Quantcast

KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Suhteellisuusteoriaa

taaperoikäisille

48 ääntä

18 kommenttia

2022-08-02 21:20:15

3.9 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+46

SwiiwS

Miten niin vauvoille? Mä täytin just 35 ja silti en ymmärrä tuosta kaikkea...

Kommentit

0

herald

vitut_huumorista Kiitos vastauksesta. Tuo oli jotain, mitä ennenkin olen kuullut kaiken muun lisäksi. Tosin vastausta kysymykseeni en saanut vieläkään... Sitä odotellessa :)
0

vitut_huumorista

herald Hyvä kommentti, mutta ei gravitaatio sinänsä johdu mistään, se on riippumaton ja oli olemassa ennen tätä meidän universumia ja joku samankaltainen voima tän universumin ulkopuolella vetää galakseja luokseen kuin puro roskia kadulta.Jengi hakee pää märkänä alkeishiukkasta, joka toimis gravitaation välittäjänä, mutta ei sellaista ole. Ei meidän aistien kolmelle ulottuvuudellekaan ole välittäjähiukkasta.
0

Teht

Ei taida olla jenkeistä, siellä drag artistit tulee lukemaan taaperoille kuvakirjoja sukupuoli identiteetin ja seksuaalisuuden monimuotoisuudesta. Opetetaan kuinka lääkärit katsoo vauvan haaroväliin ja arvaavat usein väärin, koska 3 vuotiaat osaavat jo identifioitua itse ja kertoa olevansa muunsukupuolisia taikka transsukupuolisia. Kun taaperot kertovat tajuamattaan "oikean" identiteettinsä, aletaan joukolla taputtamaan ja kehutaan kuinka rohkeita edelläkävijöitä nämä taaperot ovat, sitten pimitetään tieto vanhemmilta ja viedään taapero transpolille hormonihoidon aloittamiseksi.
+3

MikkoP

Natiainen on tämän jälkeen kolme yötä nukkumatta.
0

catslayer

And this is ypor uncle
0

The Rat

Tuo on hieman harhaanjohtava. Väitetään, että mustassa aukossa massa on suhteellisen pienessä tilassa, mutta teoriassa se massa on singulariteetissa siellä mustan aukon keskellä, eikä sillä ole tilavuutta ollenkaan. Tapahtumahorisontin rajaamalla mustalla aukolla toki on.
0

väiski1234

sattanen area viittaa täss minun mielestä avaruuden alueeseen, kun taas volume viittaisi sen mustan aukon omaan tilavuuteen. Sitten kai on jostain syystä parempi käyttää avaruuden aluetta kuin mustan aukon tilavuutta. Sekin kait on aika epäselvää mikä on mustan aukon tilavuus.
+4

Japqe

Tämä takia kiinalaiset lapset peittoo meidän lapset koulutuksessa. Heidän lapsensa lukee nää kirjat kun ovat töissä tuotantolinjoilla painokoneiden käyttäjinä ja saa siksi tiedon varhaisessa iässä.
0

jambe83

SwiiwSMitä sinun vanhempasi on lukenut sinulle kun olet ollut pieni jos tällaista asiaa et ymmärrä?
+2

Why

Lapsi oppii sen mitä hänelle opetetaan.
+4

Mursunet

Vielä kun olisi tuollainen kirja nimeltä "Valtion hoito vauvoille" niin voisi antaa vakiluettavaksi aina uusille kansanedustajille.
+1

pikkumusta

Tolla voi tehä kakarasta alakoulun ainstainin.
+2

SupaKillah666

Guess I'm a baby.
+2

herald

Oikeestaan aika mahdollisimman yksinkertasesti selitetty, mutta kukaan ei vielä ole pystynyt selittämään, mistä painovoima johtuu. Joo massa jne. mutta miksi?
0

Neko

SwiiwS Onneksi olkoon! "Relatively" oot vielä nuori. Mä otan sut ens vuonna kiinni.
0

pepeplus

Nyt tiedän.
0

sattanen

1:03 ….. relatively small AREA? Pitäisikö olla VOLUME, ettei mee ihan satuiluksi?
+46

SwiiwS

Miten niin vauvoille? Mä täytin just 35 ja silti en ymmärrä tuosta kaikkea...