Quantcast

KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

The mf behind you

40 ääntä

13 kommenttia

2022-05-10 12:35:11

3.7 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+29

JyCke

Tärkeimmät faktat tulee ekan 3 sekunnin aikana.
+20

ankke

Siinä sitä black lives matteria
+16

Kheldaur

Melko väkivaltainen rotu tuo negroidi. Pysyisivät vaan ihmisistä erossa ja vaikka ihan toisella mantereella. Sama koskee hiekka-negroideja.

Kommentit

0

LionKing138

Kertokaa 1 musta koomikko joka ei puhu pelkästään rodusta. Ihan siis oikeesti. Linkatkaa pliis edes yks niin mäkin opin jotain uutta
0

Darg-83

Mustat tappavat jenkeissä valkoisia lähes kymmenen kertaa todennäköisemmin, kuin valkoiset mustia. Se, että tappavat toisiaan vielä enemmän ei ole syy, miksi joku ei näitä hieman pelkäisi. Musta nainen tappaa Yhdysvalloissa todennäköisemmin, kuin valkoinen mies. Tätä ei tapahdu juuri missään muussa maassa ja minkään muun demografian kohdalla. Musta nainen on jenkeissä vaarallisempi, kuin valkoinen mies, mutta jos kysyt BLM idiooteilta, kuvittelevat he, että poliisit tappavat tuhansia aseettomia mustia vuosittain, vaikka luvut ovat jo vuosia olleet 10-20 ja aseeton ei tarkoita, ei uhkaa.
+2

baccala

Millainenhan olisi maailma nykyään, jos länsimaalaiset eivät olisi löytänyt Afrikkaa. Tai kun löysivät, olisivat antaneet siellä olleet asukkaat elää omaa elämäänsä. Tai tehnyt sitä virhettä, että raahasivat sieltä porukkaa ympäri maailmaa orjiksi.
+2

Trollius europaeus

Ilohilleri En miinustanut kommenttiasi mutta hymähdin sille kyllä. Voidaan toki poistaa tuosta suhdeluvusta 13/50 naiset eli puolet ja sen jälkeen vielä lapset ja vanhukset. Eli palttiarallaa kolme-neljä prosenttia väestöstä on siten vastuussa puolesta rikoksista ja jos se näyttää sinusta paremmalta, niin erikoista. Lisäksi sosioekonomiset syyt eivät näytä selittävän suhteellista yliedustusta korkean sosiaaliturvan maissa, ainakaan kokonaan. Eikä yliedustusta seksuaalirikoksissa eri etnisyyksien välillä, interracial rape crimes lähes poikkeuksetta 100-0 blacks on white, myös Suomessa.
0

Ilohilleri

Kaikille niille, jotka antoivat edelliselle kommentilleni miinusääniä: Faktat ei välitä teidän tunteista. Kommentoikaa ihmeessä vasta-argumenttia, jos sellaista löytyy.
+1

Raakamunakas

BLM on kaksoismoralismia parhaillaan. Välitetään mukamas mustien hengestä, kun itse tappaavat toisiaan. Sitten kun joku tummaihoinen ammutaan poliisin toimesta, kun tämä ensin käy päälle puukon kanssa, niin sitten on mellakat pystyssä. Media ilmoittaa, että "mostly peacefull protest" kun taustalla palaa talot ja autot.
+5

Giljain

13% väestöstä suorittaa 50% Yhdysvaltain murhista/tapoista. Sama väestönosa suorittaa 30% kaikista ryöstöistä. Tämä on tosiaan tieto FBI:n aika ajoittain julkaisemista tilastoista, joissa on vielä annettu tarkempia selityksiä aiheesta. Minulle opetettiin koko peruskoulun ja lukion ajan, että mustat amerikkalaiset ovat ihan samanlaisia kuin kaikki muutkin amerikkalaiset, mutta yhteiskunta vain sortaa heitä ja väitteet väkivaltaisuudesta ja rikosalttiudesta ovat rasistien puheita. Nuo tilastojen luvut ovat auttaneet merkittävästi ymmärtämään Yhdysvaltojen nykytilannetta paremmin.
-3

Ilohilleri

Rotuhan ei ole ratkaiseva tekijä murhissa, vaan sosioekonomiset syyt. Kun ihmiset sanovat, että ei-valkoiset tekee 50% murhista, he jättävät pois sen tosiasian, että iso osa näistä murhista on nuorten miesten tekemiä, koska halutaan saada murhatilasto koskemaan kaikkia ei-valkoisia mukaan lukien tummaihoisia naisia ja vanhuksia, vaikka he ovat murharikoksissa aliedustettuina. Tällä tavalla luodaan väärä kuva siitä, että mustaihoiset ovat luonnostaan murhanhimoisempia. Lisäksi aikalailla kaikissa etnisissä ryhmissä nuoret miehet tekee eniten murhia.
-1

Chandler

Kheldaur ihmiset jotka miinustaa tällasta FAKTApohjaista kommenttia elää kuplassa, tai ei aivot ei vaan ymmärrä realiteettejä. Mitä enemmän neppejä, sitä enemmän väkivaltaa.
+16

Kheldaur

Melko väkivaltainen rotu tuo negroidi. Pysyisivät vaan ihmisistä erossa ja vaikka ihan toisella mantereella. Sama koskee hiekka-negroideja.
-1

Matsonius

nibbas gonna nib
+20

ankke

Siinä sitä black lives matteria
+29

JyCke

Tärkeimmät faktat tulee ekan 3 sekunnin aikana.