KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Virkavalta

ja neutraali asennoituminen.

Hei!

Olemme piilottaneet videon koska se mahdollisesti sisältää lapsilta kiellettyä sisältöä.

Mikäli olet täysi-ikäinen voit näyttää sisällön painamalla alta OK!

Katselukertoja: 18840

128 ääntä

60 kommenttia

2020-08-04 02:40:23

4.6 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+268

Danpax

Poliisille 10 ja feminisitivihervassarille 0
+200

WoofBear78

Voin kuvitella miten tota ämmää ärsytti kun ei haluttua reaktiota saatu kuvattua. Teki vain itsestään nolon.
+139

Kheldaur

BLM = Burn, Loot, Murder.
+72

Deathray Gonzo

Black Sabbath matters!
+61

gilette

Helsinki pähkinänkuoressa

Kommentit

0

Mastersaimon

Ton ämmän nimi on takuulla Caren, ja sen hiivanen ja hiekkanen toosa ei näe muuta kuin halpaa liukastetta ja dildoa.
+2

Wuku

13 prossaa väestöstä ja 50% väkivaltarikoksista... hmmmm...
0

Girugamesshu

vittu koko blm o yht vitu ylivetoo mut hyvä asenne tol kytäl
0

Raakamunakas

highlander100 Danpax Kommenttisi on tyypillinen pikkuaivoisen persun lapsellinen kommentti. Millainen on yhdysvaltalainen poliisi? Luepas poika USAssa 15 vuotta asuneen suomalaisen faktat: aijaa.com/Iz2psz <- tämä kommentti varmisti, että olet vain Trolli ja uskoni ihmiskuntaan palautui, koska oikeasti olin hetken huolissani, että voi olla noinkin tyhmiä ihmisiä.
+4

mörköjenmörkö

Moni ei huomioi sitä, että aseettomia valkoisia tapetaan poliisien toimesta enemmän kuin mustia ja mustat tappaa valkoisia että mustia enemmän kuin toisinpäin. Se on totta, että mustia ammutaan todennäköisemmin poliisin toimesta, mutta valkoisia kuolee taltuttamistilanteissa väkivallan, sähkötainnuttimen tai muun keinon kautta. Valkoisiakin aseettomia alaikäisiä poikia on ammuttu poliisin toimesta, eikä niistä ole semmosta älämölöä nostettu. Ihme ja kumma, miten valikoitunutta tämä uhrien kohdentaminen välillä on.
+1

Kanakotka

Ananatti Onnittelut, löysit harvinaisen poikkeuksen. Haluatko mitallin tästä? Piirränkö ihan MS paintissa?
+3

Ananatti

Kukahan se ketjussa keskustelun taas politiikan puolelle vei? Eipä ollut taaskaan se, joka aina muistetaan mainita...
0

Kanakotka

Seldon Kuupperi Ei. Jos "kaikki elämät ovat tärkeitä", tummaihoisempien elämät kuuluvat kaikkiin. Jos "mustat elämät ovat tärkeitä", n. 90% väestöstä ei kuulu tähän.
0

Da-gi

Aika robocop
0

jackson

Poliisi hoiti tilanteen hienosti. Mä olisin kommentoinut ite poliisina takas että et selittäny mitään toistit vaan saman lauseen mut siitähän se soppa ois jotenkin vasta alkanu
0

vanisti

Two wheels matter.
+5

hammer21

oon aina miettiny et miten highlanderilla voi olla nuon paljo miinusta, mut ny ku lukee näitä hihhulikommentteja niin ei tarvi enää ihmetellä :D
+17

doomchild

Saanko selittää miksi se "all lives matter" on loukkaava? Se on loukkaava, koska se on loukkaava. .... Wut?
+8

kapo79

5/5 mediaa, mut vain siitä syystä et paskamyrsky alkaa kommentti kentäs ja suvakit vetää kilarit 5/5
0

Sysiässä

voi luoja
-6

uvracha

Youngster life matters in Jesus Christ name amen...
-25

Seldon Kuupperi

Pointtihan on siinä, että kun halutaan tuoda joku epäkohta esiin, niin "kaikki epäkohdat on tärkeitä"-retoriikka on vähän niin kun keskisormen näyttämistä ko. epäkohdasta huolissaan oleville. Jos jonkun auto varastetaan ja kysytte poliisilta eikö varkaus heitä kiinnosta, niin ette varmaan halua kuulla poliisin sanovan, että kaikki tapaukset merkitsevät ja moi moi.
+11

Marko965

Nothing else matters. -James Hetfield, 1991
+13

Important

garmah Highlander ei epähuomiossa muistanut laittaa linkkiä josta löytää pidemmän jutun tuosta suomipojasta joka joutui pakenemaan paikalta kun tajusi että sen mustat kaverit yrittää sytyttää talon tuleen estääkseen poliiseja pääsemästä ulos mielenosoittajien piirittämästä rakennuksesta. Ei toi HighlanderIQ100 ole ainoa lajiaan, Portlandin suomipoika vaikuttaa yhtä idiootilta. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006590917.html
+5

LionKing138

Äänestä kuulee että kuvaaja on valkoinen.
0

april7

Huomasin juuri että tuo "Lisää mustalle listalle" ei ole kyllä enää tätä päivää. Eikös se ole nyt trendi että keksipaketille uusi kuva? Lisätkää jokainen nyt ihmeessä Highlander sinne niin saa rauhassa avautua, kun näemmä taas sai vettä myllyyn muiden kommenteista päätellen!
+5

TuhmaJuko

Black matter lives.
+1

Alhimiq

Todella tehokkaasti on kasvatettu kuilua eriväristen ryhmien osalta näiden upeasti järjestettyjen rauhallisten loottausmellakoiden avulla. Sirkus loppuu marraskuun jälkeen, syvempi kuilu jää. Way to go! Tässä vastaava, joka johti juuri kuilun syvenemiseen, pahoittelen, että on englanniksi: https://hbr.org/2019/09/the-metoo-backlash
+2

Peoppa

USA:ssa poliiseja kuoli näinä vuosina 2016 181 kpl ja 2015 167 kpl. Ja kun näitä lukuja lähtee tutkimaan tarkemmin näistä voidaan huomata se, että "väkivaltaisen"/tottelemattomuuden käytöstä kuoli 2016 89 poliisia kun taasen vuonna 2015 näitä oli 71. Isoin muutos tässä on näiden kahden vuoden välillä se, että 2016 64 poliisia ammuttiin kun taas vuonna 2015 tämä luku oli 41. Linkki materiaalin mistä luvut otettu: https://www.odmp.org/search/year?year=2015. hakuun saa vuoden 2016.
+12

garmah

highlander100 on muuten aika jännä et sä linkittelet jotain aijaa linkkeja faktoina missä on ihan huuhaata kirjotettuna tai "fakta"- pohjaisia meemejä. missä ne sun ihka aikusten oikeet faktat on?
+8

Wickerman

Peoppa Suhteutettuna tummaihoiset joutuvat useammin "poliisiväkivallan" kohteeksi mutta siitä voidaan vetää myös sellainen johtopäätös, että suhteutettuna tummat tod. näk. myös aiheuttavat enemmän ongelmia. USAssa siviileillä on niin järjetön määrä laillisia ja laittomia aseita, että poliisin on aina varauduttava siihen, että epäillyllä on ase mukanaan. Mieluumminhan sielläkin etälamautinta käytetään kuin asetta (tummaihoisia vastaan sitäkään ei saisi käyttää vaikka se kuinka riehuisi). Joissain tilanteissa sitten poliisin ainut keino on käyttää asetta jotta viattomat eivät vahingoittuisi.
+7

Le Pakkomies

Syyhän tuohon, että tummaihoisia kohdellaan hivenen erilaisella varauksella, on vain ja ainoastaan se, että suurin osa poliisikuolemista on tummaihoisten tekosia, mutta eipä se taas ketään kiinnosta... Jopa tummaihoiset poliisit suhtautuvat (varsinkin tietyillä alueilla) tummaihoisiin eritavalla kuin valkoihoisiin...
+21

WoofBear78

highlander100 Sori mutta mua ei kiinnosta sun mielipitees ja paskanjauhantas. Sä et tiedä yhtään mitään ihmisistä jotka täällä kirjottelee ja vaikutat vakavasti mielenvikaiselta tyypiltä. Rallatat samaa tyhjää levyä kuin lapsi joka ei koskaan kehity. Ja arvaa mitä, mua ei enää edes jaksa edes ärsyttää sun vauhkoominen. Jatka vain rauhassa, penniäkään ei kiinnosta. Tämän jälkeen et ole edes ajatuksen arvoinen mulle.
+15

pannukahvi

Toi muija voitais lähettää afrikkaan.
+18

Peoppa

Tilastoa USA poliisien tappamista henkilöistä vuosilta 2015 ja 2016. https://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2015/jun/01/the-counted-police-killings-us-database. Lyhyt yhteenveto: 2016: White 574 näistä 438 oli ase ~76% , Black 266 deaths näistä 197 oli ase ~74%, Hispanic 183 näistä 134 oli ase ~73%, 2015: W 584 ase 451 77%, B 307 ase 217 70%, H 195 ase 195 75%. Harmivain ettei sammanlaista löydy vuodesta 2017 eteenpäin, mutta todennäköisesti sama kaava tilastoissa jatkuu.
-41

highlander100

Rahkarotta Ottaisit selvää asioista: Black Lives Matter -liikkeen päätavoite on saada huomiota mustien amerikkalaisten kokemalle poliisiväkivallalle ja etenkin tapauksissa, joissa poliisi tappaa aseistautumattomia ihmisiä. Mustat joutuvat todennäköisemmin poliisin ampumaksi kuin mitkään muut etniset ryhmät. Presidentti Barrack Obama: "KAIKILLA HENGILLÄ on väliä, mutta suuri huolenaihe on se TOSIASIA, että mustat ovat tällaisille tapahtumille paljon alttiimpia”
-34
-39

highlander100

Rahkarotta Sulla ei näköjään ole edes alkeellistakaan käsitystä mistä BLM-asiassa on kyse, kun tuollaista kyselet täällä!
+22

Rahkarotta

Millähän vitun logiikalla kaiken elämän arvostaminen on jotain pois mustalta väestöltä?
-3

JohnnyTheFox

En ite kyl kauheasti ota yleensä kantaa täällä, mut täytyy kyl sanoo, et aikas lapsellisen rajoittuneita kommentteja tääl nyt näkee. En ymmärrä tota vihervassarihölinää ollenkaan. Veljeni asui usemman vuoden Atlantassa ja pyöritteli monta kertaa päätään, kun näki millainen järjetön käytös poliiseilla siellä on. Velikin pidätettiin kerran kun käveli kadulla, eikä poliisin mielestä selittänyt kunnolla miksi oli kävelyllä, oli yön putkas, selvin päin. Mustia työkavereita pidäteltiin useamman kerran syyttä suotta kaduilla ja aina uhkaillen. Ei jääny veljelle mitää positiivista kuvaa poliiseista.
-33

highlander100

StefaH Kertoiko tuo nainen olevansa vihervasemmistolainen? Missä kohtaa?
-33

highlander100

WoofBear78 Ei tuota naista mitenkään ärsyttänyt hänhän jopa sanoi lopuksi Thank you. Sinunkaltainen rasistinen persu näkee putkiaivoisena tuossa keskustelussa jotain mitä siinä ei edes ole. Amerikkalainen poliisi on RASISTINEN, vaikka tappavat jonkun, ei heille yleensä koidu mitään rangaistusta. Tykkäisit varmaan jos sama olisi Suomessa, joku tuttusi tapettaisiin, eikä poliisi joutuisi edes oikeuteen? Lue 15 vuotta USAssa asuneen suomalaisen fakta-kommentti: aijaa.com/Iz2psz
-35

highlander100

Danpax Kommenttisi on tyypillinen pikkuaivoisen persun lapsellinen kommentti. Millainen on yhdysvaltalainen poliisi? Luepas poika USAssa 15 vuotta asuneen suomalaisen faktat: aijaa.com/Iz2psz
+11

StefaH

Vittu että vihervasemmistolaiset ämmät on PIMEITÄ ihmisiä ei herranjumala sentään.
+6

Theggis

Shut up Karen!
+11

zser

O-ou, se otti virkamerkkitunnukset ylös. Noi jätkät on nyt kusessa
+15

piran

Hyvä että tuo nainen meni kysymään. Tuo poliisi oli ainakin melkein menossa pidättämään ja kuristamaan jonkun mustan, tai ainakin se melkein ajatteli sitä.
+5

SosiaListiEpäAlinen

Tyhmä akka, ei tajunnut, että jos all lives matters, niin black lives matters, mutta muokkaisin kuitenkin niin, että all, except feministivihervassari lives matters.
+21

Sienimise

"I'd really like to tell you why it's a hurtful statement" - sen sijaan että selittäisi miksi, kertoo vaan uudestaan että on loukkaava fraasi
+3

Huoravasara

No Lives Matter
+5

Why

Deathray Gonzo Tulen käyttämään tuota lausetta :D :D
+17

Von Hiren

Turvallisuudesta ja terveydestä vastaavien henkilöiden ammattietiikkaan kuuluu kiinteästi, että jokainen ihmishenki on lähtökohtaisesti tärkeä. Turha öyhöttäminen ja vastakkainasettelujen hakeminen virkavaltaa kohtaan on oikeastaan vain heidän ajan tuhlaamista ja lainsäätäjänä velvoittaisin poliisin kirjoittamaan moisesta sakon. Amerikassakin on vapaa media. Siellä voi sitten kertoa mielipiteensä ja loukkaantua muiden mielipiteistä ihan rajattomasti.
+19

Piccolo

Toisen poliisin ilmeet ja elenkieli: Ei saatana, taas tätä paskaa. Saispa tehdä duunit rauhassa.
+22

j4son

Oispa kiinnostanu tietää miksi siitä pitää loukkaantua jos joku sanoo all lives matter. Eikö se oo just se mitä kaikki hipit sanoo, että maailman pitäs olla. Kaikki saman arvosia. Ihme hommaa.
+16

Mikael1stClass

kaks minuuttia sitten heräsin ja heti vituttaa
-15

highlander100

Lapsellinen ku mikä
+5

R!emurasiassa haisee

Nothing matters.
+72

Deathray Gonzo

Black Sabbath matters!
+139

Kheldaur

BLM = Burn, Loot, Murder.
+13

Garbanzo

Ampukkaa jo.
+11

pikkumusta

Vittu mikä kansalainen.
+61

gilette

Helsinki pähkinänkuoressa
+8

Hernepuikko

Vituttaa ihmiset
+200

WoofBear78

Voin kuvitella miten tota ämmää ärsytti kun ei haluttua reaktiota saatu kuvattua. Teki vain itsestään nolon.
+268

Danpax

Poliisille 10 ja feminisitivihervassarille 0