KIRJAUDU SISÄÄN

Nimimerkki tai sähköpostiosoite

Salasana


Rekisteröidy | Unohdettu salasana
Haku
SULJE (X)
< EDELLINEN
SEURAAVA >

Jonnet ei tiedä

Jonnet ei tiedä

84 ääntä

20 kommenttia

2020-06-06 14:10:08

2.9 / 5

Eniten ääniä saaneet kommentit

+80

SosiaListiEpäAlinen

Ovatko Jonnet joskus tienneet jotain?

Kommentit

0

kapo79

Kommentti kenttä taas täynnä asioista tietäviä, oon eläny lerppu/korppu aikaa, mut en tajuu mitä ihmeellistä tuos on? Turha selittää, en vaan tajuu...
+1

Quki

Miettikääs, jonnewebin entiset käyttäjät lähenee jo kolmeakymmentä ikävuotta. Tulipahan vaan mieleen, että voiko uusi sukupolvi puhua Jonneista enää siihen malliin, hmmmm
0

SosiaListiEpäAlinen

Hymil Ei se ole tietämistä, koska Jonnet ovat itse määritelleet noille sanoille merkitykset. Määritelmä on sopimus, sopimus ei ole tietoa.
-3

Turmion Kätilöt

tietokoneen korppu muistan vieläkin ton :)
0

Per-Einar

Mitä tarkoittaa teksti ”we ed at y sky & is a bad of is a”?
+4

dd1

magneetilla kiinni. Se levy meni vituiks siinä.
+1

VeikkoVälikäsi

Magneettiset mediat ovat sellaisia että kun niiden ei saisi tuhoutua ne tuhoutuu/vikaantuu ja kun pitäisi niin sitten ei millään.
0

pikkumusta

Joku urbaanilegenda on mikroaaltouunin tuhoovasta vaikutuksesta, kokaskaa joku jolla on toivimvat vehkeet ja räkkylät. testin tulosta jakoon saadaan myytti murrettua.
0

marjapiiras

Joskus testasin poran päässä olevalla (pyörivällä) magneetilla MFM:n https://en.wikipedia.org/wiki/Modified_frequency_modulation ja GCR https://en.wikipedia.org/wiki/Group_coded_recording eroja. MFM selviää paremmin vieraista magneeteista. Ja kannattaa yrittää uudelleen, tällä tasolla analogisista ilmiöistä tulee digitaalisia.
+2

Why

Yritin joskus akvaarion puhdistusmagneeteilla tuhota korpun. Ei onnistunut. Eka korppuasemani oli ns. "yksipuolinen" 360k. Siitä se sitten vaihtui ensin 720k ja sit 1.4M. Kovalevy 30MB 1500mk. Nii, sama Atari ST oli koneena missä nuo oli.
+1

rakastellaax

Sama kun näyttäisi kuvan risuaidasta (#), niin merkki on hastag?? Lankapuhelimen käytöstä puhumattakaan
0

huoh

april7 mulla ois tuossa levyjä ja tietokone jossa asema. virrat vaan löis päälle ni sais testattua. Pitää kyllä testata tässä joku päivä kunhan kerkeän muilta hommilta. Mulla on tosin vaa noita tehokkaita neodyymi magneetteja, niin veikkaan että saatta ehkä "tuhota" kauempata.
+1

ParadoX

Sitä ollaan niin vanhaa vaikka noihin törmää vieläkin. Toki ei munkaan konehes enää asemaa ole.
0

april7

Senverran tuota tuli aikanaan tutkittua, että voipi olla että tuossa ei ole käynyt mitenkään, nimittäin se on aika kohdille osuttava että tuhoaa, että jos tuo magneetti on vaan osunut tuohon keskelle, ei se mistään 10cm päästä ainakaan mitään tuhoa. Se kuka ei usko voi pistää testaten, ei ole kallista hupia. Levyjä ja tuliteriä asemia voin toimittaa halukkaille jos vaan pata liitäntäisiä emoja jollain?
0

Garbanzo

Minkähän systeemin tuolla sais nykyaikana palautettua. Tallennustilaan viittaan.
+6

Hymil

SosiaListiEpäAlinen tietää ne mitä tarkottaa "fam", "thicc" ja "bruh"
+6

TheViceman

Eikä oo edes kirjoitussuoja päällä :F
+6

K-pää

Eikä levy poista mitään kun on magneetti on siinä kiinni
+1

MrDarkman

pyyhitty jo
+80

SosiaListiEpäAlinen

Ovatko Jonnet joskus tienneet jotain?