin päätähuimaava nimittäin ollut.
+5

Zerppis

Nyt mieleni pahoitin. Terveisin Mazda mies.
0

hexagon

No vähän varauksella suhtaudun kyllä Mersuihin. :D
0

Matsonius

Tapsapoika esimerkiksi meillä töissä, valitettavasti
+81

tsiku

Kyllä rahamiehen tunnistaa siitä kun se ajaa vanhalla ooppelilla! Millään normituloisella ole varaa pitää vanhaa ooppelia.
0

jubs

VeikkoVälikäsi Mediassa Mersu vs Traktori on enemmänkin asiaa aiheesta, mutta lyhyesti "2002-2006 sektori on vaarallisin, TÜVin tilastojen mukaan 2007-> ovat taas hyviä."
+1

juntturi

Meijän firmassa on valtataistelu Mersumiehet vs Volvomiehet. Välillä vähän naurattaa kuunnella heijän väittelyjä...
+4

VeikkoVälikäsi

Mikä mersun malli ja vuosimalli se ruostuikaan nopeammin kuin hernekeitto purkki?
0

jackson

Vitsissä on yleensä puolet totuutta tästä syystä otan mustan tehdyt vitsit aina puoliks vittuiluna mutta tämä oli 100% totista elämää
+7

iJöpötin

Minä ajan Mazdalla, kyllä minä tästä nyt mieleni pahoitin
+27

Matti Saari

Tämä automerkki, jolla itse satun liikkumaan on ylivoimaisesti parempi, kuin muiden valitsemat automerkit.
+101

Froqert

Aina huumori perustuu jotenkin tosielämään. Tässä sketsiä ei erota kyllä todellisuudesta. T: Autoalalla työskentelevä
+153

Tapsapoika

Tuollaisia miehiä kun on valitettavasti oikeastikki olemassa.