KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Olli Immonen sanelee Facebook-päivitystään avustajilleen.

150 ääntä

74 kommenttia

2015-07-26 18:39:12

3.9 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+221

Steinar

Samaan aikaan kun täällä paheksutaan Immosen kirjoittelusta, niin Ruotsissa räjähtelee pommeja!!!
+158

Aprinboobsface

Hitler oli oikeassa
+81

balbow

Asian poliittiseen kantaan sen enempää syventymättä. Onhan tämä nyt helvetin hauska ja hyvin tehty! Hymyilin ääneen.
+78

haisuvatukka

Monikulttuurisuus on hienoa, kun se säilyy. Kulttuurien sekoittaminen ei tue tätä. Pakollisen, oikeasti tarpeeseen menevän pakolaisavun ymmärrän, mutta kulttuurin rikastamisella perusteltua mamuilua en. Sillä tuhotaan molempien kulttuurit. Ei ne saamelaisetkaan ole joutunut rasistileiman alle syrjittyään systemaattisesti helsinki-kulttuuria.
+11

Steinar

Ai niin! Mistä ihmiset voisivat tietää, kun valtamedia ei uutisoi näistä asioista!!! "Zimbabwen hallitus myöntää nyt ensimmäistä kertaa, että maa tarvitsee valkoisia maanviljelijöitä. Aiemmin myös YK on myöntänyt, että Zimbabwe vajosi nälänhätään ja köyhyyteen valkoisten maatilanomistajien häätöjen seurauksena. Mustat eivät ole kyenneet ylläpitämään maanviljelyä, vaikka hallitus luovutti heille valmiit valkoisilta takavarikoidut maatilat käyttöön."

Kommentit

0

frst453

Immoselle 5/5. Vaikka kuinka natsikortit heiluisi. Parempia nekkefanien argumentteja odotellessa...
+3

SuvaitsevainenSivari

Hell by 6 Vaihtoehto ei ole helppo, mutta järkevin. Integroidaan kulttuureiden hyvät puolet, poistetaan huonot. Pakolaiset pitäisi sijoittaa ympäri Suomea osaksi nykyistä asukaskantaa, ei tekemällä pieniä "kulttuurikuplia" jossa esim. Somaleilla on oma pikku lähiönsä, siitä seuraa vain ikäviä asioita. Joukkoraiskaukset, joukkohakkaamiset ym. vaativat sitä samanmielistä "joukkoa" ympärilleen. Tässä mainio kirjoitelma aiheesta http://suomenkuvalehti.fi/americana/en-pida-monikulttuurisuudesta/?shared=2401-2898dd6a-999
+4

DonPuppe

Niin, Immosen vaimo on Bosniasta, Fija etunimeltään.
-2

uvracha

littletongue head; that chasm is very deep between rich and poor here in Finishedland unfortunately. We must sever that first away and then opposition of immigration. Differences of wage are so huge...
+5

Kisoa

Missä suvaitsevaisuus ja sananvapaus, miksi erinlailla ajattelevat tuomitaan? Ei mene hyvin, jos ei ihminen uskalla antaa mielipidettään enää, olkoon se minkälainen tahansa. Sanan vapaus on silti sanan vapaus.
+5

Balrog

Pikkurillipää Ehh. Siis joissain ryhmissä se sopeutuva osa on se vähemmistö. Esim. somalien 13% ja irakilaisten 14% työllistymisaste. Asiaa voidaan ajatella niin yksinkertaisesti, että kun (karkeasti) länsimaalaisilla mamuilla on työllistyminen suomalaisten luokkaa, ja esim. nepalilaisilla (70%), niin mistä heitä kannattaa ottaa mielestäsi valtiojohtoisesti? Ethän ole niin naiivi, ettet usko että yhteiskunnallisilla päätöksillä vaikutetaan ihmisvirtoihin? Miten paljon "taloudellisesti ja kehityksellisesti" tulee tuolta Afrikka-Lähi-Itä-akselilta? Ja tosiaan fundiksia on puolet muslimeista.
+6

Epak

Ku kattelee tuota Ruotsin meininkiä, niin alkaa itsekin olemaan Immosen kannalla.
+1

Pikkurillipää

uvracha I'm not sure what do you mean by that in this case?
-2

uvracha

Pikku rillipaa; you forgot that Finland has still a two parts riches and poors. It's permanent unfortunately...
+2

Horna-

Konettaja Hehhee! oletpas hassu ja nokkela!
+1

Konettaja

Poliisi33 "Kansanmurhalla tarkoitin länsimaissa tapahtuvaa kansanvaihdosta, jossa valkoiset ihmiset korvataan ei eurooppalaisilla." Sillä lailla! Missäs kohtaa se murha tapahtuu? Minulle täysi mysteeri. Pikkurillipää & Balrog Argumentointianne on ilo seurata!
0

Da-gi

Olispa aatu viel mestoilla.
0

Pikkurillipää

Hell by 6 Sepä se, kun Immosen puheenvuorossa ei puhuttu islamilaisesta maahanmuutosta vaan monikultturismista. Suomessa on saamelaisia, romaneja, venäläisiä, ruotsalaisia ja muita pohjoismaalaisia, keskieurooppalaisia, aasialaisia... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Pääasiassa työskenteleviä ja opiskelevia ihmisiä. Immosen puheet ovat vaarallisia siksi, että ne kasvattavat kuilua kantasuomalaisten ja maahanmuuttajien välillä. Tuo kuilu on se, mistä todelliset väkivaltaisuudet ovat nousseet Euroopassa. Kysymys onkin siitä, mitä voisimme tehdä toisin, jotta kuilua ei syntyisi.
+1

Pikkurillipää

Balrog Toisin sanoen vika on tämän päivän systeemissä? Siitä olen samaa mieltä, että systeemi ei toimi ihan niin hyvin kuin pitäisi. Mutta siihen en usko, että voidaan lähteä rajaamaan tietyn kansanryhmän/ryhmien Suomeen tuloa niiden pienen mutta sitäkin äänekkäämmän vähemmistön vuoksi, joita esim. äärimuslimit ovat. Sen sijaan kannatan mm. Suomessa huomattavasti kovempia rangaistuksia esimerkiksi väkivalta- ja seksuaalirikoksista kaikille kulttuurisesta taustasta riippumatta. Taloudellisesti ja kehityksen kannalta meillä ei ole varaa sulkea mitään kulttuurista ryhmää pois Suomesta.
+1

Balrog

Pikkurillipää Faktisesti kyllä. Mutta se, mikä nykyään ilmenee monikulttuurillisuutena ei ole sitä todellisuudessa. Jotkut kulttuurit eristäytyvät omiin sulkeutuneisiin yhteisöihinsä, eivätkä sopeudu uuteen maahan (tämä johtuu osaksi vastikkeetonta rahaa jakavasta systeemistä). Jotkut kansallisuudet sitten tuovat sitä hyvää, ja rikkautta kaikille, toki. Itse näkisin fiksuna sellaisen pragmaattisen vaihtoehdon, että tosiaan harjoitettaisiin sitä "tilauksesta", eikä ideologisesti, jolloin voisimme nauttia vain hyvistä puolista. Rikkaudesta. Siinä olisi järkeä. Mutta nykymeno ei ole sitä.
+1

Pyrexy

Monet puhuvat matkasta ja monet määränpäästä. Itse haluaisin todellakin jo estää sen matkan sinne jonnekkin.
-6

SuvaitsevainenSivari

Hell by 6 Joopati joo, Islam sitä Islam tätä. Se mikä on suurin murhaaja kautta historian on viha tiettyä väestöä, uskontoa tai ideologiaa kohtaan. Sinä vihaat Islamia, siitä syystä edesautat sitä mitä olevinaan vastustat. Ne Islamisistit jotka vihaavat muita uskontoja pelaavat samaan alati kasvavaan kierteeseen, joka päättyy sotaan. Joku osapuoli lopulta voittaa sodan, miljoonat kuolivat siinä sivussa ja homma rauhoittuu taas pariksi sukupolveksi. Kunnes syntyy uusi vellihousuidioottien sukupolvi, joka taas pistää homman aluilleen oppimatta mitään. Asiat eskaloituu sinunlaisten vuoksi.
+1

SuvaitsevainenSivari

Ylläri, rasia on Immosen puolella, vaikka jätkä on seinähullu uusnatsi. Noh, voitaisiinpa pikakelata tämä homma ohi, perustakaa keskitysleirit tappakaa muutama miljoona vääränväristä ja herättäkää minut sitten kun holocaust 2:sta paheksutaan kovasti.
-3

Paheksu

Immonen muistuttaa ulkoiselta habitukseltaan ihan näitä kouluampujia. Hissukan koulukiusatun näköinen tyyppi. Jonkun pitäis mennä tekemään sille tolppatemppu.
+5

KuuFFi

Sananvapaus on asia mitä vastaan nämä tekopyhät idiootit hyökkää.
+1

Mandula

Bruce Lee Ehkä kannattaisi perehtyä tähän kirjoitukseen, ennen kuin enempää paheksut. Saatat huomata, että olet käsittänyt asian väärin, kuten aika moni muukin: http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199007-ohipuhumisesta-maarittelyyn-monikulttuurisuus
0

hottub

Jack Reacher Katsoin muutaman jakson, ja tulin siihen tulokseen, että on vähän kuin vanhan ämmän pieru... Puolet paskaa.
0

Bruce Lee

Saamelaisten kulttuuri on euroopan vanhimpia, se jos mikä pitäisi yrittää säilyttää alkuperäisenä. Suomalainen kulttuuri on saanut vahvat vaikutuksensa Venäjältä, Ruotsista ja Saamesta. Onko perisuomalaista kulttuuria olemassakaan?
0

Bruce Lee

Ei ole kyse suvaitsemisesta vaan sanojen oikein käyttämisestä. Suomi on monikulttuurillinen maa, on aina ollut, vai unohditteko ihmiset että meillä on suomenruotsalaisia, romaneja, tataareja ja saamelaisia? Maahanmuutto ja monikulttuuri ovat kaksi täysin eri asiaa. Immosen jutussa en paheksu mitään muuta kuin sanojen epäkorrektia käyttämistä.
+9

Mandula

Huomaa hyvin, miten suvakkien aivot suli tuon päivityksen jälkeen. Mitäs nyt, kun "hyökättiin" monikulttuurisuuden kimppuun, eikä minkään kansanryhmän/maahanmuuttajien kimppuun? Mikään laki ei tätä kiellä (vielä), eikä oikein ole osoittaa ketään "uhriakaan" tässä tapauksessa. No, se ei estä "rofessoreita" ja päätoimittajia laumoineen julkaisemasta rasismiryöpytystä päivätolkulla..
+4

Mandula

"Monikulttuurisuus on rikkaus!" (käännös: mokutus tuo rikkauksia niille jotka sen ovat työkseen saaneet, suomalainen veronmaksaja maksaa kyllä).
+4

mieli

haisuvatukka Olen pohtinut myös että meneekö matkustelusta mielenkiinto maahan jossa on maan oma kulttuuri raiskattu esim. muslimikulttuurilla. Itse valitsisin (jos rahatilanne sallisi) semmoisen lomakohteen missä ei olisi yhden yhtäkään muslimia ja moskeijaa.
+7

Downing

Näille suvakkihörhöille kaikki sellainen on vihapuhetta mikä ei sovi heidän aatemaailmansa viitekehykseen. Ovat vielä lanseeranneet vihapuheen sananvapautta suuremmaksi määreeksi ja sitten kun ei enää luonnolliseen tapaan osata argumentoida niin tämä vihapuhekortin heiluttelu on kaatava jokaisen esitetyn eriävän mielipiteen. Täysi tuki Immoselle täältä. Jatka samaan malliin!
+2

shahira

jopa viikinkien jumalat oli lainattu muualta, nimetty uusin nimin. monikulttuurisuus ilman maahanmuuttoakin ollut ja tulee olemaan aina.
+3

kappakeepo

Politiikkaa ja mamukeskustelua Rasiassa... Riemurasia tarvii erillisen foorumin jossa väitellä näistä asioista.
+2

MrFiufaufou

Kyllä se Suomi tarvitsisi yhtä vahvan johtajan mitä Hitler oli, vaikka ei sakkia uuniin tunkisikaan.
0

Candlejack

Miehessä ei ole vikaa niin kauan, kuin ei ammu ittees bunkkerissa.
+6

OGMack

maahanmuutolla ratkasta mitään niitä on siellä pari miljardia eikä se tulva lopu mihinkään...
-2

uvracha

Death Angel; His mother was a jude and finally shot himself:O...
0

Bouner

Onse. Jos mulla olisi puoletkaan tuosta lavakarismasta niin johtaisin tätä lampaitten ja tanttojen maata tittelillä Keisari. Keisari Bouner I
-4

uvracha

This is Ausjoke...
+5

Valkoinenkuolema

Tuo onkin ehkä irvokkainta ... mamujengit heittelee toisiaan kranaateilla että kuka hallitsee malmöä. Samalla sivulla sitten tuomitaan immosen kirjoitukset, toki tuo immosen setti oli aika huonoa retoriikkaa mutta siltikin.
+2

FernandoSolo

Ei voi kieltää etteikö kaverin julkaisu ollut todella lähelle äärioikeiston palopuhetta ja siksi aika heikko esitys, vaikka aihetta moiselle voisi ollakkin. Voidaan kuitenkin haukkua pystyyn tämän myös toisen leirin pellet jotka ovat heti tukkimassa toisen suuta jos sieltä tulee jotain joka on ristiriidassa oman maailmankuvan ja katsomuksen kanssa. Kaveri ei osoittanut sormella ketään, tai nimennyt mitään ryhmää joten vihapuhe ei ihan pidä paikkaansa ja kyllä helvetissä sananvapauden tulee päteä ja antaa ihmisten parhaassa, tai pahimmassa tapauksessa antaa tehdä itsensä naurunalaiseksi.
-6

Pikkurillipää

Balrog Viittasin ulkosuomalasiin, sillä myös maailmalla suomalaiset ovat muodostaneet omia kulttuurillisia yhteisöjään. Yhteisöjä valtakulttuurin sisällä, eivätkö he ole olleet luomassa monikulttuurisuutta muihin maihin, kuten USA:an? Ja vieneet samalla omaa osaamistaan, tieto-taitoaan ja omaa kultturiperimäänsä maahan? Ei kansainvälisyys ole monikulttuurisuudesta täysin erillinen asia. Jos kaupankäynti ym. mainitsemasi kansainvälinen toiminta tapahtuisi aina vain 'tilauksesta', se olisi huomattavasti yksipuolisempaa. Monikulttuurisuus luo kansainvälisyyttä jatkuvan vuorovaikutuksen kautta.
+7

Balrog

Pikkurillipää Kehottaisin ottamaan selvää mitä tarkoittaa monikulttuurillisuus siten, kuin sitä nykyään toteutetaan, ja mitä tarkoittaa kansainvälisyys. Sekoittelet iloisesti puuroja ja vellejä siellä. Immoset eivät vastusta kansainvälisyyttä: kaupankäyntiä, tietotaidon, osaamisen, teollisuuden ja työvoiman kanssakäymistä maiden välillä. Se vaan kun nykyään monikulttuurillisuus on sitä, että porukkaa lapataan tänne kehitysmaista, ja sitä perustellaan sillä, että kehittyneissä sivistysvaltioissa on osaamista. Tuo "rajat kiinni" -hokema on täysin olkiukko. fi.wikipedia.org/wiki/Olkinukke
+11

Balrog

Vielä Vibrationpunk sen verran, että maailman eniten vainottu uskonnollinen vähemmistö on kristityt muslimimaissa. Tietyissä Ruotsin lähiöissä ei ole turvallista elää juutalaisena tai valkoisena. Euroopassa asuvista muslimeista noin 50% on fundamentalisteja (kristityistä 4%), ja heidän näkemyksiin vähän kuuluu se, että muslimit ovat parempia ja etuoikeutetumpia kuin muut, ja ansaitsevat tulla alistetuiksi (tai pahempaa). Se on osa heidän kulttuuris-uskonnollista moraaliaan. http://phys.org/news/2015-01-islamic-fundamentalism-marginal-phenomenon-europe.html
+1

highlander100

Poliisi33 "Valkoisten kansanmurhalle"? Onkohan sulla nyt joku lääke jäänyt ottamatta kun harhoissa puhut? Onko täällä Suomessa valkoista kansaa murhannut muut kuin omat valkoiset suomalaiset?
+8

Balrog

Tämä kohu on aivan poikkeuksellisen naurettava. Media kaivanut esille joitain vassariasiantuntijoita, jotka eivät kykene ymmärtämään lukemaansa. Siinä tekstissä puhutaan poliittisesta ilmiöstä nimeltä monikulttuurismi. Ei siis ihmisistä, ei taistelusta ihmisiä vastaan, vaan poliittistä ilmiötä. VMP. Retoriikasta sen verran, että jos kehotan taisteluun köyhyyttä vastaan, niin tarkoittaako se, että vihaan rikkaita? Vai kenties köyhiä, vai mitä? Ei sellaisia johtopäätöksiä voi vetää. Eikä mutkia voi vetää suoriksi. Suurin osa suomalaisista voisi hyvinkin allekirjoittaa Immosen tekstin, väittäisin
-1

Pikkurillipää

Steinar Ja meidän pitäisi siis tehdä sama virhe ja kasvattaa kuilua maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten välillä? Niinhän se on ollut mm. Etelä-Afrikassakin ja tuosta kuilusta ovat kasvaneet nykyiset ongelmat joita siellä on. Suomessa nousussa ollut nationalismi ajaa samaan kariin, sitä kannattaisi miettiä. Nyt pitäisi miettiä mitä tehdä TOISIN, jotta sama ei toistuisi enää missään muualla.
+11

Balrog

Vibrationpunk Tuo on vähän ontuva rinnastus yhteiskunnan ja musiikkimakujen välillä. Se mitä Immonen ym. usein eivät täsmennä on, että he vastustavat haitallista monikulttuurillisuutta. Ei ongelma ole ne japanilaiset, jotka syövät sushia tai saksalaiset makkaroidensa kanssa. Ongelma on palavat lähiöt, seksuaali- ja väkivaltarikollisuus, uskonnollinen fundamentalismi, terrorismi ja kaikenlaiset konfliktit, joita tietystä suunnasta tulevat mamut tuovat mukanaan. Eivät tietenkään kaikki, mutta puhutaan tilastotieteestä ja todennetuista seurauksista, joista on empiirisiä havaintoja Euroopasta.
-10

Pikkurillipää

Ulkomailla eläviä ensimmäisen ja toisen polven suomalaisia on ainakin 800 000. Tällaisten immosten logiikalla pitäisi jokaisen suomalaisen palata maahansa ja vetää rajat kiinni,muiden maiden tulisi tehdä samoin. Suosittelen joskus käymään ulkomailla muuallakin kuin turistirysissä niin näkee että suurin osa ihmisistä on ihan samanlaisia kuin naapurin Jarmo ja Pirkko. Hyviä, inhimillisiä ja ihan vaan tavallista ja turvallista elämää haluavia niinkuin kuka tahansa meistä. Rajat kiinni sitten mietittäisiin, missä on mm.ulkomailta tuleva teknologia ja tieto-taito. Tuohivirsuja väkertämään siitä jo!
+9

Xporter

Poliisi33 Tarkottama kansanmurha on sitä, että mm. Suomen ja Euroopan valkoinen kantaväestö ajetaan afrikka ja arabilaisen kehitysmaaväestön tieltä pois. Ei tulla osaksi yhteiskuntaa, vaan yhteiskunnan osaksi. Ei tulla eri kulttuurista, vaan tuodaan eri kulttuuria. Sillon alkaa nykysen kaltaset jo käynnissä olevat ongelmat ympäri Eurooppaa.
-2

Pikkurillipää

Poliisi33 Mitä valkoisten kansanmurhaa on tällä hetkellä Suomessa? Voisitko selventää...
+11

Steinar

Ai niin! Mistä ihmiset voisivat tietää, kun valtamedia ei uutisoi näistä asioista!!! "Zimbabwen hallitus myöntää nyt ensimmäistä kertaa, että maa tarvitsee valkoisia maanviljelijöitä. Aiemmin myös YK on myöntänyt, että Zimbabwe vajosi nälänhätään ja köyhyyteen valkoisten maatilanomistajien häätöjen seurauksena. Mustat eivät ole kyenneet ylläpitämään maanviljelyä, vaikka hallitus luovutti heille valmiit valkoisilta takavarikoidut maatilat käyttöön."
+7

Steinar

Oletteko tutustuneet Etelä-Afrikan tilanteeseen jossa tapetaan, ryöstetään ja raiskataan valkoisia? Nyt siellä on hetätty siihen että maa tarvitsee valkoisia, kun eivät idiottit osaa itse tuottaa ruokaa! Siinä on teille valkoisten kansanmurhaa!!!
+1

Pampo

Poliisi33 "EI valkoisten kansanmurhalle." Tuota tuota.. nyt kannattaisi varmaan pistää tietokone ja hommafoorumi kiinni ja mennä oikeitten ihmisen pariin sinne ihan oikeaan maailmaan. Tai voit tietenkin pistää todisteita tästä "kansanmurhasta" ja kääntää kertaheitolla vihervasemmistopäläpälämedian aivopesemien suomalaisten päät. Pakko myös kysyä, että mitä sää yrität saavuttaa tolla natsisymboliikalla? Vähän vie pohjaa noilta sun jutuilta kun hitlerit ja natsien aurinkopyörät pyörii profiilikuvissa mukana.
+6

Seppo987

Immonen on pohjimmiltaan ihan oikealla asialla. Monikulttuurisuuteen liittyy paljon negatiivisia ilmiöitä, kuten rikollisuus, palavat lähiöt, valtava julkisen sektorin kulutus. Nämä on käyty läpi jo vuosia sitten mm. Halla-ahon toimesta, joten kohu on sinänsä turha. Ei monikulttuurisuuden vastustamisessa ole mitään uutta. Mutta tuo Immosen paatoksellisuus ehkä meni hiukan yli.
+78

haisuvatukka

Monikulttuurisuus on hienoa, kun se säilyy. Kulttuurien sekoittaminen ei tue tätä. Pakollisen, oikeasti tarpeeseen menevän pakolaisavun ymmärrän, mutta kulttuurin rikastamisella perusteltua mamuilua en. Sillä tuhotaan molempien kulttuurit. Ei ne saamelaisetkaan ole joutunut rasistileiman alle syrjittyään systemaattisesti helsinki-kulttuuria.
0

Heso

Hyvin toteutettu video ja nauroin. En rummuta maahanmuuttoa, koska juntti, mutta pitääpi olla pieni sielu, jos haluu tollasia aivopieruja laskevan ihmisen päättämään maan asioista.
+9

SirByron

Dranor Breivik oli mielenvikainen. Ihminen, joka yllyttää itsensä vihaamaan jotakin niin paljon, että lähtee tappamaan asiaan millään tavalla liittymättömiä lapsia on parantumattomasti sairas. Se ettei ole tyytyväinen yhteiskunnan tilaan on vain tekosyy. Mielenvikaiselle siitä tulee tärkein syy.
+4

jawhead

Monikulturismi = ideologia, joka arvottaa ihmiset etnisyytensä mukaan. Miksei Olli Immonen saisi vastustaa tätä selkeän rasistista ideologiaa?
0

Kuoleman enkeli

Kertakaikkisen karismaattinen mies. Kyllä ihan värisyttää kuulla näitä puheita.
+3

tomppa75

sentäs joku uskaltaa tuoda unelmansa julki...
0
+4

SHOT(by)GUN

Hitler 5 / 5!
+7

Jeppe-epeli

Suomi ei tarvi enää yhtään lisää populisteja. Sen sijaan Halla-ahon kylmänrauhallinen järkikeskustelu on erittäin tervetullutta.
-8

Muikku89

Hitler 0/5 + Immonen 6/5 = 3/5
-3
+3

xaquilda

Valkoisten kansanmurhalle? Really?... Näitä asioita ajavien tyyppien ongelma on juuri se, että suurin osa niistä ei ole kamalan järkeviä, ja siksi ne möläyttää kaikenlaista noloa. Musta on ihan hyvä, että maahanmuuttokriittisen puheen pointiksi ei riitä se, että "jamal saa liikaa rahaa koska vituttaa kun olen itse työtön", kyse on kuitenkin politiikasta. Toisaalta on totta, että trendi maahanmuuton kasvattamisesta on edelleen päällä, ja kaikki sitä vastaan sanottu koetaan rasismina. Sama uskottavuusongelma kuin feminismillä, suuntaan ja toiseen mesoaminen vie pohjan järkeviltä pointeilta.
+221

Steinar

Samaan aikaan kun täällä paheksutaan Immosen kirjoittelusta, niin Ruotsissa räjähtelee pommeja!!!
0

morte74

Tahdetkin toimivat nyt Unix ja Firefox yhdistelmalla
+2

Silli3000

Ohan toi Immonen ihan täysi idiootti ja tekee noine kannanottoineen lähinnä vain hallaa ajamilleen asioille.
+81

balbow

Asian poliittiseen kantaan sen enempää syventymättä. Onhan tämä nyt helvetin hauska ja hyvin tehty! Hymyilin ääneen.
+3

Xporter

Onko ihan varisverkoston tai vastaavan tekemä?
+2

ahonenj

Koska Hitler suoraan 5/5
+1

JJAL

Hyvä teksti oli.
+158

Aprinboobsface

Hitler oli oikeassa
-1

SirByron

No, Vibrationpunk! I will avenge you!
+3

Jack Reacher

https://www.youtube.com/watch?v=d5lGD9SujEs Suosittelen, jotta saisitte vähän eri perspektiiviä historiaan.