Quantcast

KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Ruski boy, we have warm welcome to you.

62 ääntä

37 kommenttia

2022-05-10 12:41:47

2.5 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+86

herald

Joo kyllä Suomi on varautunut se tiedetään naapurissakin, mutta turha provosointi ei mielestäni ole viisasta. En lähtisi Venäjän kaltaiseen uhoomisleikkiin mukaan. Tuskimpa kukaan meistä sotaa haluaa, toivottavasti.
+49

Pirtu2000

Intti oli ihan kiva. Eikä ne melkein vuosittaiset kertauksetkaan haittaa. Mutta ku ajattelee et joutus tuolla olee jos sota tulee, ei huvita yhtää sotia.
+29

Garbanzo

"hieman" oma näkökulma muuttunut ryssiin. Parikin kertaa koettanut tehdä tästä kyselyä, mutta eiköhän ne vaihtoehdot ole aika selkeät. Itse en luota enää yhteennkään venäläiseen, enkä toivota tervetulleiksi. "Ei ne tavalliset venakot ole rikollisia" No, ketkä siellä sitten ryöstää ja raiskaa.

Kommentit

0

kalleki

kannattaa käydä kysymässä mikä se olikaan "sodan ajantehtävä".itsellä on pariin oteeseen muuttunut vain pahemmaksi
+1

juippi10

Kotisohvalla pikkukaljoissaan on helppo kuvitella olevansa Rambo. Eriasia sitten, kun kranut ulisee, tykit jauhaa ja ilma on sakeana rautaa. Siellä ne enimmät uhot ja tappamishalut laimenee.
0

GRESHAL-357

intistä 10 vuotta aikaa kertaataakaan ei oo kertaus lappua tullu joko oli liian särmä tai liian töhö tai molemmat
+1

Metabolic11

Piti mutettaa ja laittaa Hell March taustalle.
+1

StefaH

Jotenki tuntuu et jotkut globalisti porukat oikein haluaa, että Suomi joutuis sotaan Venäjän kanssa joten antavat sitten helvetin huonoja vinkkejä ja avustuksia meille, mikä sitten vain provosoi Venäjää.
+3

Garbanzo

Minusta pitäisi ehdottommasti olla viiden tähden media.
-1

SupaKillah666

Snow mound: *laughs in Finnish*
0

väiski1234

kaljamaharolli Täähän se on, tai siis ite oon jo ollu monta vuotta sitä mieltä, että kun näin yleensäkkin vituttaa, niin sulla on kaksi vaihtoehtoa. Purkaa vitutus tai ratkaista ongelma. Ekassa siirrät sen paskan olon eteenpäin ja no ei se ratkaise sitä ongelmaa. Toisessa pitää olla vähän strategisempi ja miettiä oikeaa lähestymistapaa, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen, mutta joudut nielemään vitutuksen. Toisaalta, jos aina nielet vitutuksen nii on silläkin varmaan vaikutuksensa.
0

väiski1234

Hetzer Tää, oisin täysin taistelukyvytön, jos en saisi gluteenitonta ruokaa.
-1

crog

Red Alert 2 all over again. Finnski versio :D
+3

Vepsi

torsponaattori Otappa myös huomioon että Venäjä on menettänyt kalustoaan ihan hitokseen. Ja uusia ei ole tulossa, koska hyvin monessa sota kalustossa käytetään länsimaisia komponentteja joita venäjä ei osaa itse tehdä. Esim hävittäjissä on yli 80 tärkeää komponenttia mitkä tulee länsimaista. Toisessa maailmansodassakin ois ollu toinen lopputulos jos neuvostoliitto ei olis saanut niin paljon materiaali apua yhdysvalloista. Ja nyt tätä apua ei ole tulossa. Eli lyhykäisyydessään Venäjällä ei ole yksinkertaisesti resursseja käynnistää toista sota retkeä ihan hetkeen jos koskaan enää.
-2

sattanen

Kaikki sodat on hävitty ryssille... Olisiko tällä kertaa poikkeus, kun ryssän kamat on ukrainassa?Vai pitäiskö nyt ennakoida, ja miehittää venäjä?
0

kapo79

Onkos tämä sitä informaatio vaikuttamista? Venäläiset rasialaiset kauhuissaan?
0

Da-gi

Hevy soi ja uho on aina kova ja kun pistetään jätkät tekemään jotain niin ei pysty juoksemaan ei harjoittelemaan kun reservissä oltu aika on käytetty kaljanjuomiseen ja paskanjauhamiseen!
+5

tsaina

Eihän se sota toiveissa ole, mutta itse olen päättänyt, että jos se siihen menee, niin sitten tapellaan. Pakolaiseksi en lähde koskaan ja ryssän miehitys tarkoittaisi käytännössä kansanmurhaa.
+2

BusaSnowman

Lisäksi vaatia turhaan maksetut sotakorvaukset takaisin korkojen kera. Ja ottaa HETI kaikki ryssien maa- ja kiinteistöomistukset pois.
-3

BusaSnowman

Teretulemasta vaan Raatteentie ver.2.0 odottaa! Viimeistään nyt poliitikkojen pitäisi vaatia puolueeton tutkinta kumpi ampui Mainilan laukaukset ensin. Jos ryssä, niin sitten Karjala takaisin. Saataisiin vilja- ja metsäaitta takaisin. Toki tyhjennettynä ryssistä. Sitten Pariisin rauhansopimuksesta irtautuminen, kyllä Suomella pitää olla oikeus tehdä esim. ydinvoimaloita ja sukellusveneitä, jos haluamme. Hanhikivikin valmistuisi vieläkin likimain ajallaan, jos kopioisimme Olkiluodon voimalat. Nehän todettu toimiviksi...tai ainakin näin on meille kerrottu.
+1

antennihousu

Pirtu2000 Mäki mietin tota yks päivä jos sota tulis nii ei se kyl ois loppujen lopuks kiva kenellekään
-5

uvracha

Long-range missile and that's it
+1

iJeSaRi

yllätyin kun tämä ei tullut käyttäjältä: tappajafin
0

kaljamaharolli

Meillä pitää olla kahden Pataljoonan verran porukkaa valmiina ottamaan Petsamo takaisin samantien kun uudet "Mainilan laukaukset" -ammutaan. Parissa kuukaudessa olen joutunut muuttamaan kantani Putinin tavasta ajatella rajanaapureista, mutta edelleen haluan uskoa, että Russofobiaan ei pidä sortua eikä ryhtyä. Ongelma on Putin ja hänen hallintonsa, ei kansa jota he sortavat. Ukrainan raiskaukset selittyvät palkka-armeijan huonolla kurilla ja vanhan liiton sotatilan sääntökirjalla. Olihan niitä "kenttäpatjoja" Suomenkin sodissa.
+1

Hetzer

Japqe muuten nauratti paitsi tuo gluteenittomat ruuat olisi varmaan kirjaimellisesti kiva paskoa itsensä hengiltä -25c pakkasessa vain sen takia noh koska "gluteenittomat ruuat ovat vain vege pelleille"
0

KleptomaaniX

Videon laatu on peruna, mutta silti lämmitti vanhan tykärin sydäntä.
-2

Onanaattori

herald Tämän vuoden aikana Suomessakin on alkanut älytön Venäjän provosointi jopa valtamediaa myöten. Jos internetissä liikkuvat jutut pitävät paikkansa niin yksi syy sille miksi Venäjä hyökkäsi Ukrainaan on, että ukrainalaiset uhosivat ja provosoivat Venäjää kauan.
-2

pete27

Mettiköissä edelleen näköjään käydään me suomalaiset sotamme jos sellaseen joskus jouduttas. Ukrainassakaan ei varmaan paljoa ole poteroita ja juoksuhautoja kaiveltu. Tietty videoon on pakko saada kuvaa ja kaupungeista ei sitä saa, mut hyvin kaukana toi todellisuudesta on.
+2

Luuserikopla

Infran menetys Venäjän pelkurimaisessa sodankäynnissä kaukoasemista olisi ihan valtava. Siviilituhoista ja kärsimyksistä puhumattakaan. Ja kun Suomessa ollaan kasattu kaikki munat samaan koriin. Poliittinen hermokeskus, tietojärjestelmien ylläpito ja käyttäjät sekä sotilasesikunta pahimmillaan yhdellä pommilla nurin - siinäpä sitten esiteltäis maanpuolustustahtoa hajanaisilla sissiryhmillä! Ja Venäjän Murmanskista yltää vaikka jatkuvalla syötöllä Hankoon. Vaikka mikään ei Venäjällä toimisi eikä edes kovin moni asia nykyään järjestyisi, uhittelemaan nyt viimeisenä lähtisin.
-2

SwiiwS

En tajua tälläistä uhoa, ihan ku ei venakoilla olis vastaavaa kalustoa. Tärkeämpää olisi miettiä sitä miesten määrää, ketkä oikeesti pystyvät jotain sotatilanteissa tekemään. Itse ku menin armeijaan 2007, meidän yksiköstä lähetettiin noin 20 äijää pois. Alun perin ukkoja noin 120. Siitä voi laskea karkeasti, kuinka suuri osa väestöstä ei selviä intistä, mites sitten sodasta? Vaikka prosentit olis samat Venäjällä, siellä on porukkaa aika paljon enemmän jotka pystyvät toimimaan. Lisäksi on raportoitu kaikista raiskauksista jne Ukrainassa. Käsi ylös kuinka moni raiskaa jos esimies käskee?
+4

torsponaattori

Vepsi "mitään hätää ei ole". Njaa, vaikka venäjä on "epäonnistunu" tavotteissaan, ni Ukrainsta on käytännössä pyyhitty kokonaisia kaupunkeja pois... Niillä kestää jälleen rakentaminen ja takasin normaalitilaan nousu varmaan kymmenen vuotta sen jälkee ku sota joskus lopuu. Vaikka ei meiltä kieli vaihtus, ni kyllä bensan hinta tuntus pikku ongelmalta siihe verrattuna mitä sota sais aikaseks.
+86

herald

Joo kyllä Suomi on varautunut se tiedetään naapurissakin, mutta turha provosointi ei mielestäni ole viisasta. En lähtisi Venäjän kaltaiseen uhoomisleikkiin mukaan. Tuskimpa kukaan meistä sotaa haluaa, toivottavasti.
0

Scuzzlebutt

Pirtu2000 joo kesälomien jälkeen sitten
+6

Vepsi

Itse ennen kuuluin siihen porukkaan joka oli sitä mieltä että jos venäjä joskus hyökkää niin mehän ollaan helimessä ihan kunnolla. Mutta nyt kun on nähny miten huonosti Ryssillä menny Ukrainasssa niin mieli kyllä muuttunut täysin. Olen nykyään sitä mieltä että ei meillä ole mitään hätää kuuluttais sit natoon tahi ei.
+3

pikkumusta

Tappajafiniltä tuli aikoinaan paljon tälläsen tyylistä kamaa, RR sivistää.
-2

Repostmies

Garbanzo mut sitten toisaalta sinä taas yritit päästä kuuluisuuteen huomiohuoraamalla riemurasiatatuoinnilla.
+29

Garbanzo

"hieman" oma näkökulma muuttunut ryssiin. Parikin kertaa koettanut tehdä tästä kyselyä, mutta eiköhän ne vaihtoehdot ole aika selkeät. Itse en luota enää yhteennkään venäläiseen, enkä toivota tervetulleiksi. "Ei ne tavalliset venakot ole rikollisia" No, ketkä siellä sitten ryöstää ja raiskaa.
+6

Japqe

Mitenköhän hyvä suomen armeijan varutetaso oikeasti on? Onko tarpeeksi gluteenittomia ruokapakkauskia? Miten Tempurin tyköistuvia patjoja? Saako UV-aurinkolaseja kahdet kpl per taistelija? Entä pohjalliset saappaisiin? Onko tarpeeksi orgaanista hyttysvoidetta? Saako jokainen sotilas valtion kustantaman 5g varustetun salatun puhelimen, jolla voi vaikuttaa sodankäyntiin tuottamalla hauskoja klippejä sosiaaliseen mediaan? Drone- ja ohjushankinnat heti jäihin, nämä on vain osa puolustuksen keskeisiä hankintoja jotka pitää laittaa kuntoon ennen yhtään tänne suuntautuvaa erikoisoperaatiota.
+49

Pirtu2000

Intti oli ihan kiva. Eikä ne melkein vuosittaiset kertauksetkaan haittaa. Mutta ku ajattelee et joutus tuolla olee jos sota tulee, ei huvita yhtää sotia.