Quantcast

Lähettäjä:

MR_marblez MR_marblez

No kids

Ku oot vapaaehtoisesti koiramami.

1.2 / 5 (70 ääntä)

Julkaistu: 21.12.2017 14:22

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: MR_marblez MR_marblez

Otsikko: No kids

Kuvaus: Ku oot vapaaehtoisesti koiramami.

Hakusanat: Koira, lapseton, meemi,

1.2 / 5 (70 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-12-21 16:09:49

+1491

<atwork> +5 RR

30 ja ei lapsia on parasta ikinä. Ei ole enää hapuileva jonne, elämänkokemusta on sen verran, että tietää ettei tarvitse tietää mitä tekee ja duunit on suurinpiirtein sen verran hanskassa, että kaljarahaa riittää. Lisää yksikin lapsi yhtälöön niin kaikki on pilalla. Kaikki.

121

Aika: 2017-12-21 20:01:10

+160178

<Garbanzo> +5 RR

atwork Voi, voi, monestakin syystä. Ensinnäkin joudun tunnustamaan tietäväni että tuo 30 ikävuoden "parasta ikinä" tunne muuttuu melkoisen radikaalisti, ja hyvinkin nopeasti, ja jatkuu vaan. Kun oli 18, ja baarissa joku 22 mimmi sattui tulemaan juttelemaan, niin hänhän oli kaiken kokenut "vanha" aikuinen nainen. Myöhemmin 35 vuotiaan näkökulmasta "tytönhupakko", ja vaikea sano onko 16 vai enemmän.Muistelkaapa kun olitte kasiluokalla ja tuli seiskat. Kuinka pieniä ne olikaan. Entäs armeijan kamppeissa nähdyt sotilaat. Isoja miehiä. Miksi ne nyt on tuommosia poikasia. Näin se menee.

33

Aika: 2017-12-21 19:24:31

+4597

<PandemicZ> +5 RR

atwork Hankala sinänsä aina samaistua teihin lapsettomien ajatusmaailmaan ja sama on varmasti toisinpäin. Olisi mukava jos jotenkin voisi hetkeksi jakaa lapsettomalle omat 11 vuoden isänä olemisen kokemukset ja kokea myös sama aika ilman lapsia. Vasta sen jälkeen oikeastaan voisi tehdä "järkeviä" päätöksiä mihinkään. Itse veikkaan, että en ikinä tulisi vaihtamaan näitä 11 vuoden kokemuksia sellaiseen "helppoon" elämään. Vaikka ei tämäkään elämä ole ollenkaan hankalaa, nautin ihan helvetisti lasten kanssa touhuamisesta, matkustelusta, pelaamisesta ja oikeastaan kaikesta.

20

Aika: 2017-12-21 19:30:33

+18801

<realtaste> +5 RR

pausebreak Vai ihan vaatimus, jos tuo oli sarkasmia niin meni kyllä ohi.. Vanhempi ikäpolvi teki lapsia jotta he hoitaisivat heitä vanhempana,nykyään näin ei ole ja moni päättää olla tekemättä lapsia. Ja sinun mielestäsi jokaisen pitäisi puskea lapsi tälle kovaa vauhtia täyttyvälle planeetalle,mahdollisesti jopa kärsimään tulevien luonnonilmiöiden keskelle jotta sinun sukusi jatkuu. Eikö se ole aika itsekeskeistä jos jokin? :)

8

Kommentit (31)

Piilota OFF-Topic keskustelu

23.12.2017 10:59

<PandemicZ> MösjööTipsu Ok. Sanotaan nyt vaikka niin, että vanhemmuus on yksi isoimmista elämänkokemuksista, joka väkisin kasvattaa henkilöä ihmisenä. Joten siinä olet oikeassa, että koen itselläni olevan enemmän elämänkokemusta kuin vastaavan ikäisellä kaverillani, jolla ei ole lapsia. Välillä hänen kanssaan puhuessa (anteeksi vaan) tuntuu, että puhuisin jonkun teinin kanssa, niin totaalisen eri arvomaailma ja näkemys asioihin meillä on.

22.12.2017 23:37

<Tapio_Rautavaara> MösjööTipsu En käske ketään tekemään lapsia. Parempi vaan että ne jotka ei halua, jättää lisääntymättä koska huonoja vanhempiahan niistä tulisi. Mutta sehän nyt vaan on tosiasia että jos sinun vanhemmat ois miettiny että no vitut minä mittään penskoja ala puskemaan niin et olisi täällä viettämässä kallisarvoista lapsetonta vapaa-aikaasi :D Mutta joo ei se mikään syy ole.

22.12.2017 22:59

<MösjööTipsu> Tapio_Rautavaara, PandemicZ. Siis mä yritin hakee takaa sitä, et miks tästäkin asiasta pitää tehdä näin rajua vastakkainasettelua. En ymmärrä miks jotkut kokee paremmaksi sen lapsettomuutensa tai lapsellisuutensa (höhö). Kai se on ihan fine, et toiset tykkää lisääntyy ja toiset ei. Mut jotenki näil ihmisil on tullu hirvee pakko perustella miten se oma valinta on paras ja ainoa. Ja sit on näit "jos sunki vanhempas ois ajatellu", paskanvitut se nyt mikään syy ole. :D

22.12.2017 21:05

<MR_marblez> Tää läppä toimi vähän paremmin IG:ssä ku rasiassa :"D Mutta hei kiva että herättää keskustelua!

22.12.2017 16:33

<esathekiller> Lapsissa on mukavaa se että saat opettaa ja ohjeistaa heitä.näet kun he kasvavat pienestä vähän isommaksi. saat nauraa heidän jutuille ja käydä kepeitä keskusteluita elämästä. He kunnioittavat sinua ja ovat samaalla kavereita. Parasta on kumminkin se kun työpäivä päättyy niin joku muu hakee ne kotiin ja saat nauttia omaa vapaa aikaa. lapset on just jeeezz

22.12.2017 09:55

<PandemicZ> Balrog En koskaan ollut mikään lapsirakas ennen omia muksujani, joten voi olla, että kyseessä on joku sisäänrakennettu vaisto mikä aktivoituu. Jännittävää kyllä, että se myös pätee muihin lapsiin eikä vain omiini, esimerkiksi eilen kun luin 13-vuotiaasta tytöstä joka kuoli rekan alle niin myönnän avoimesti itkeneeni. 24-vuotiaana asia ei varmasti olisi koskettanut minua millään tavoin. Mutta voihan se myös olla ihan normaalia aikuistumistakin, eikä vaadi omia lapsia. Joka tapauksessa minulla on lähipiirissä esimerkki myös 70 vuotiaasta lapsettomasta miehestä ja ei kyllä käy kateeksi.

22.12.2017 08:44

<PandemicZ> MösjööTipsu ..jatkoa.. Toki kaikki tämän on täysin subjektiivista, mutta perustuen omiin kokemuksiini, voisin veikata, että valitsisin isyyden tien. Jos sinä taas veikkaisit, että jatkaisit lapsettomana, niin se taas perustuu ihan täysin arvaukseen ja ulkopuolisen näkemykseen vanhemmuudesta. Koska sinulla ei ole kokemusta molemmista vaihtoehdoista. Mutta en minä tosiaankaan kenellekkään vanhemmuutta halua tuputtaa, kunhan vaan kerron omat mietteeni ja logiikkani asiaan.

22.12.2017 08:41

<PandemicZ> MösjööTipsu Sanoin itseasiassa, että "veikkaisin", enkä pitänyt asiaa varmana kuten sinä ilmaisit. Mutta kuitenkin, syy sille miksi näin veikkasin on siinä, että minulla on kokemusta lapsettomuudesta sekä isyydestä. En katsos saanut lapsiani samalla hetkellä kun itse synnyin ;) Sain ensimmäisen lapseni 25 vuotiaana, olin siinä vaiheessa jo ollut 7 vuotta työelämässä ja olin ihan OK tilanteessa taloudellisesti (nykyisin paremmassa). Nyttemmin minulla on tosi vähän muistoja tuosta 18-25v ajasta, kaikkein parhaimmat asiat tuntuu tapahtuneen lapsien tulon jälkeen.

22.12.2017 03:41

<Bluk> PandemicZ Tämä on varmasti, että jos tykkää siitä touhuamisesta ja on hyvä siinä, niin varmaan aika menee mukavasti. Itse en ole koskaan ymmärtänyt lapsia, olen pyrkinyt lapsena käyttäytymään kuin aikuinen ja yhä kohtelen lapsia kuin aikuisia, ellen aktiivisesti yritä muuta. Varmasti tulisi todella raskaaksi suorittaa sitä lasten kanssa telmuamista, joka on niiden kehitykselle tarpeellista (?), kun se ei tule luonnostaan. Onko se porukalla luonnostaan, vai tuleeko se sitten esille, kun on oma lapsi kyseessä?

22.12.2017 02:55

<tantzu> MR_marblez Mistä päin olet? Ihan kaverin puolesta kyselen..

21.12.2017 22:59

<atwork> jaege Hommaan mieluummin lapsia kuin meen töihin Rasiaan.

21.12.2017 22:51

<Aivan höpö> pausebreak Eli lapsia tulisi tehdä, koska tähän asti geneettinen perimäsi on jatkunut? Entäs, jos omasta mielestä oma geneettinen perimä on terveydellisesti sellainen, ettei sitä haluaisi jatkaa? Eikö se ole itsekästä tehdä lapsi vain sen takia, jotta oma perimä jatkuisi? Varsinkin kun samalla idiootit kasvattavat suurempia määriä lapsia. Jos oman elämän jälkeinen aika huolettaa niin sittenhän voi adoptoida oman kantokykynsä verran lapsia ja pyrkiä kasvattamaan se lauma omien arvojensa mukaan.

21.12.2017 22:38

<Tapio_Rautavaara> atwork Mutta entä jos sinun vanhempasi olisivat ajatelleet nuin? Silloin sinua ei olisi olemassa. Olisiko se sitten parasta ikinä?

21.12.2017 22:16

<Tapio_Rautavaara> MösjööTipsu No eihän se varmaksi sanonukkaan. "Hankala sinänsä aina samaistua teihin lapsettomien ajatusmaailmaan ja sama on varmasti toisinpäin." "Itse *veikkaan*, että en ikinä tulisi vaihtamaan näitä 11 vuoden kokemuksia..." Tarkkuutta siihen lukemiseen.

21.12.2017 20:34

<MösjööTipsu> PandemicZ Mistäs sä varmaks voit sanoo, ettet vaihtais hetkeäkään, jos näkisit miten ne toiset "reitit" ois menny? Mä olen lapseton, ja en itekkää vaihtais hetkeäkää. Eihän sitä oltais tässä, jos oltais menty muualle. Siks näen hiukan huvittavana miten ihmiset osaa ennustaa jälkiviisaina miten kaikki varmasti ois menny, jos oltais noista ovista kuljettu ja mitä niiden ovien takana ois ollu. Sitähän voitais olla ihan eri ihmisiä silloin, ehkä sellasia joiden ihmistyyppi ei nyt miellytä, tai ehkä jopa täydellisempiä kuin ikinä. Se se vasta hassua on niin.

21.12.2017 20:28

<JuiPero87> Ajattelin viettää leppoisaa ja iloista joulua, mutta eipä kai sitte tehdäkkä niin pe***le...

21.12.2017 20:01

<Garbanzo> atwork Voi, voi, monestakin syystä. Ensinnäkin joudun tunnustamaan tietäväni että tuo 30 ikävuoden "parasta ikinä" tunne muuttuu melkoisen radikaalisti, ja hyvinkin nopeasti, ja jatkuu vaan. Kun oli 18, ja baarissa joku 22 mimmi sattui tulemaan juttelemaan, niin hänhän oli kaiken kokenut "vanha" aikuinen nainen. Myöhemmin 35 vuotiaan näkökulmasta "tytönhupakko", ja vaikea sano onko 16 vai enemmän.Muistelkaapa kun olitte kasiluokalla ja tuli seiskat. Kuinka pieniä ne olikaan. Entäs armeijan kamppeissa nähdyt sotilaat. Isoja miehiä. Miksi ne nyt on tuommosia poikasia. Näin se menee.

21.12.2017 19:30

<realtaste> pausebreak Vai ihan vaatimus, jos tuo oli sarkasmia niin meni kyllä ohi.. Vanhempi ikäpolvi teki lapsia jotta he hoitaisivat heitä vanhempana,nykyään näin ei ole ja moni päättää olla tekemättä lapsia. Ja sinun mielestäsi jokaisen pitäisi puskea lapsi tälle kovaa vauhtia täyttyvälle planeetalle,mahdollisesti jopa kärsimään tulevien luonnonilmiöiden keskelle jotta sinun sukusi jatkuu. Eikö se ole aika itsekeskeistä jos jokin? :)

21.12.2017 19:24

<PandemicZ> atwork Hankala sinänsä aina samaistua teihin lapsettomien ajatusmaailmaan ja sama on varmasti toisinpäin. Olisi mukava jos jotenkin voisi hetkeksi jakaa lapsettomalle omat 11 vuoden isänä olemisen kokemukset ja kokea myös sama aika ilman lapsia. Vasta sen jälkeen oikeastaan voisi tehdä "järkeviä" päätöksiä mihinkään. Itse veikkaan, että en ikinä tulisi vaihtamaan näitä 11 vuoden kokemuksia sellaiseen "helppoon" elämään. Vaikka ei tämäkään elämä ole ollenkaan hankalaa, nautin ihan helvetisti lasten kanssa touhuamisesta, matkustelusta, pelaamisesta ja oikeastaan kaikesta.

21.12.2017 19:01

<L-Jam> pausebreak Hyin sanottu

21.12.2017 18:58

<jaege> atwork Ookko nää töissä Rasiassa?

21.12.2017 18:43

<pausebreak> Ei elämän kuulu olla pelkkää iloa. Se on myös verinen leijona emo joka tappaa antiloopin, jotta se voisi elättää pentunsta. Täten mielestäni se on vähintäänkin vaatimus jatkaa sukua kun vanhempasi ovat sinutkin vaivautuneet tähän maahan kasvattamaan sen takia, että heidän sukunsa jatkuisi, eikä sitä varten, että käytät elämän hedonismiin ja itsekeskeisyyteen. Mikä vain johtaa lopulta siihen, ettei meillä enää ole edes vastuuta tästä maasta mitä me suurena yhteisönä asustamme.

-11
21.12.2017 18:22

<jakezzz> Jos kaikki menee, kuin suunniteltu, niin mökki on maksettu ja muksut muuttanu pois noin 45 vuotiaana...Siis kun olen itse 45...Jos muksut yrittää olla paljon yli 18 vuotis synttäreidensä jälkeen nurkissa, niin savustan ne väkisin ulos...

21.12.2017 17:24

<AlbiinoOrava> Lapset maksaa aivan helvetisti. Häviää naiselta tissit ja mieheltä rahat. Ei ikinä.

21.12.2017 16:49

<gilette> atwork Yleensä nainen on se, joka tekee aloitteen suvun jatkamisesta. Ja tähän ei tietysti kenenkään tarvitse suostua, mutta siinä kohtaa voi olla, että emäntä ottaa ja lähtee...

21.12.2017 16:41

<Hydro> atwork, onhan toi helppoa, elät itsellesi etkä muille. Itsellä kuitenkin suvunjatkamisvietti sen verran iso että luultavasti jossain vaiheessa paskon tän tyynen onnellisuuden.

21.12.2017 16:09

<atwork> 30 ja ei lapsia on parasta ikinä. Ei ole enää hapuileva jonne, elämänkokemusta on sen verran, että tietää ettei tarvitse tietää mitä tekee ja duunit on suurinpiirtein sen verran hanskassa, että kaljarahaa riittää. Lisää yksikin lapsi yhtälöön niin kaikki on pilalla. Kaikki.

121
21.12.2017 16:03

<onzir> siiis voi eeeeiiiii tiedän että maailmassa on enemmän varmasti yksinäisiä miehiäkin jotka tarttis huomioo niin sitten pitää kerätä jollain koiramammailulla säälipisteitä?? lol...

21.12.2017 14:54

<Aprinboobsface> Jos tunnet tilanteen ahdistavana, voin auttaa asiassa ;) #metoo

21.12.2017 14:45

<testo_jolle> Ei vittu...

21.12.2017 14:39

<John Holmes> öööööö

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Mitä lehmä sanoo?

12 790 katselukertaa

Jos kahvimainos olisi realistinen

18 120 katselukertaa

Huono päivä töissä

19 110 katselukertaa

Luonnonlahjakkuus

18 451 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.